Malerfirmaet Ernbak

Mester
Frank Malmkvist Ernbak
4.6
Baseret på
1 anmeldelser

Malerfirmaet Ernbak

Sparresholmvej 8, 2700 Brønshøj
Telefon: 38 60 12 XX38 60 12 66
Juridisknavn: Firma Frank Ernbak
Driftsstatus: Selskabet er i normal drift.
Etableret i: 1979
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
CVR nummer: 78384115
Del med andre: 
Ring til mig på 38601266 eller skriv en besked
Medlem af Anmeld Håndværker
2012
2013
2015
2016
2017
2018
FIRE GENERATIONER MED PENSLEN I HÅNDEN

Gennem mere end 60 år har fire generationer af familien Ernbak spartlet, tapetseret og malet for private og virksomheder overalt på Sjælland. God kvalitet og håndværksmæssig kunnen er vores adelsmærke - og altid til konkurrencedygtige priser. Vi er professionelle og bruger kun de bedste materialer med respekt for såvel arbejdsmiljøet som et holdbart resultat til glæde for kunderne. Og dét uanset om, der er tale om en mindre spisestue eller en grundlæggende renovering af et stort kontorhus. Malerfirmaet Frank Ernbak er garantien for kvalitet og godt håndværk. Vi kan tåle at blive sat under lup... Derfor er vi med i Danske Malermestres garantiordning - og tør godt love dig et fejlfrit arbejde.

Vi udfører bl.a.

✔︎ Forsikringsskader

Er din bolig blevet udsat for en skade? Måske en vand- eller brandskade? Uanset hvilken type forsikringsskade du står med, så står malerfirmaet Frank Ernbak klar til at udbedre skaden for dig. Malerfirmaet Frank Ernbak har meget erfaring med udbedring af forsikringsskader.

Vi fikser din skade

Står du i en situation, hvor du allerede er tynget af vægten af den skaden, som hænger over hovedet på dig, så har du naturligvis ikke brug for yderligere bekymringer, derfor står vi klar til at løfte læsset for dig.
Lad os komme og se på skaden, så vi kan vurdere, hvad renoveringen indebærer. Vi vil tage os god tid til at forklare dig, hvad skaden består af og hvad den rette løsning er for netop din situation.

✔︎ Boligselskaber

Malerfirmaet Frank Ernbak tilbyder maler- og renoveringsarbejde for boligselskaber. Med mange års erfaring fra branchen har vi styr på alt der vedrører istandsættelse.

Lejeboliger der altid fremstår fremragende

Som boligselskab skal man jonglere mange opgaver, derfor vil vi hos Ernbak med glæde aflaste jer i et samarbejde der vedrører alt malerarbejde. Vi har erfaring og ekspertise inden for maling af vægge, lofter, gulve, paneler og karme samt træværk, sokler og facader. Derudover andet der er relevant for istandsættelse af lejeboliger såsom spartelarbejde og opsætning af diverse. Vi står klar til at håndtere alle disse opgaver for jer. Og vi garanterer at levere flotte og gennemførte resultater af en høj kvalitet hver eneste gang.
Som boligselskab udlejer I muligvis mange lejligheder – men uanset mængden, skal lejligheden naturligvis stå klar og fremstå indbydende hver gang en ny lejer overtager den givne lejlighed.
Uanset om vi laver en aftale der lyder på renovering og istandsættelse af hele lejligheder eller kun bestemte rum, så kan I regne med kvalitet og et højt serviceniveau.

✔︎ Kirker

Hos malerfirmaet Frank Ernbak har vi kompetencerne til at male kirker samt overblikket til at bevare hver enkelt kirkes oprindelige stil og historie.

Penselstrøg med respekt for det historiske

Kirker er noget for sig og hver kirke er noget for sig selv. Det er bygninger som markerer noget historisk og kulturelt for Danmark. Selvom det kunne være fint, hvis vores kirker og sognegårde rundt omkring i lande kunne stå uberørte, så kan det til tider være nødvendigt med en kærlig hånd. Hos Frank Ernbak gør vi en dyd ud af at respektere det gamle håndværk. Mange kirker i Danmark er fredede, derfor er der i disse tilfælde hovedsageligt tale om vedligeholdelse af kirken.

✔︎ Private

Skal du have malet børneværelset, kontoret eller hele huset? Uanset dine behov og ønsker står malerfirmaet Ernbak klar til at imødekomme dine ønsker til en fair og konkurrencedygtig pris.

Din maler med fire generationers malererfaring

Du kan trygt lade os hos Frank Ernbak pryde dine vægge. Igennem fire generationer har familievirksomheden tilegnet sig oceaner af erfaring og ekspertise. Vi kan derfor tilbyde dybdegående vejledning og rådgivning inden for alt, hvad der omhandler maling og tapet.
Skal du have malet vægge, lofter, gulve, paneler og karme? Eller skal du have malet træværk, sokler og facade? Lad os tage en snak om, hvad du har i tankerne for dit hjem.
Malerfirmaet Frank Ernbak kan helt sikker gøre dine drømme til virkelighed.

Giv dine vægge personlighed med tapet eller maling

Der er uendeligt mange muligheder, når det kommer til maling og tapet. Med maling og tapet har man virkelig mulighed for at gøre et rum personligt. Der er et hav af forskellige farver, som der kan males med og lige så mange tapeter med forskellige mønstre og lignende. Malerfirmaet Frank Ernbak kan introducere jer til alle de muligheder, som der er at vælge mellem. Og så skal der bare tages stilling til hvad det skal være for en farve eller hvilket tapet der passer jer bedst.
Vi står glædeligt til rådighed med rådgivningen. Men i en bund og grund er det helt individuelt. Når man skal vælge maling eller tapet, så er der flere ting man kan vælge ud fra: farvernes udtryk, farvesammensætning og lysindfaldet i rummet. Og så er der selvfølgelig elementer såsom stil og design i resten af rummet og huset eller hvor man skal have malet.

✔︎ Behandling af skimmelsvamp

Har du problemer med skimmelsvamp i din bolig eller lejlighed? Vi har mange års erfaring med korrekt håndtering af dette problem. Skimmelsvamp opstår ofte på fugtige steder i din bolig, finder du synligt skimmelsvamp bør du hurtigst muligt fjerne det, da det kan gøre mennesker syge. For at skimmelsvamp kan trives, skal der kun være tre ting opfyldt, ilt, fugt og organisk materiale. Det betyder at det kan vokse på stort set alle overflader i din bygning. Vi behandler blandt andet skimmelsvamp med Klima Tex som er et effektivt middel mod problemet.

Frank Ernbak leverer kvalitet helt ned til det sidste strøg med penslen

Der er som nævnt utrolig mange muligheder, når det kommer til at få malet eller tapetseret, dermed skal der også tages rigtig mange valg. Ernbak kan hjælpe jer på vej ved hjælp af farvekort og naturligvis kan vi også rådgive på baggrund af erfaring. Som malerfirma har vi forståelse for lysindfald, farvernes udtryk og farvesammensætningen. I vælger om det skal være maling eller tapet samt hvilken variant – og så tager vi den derfra. I skal ikke bekymre jer om afdækning, malerstiger, pensler eller maling på tøjet, det tager vi os af. Læn jer tilbage og nyd glæden ved at have professionelle og fagkvalificerede folk til at udføre arbejdet. Vi garanterer et resultat der er lige i øjet og en kundeservice som emmer af kvalitet og mange generationers erfaring.

Kontakt os på ovenstående telefonnummer eller mail, for uforpligtende tilbud, eller rådgivning.

Med venlig hilsen

Frank Malmkvist Ernbak

Malerfirmaet Ernbak

Gennem mere end 60 år har fire generationer af familien Ernbak spartlet, tapetseret og malet for private og virksomheder overalt på Sjælland. God kvalitet og håndværksmæssig kunnen er vores

Maler

Lakerere

Malerearbejde

Overfladebehandling

Stukkatører

Malerarbejde

Medlem af
Kurser/uddannelse

Ingen oplysninger indtastet

Samarbejdspartnere
1 anmeldelse af
Malerfirmaet Ernbak
Kommunikation
4
Aftale
4
Pris
5
Tilfredshed
5
Oprydning
5
Samlet vurdering
4.6

4.6
Dato:
Anmeldt af:
Byggeår:
2010

Ingen titel

Jeg må sige at jeg har været yderst tilfredse med arbejdet. Man kan se og
mærker at både Frank og den anden maler Thomas, har stor erfaring og går
meget op i deres arbejde.

Arbejdet er flot lavet uden anmærkninger.

Jeg mener de laver rigtig flot håndværk og jeg kan varmt anbefale
malerfirmaet Frank Ernbak i Brønshøj.

Mvh
Camilla Nielsen
Østerbro