T.M. BYGGEENTREPRISE ApS

IKKE MEDLEM AF ANMELD HÅNDVÆRKER
3.1
Baseret på
2 anmeldelser

T.M. BYGGEENTREPRISE ApS

Kastanievej 12, 5750 Ringe
Driftsstatus: Normal
Etableret i: 2009
Virksomhedsform: Anpartsselskab
CVR nummer: 32362745
Skriv en besked om hvad du ønsker lavet
CAPTCHA
Dette spørgsmål tester hvorvidt du er et menneske, og for at forhindre automatisk indsendelse af spam.
Skriv en besked om hvad du ønsker lavet
CAPTCHA
Dette spørgsmål tester hvorvidt du er et menneske, og for at forhindre automatisk indsendelse af spam.

Nedenstående er medlem af Anmeld Håndværker - det er din sikkerhed!

AMA BYG ApS
Anmeldelser: 19
Karaktersnit: 4.45 (ud af 5.00)
Senest anmeldt: 06.06.2019
CBbyg ApS
Anmeldelser: 17
Karaktersnit: 5.00 (ud af 5.00)
Senest anmeldt: 05.07.2019
BADMODUL A/S
Anmeldelser: 193
Karaktersnit: 4.61 (ud af 5.00)
Senest anmeldt: 13.06.2019
D. Rosenkvist Entreprenør & murerfirma
Anmeldelser: 1
Karaktersnit: 5.00 (ud af 5.00)
Senest anmeldt: 08.07.2019
Mortens-multiservice
Anmeldelser: 21
Karaktersnit: 4.94 (ud af 5.00)
Senest anmeldt: 15.07.2018
2 anmeldelser af
T.M. BYGGEENTREPRISE ApS
Kommunikation
5
Aftale
1
Pris
2
Tilfredshed
1
Oprydning
2
Samlet vurdering
2.0

2.0
Dato:
Anmeldt af:
Byggeår:
2019
Opgaver:
Udvendig, Indvendig, Fag og totalentreprise, El-arbejde - generelt, VVS-arbejde - generelt, Murerarbejde - generelt, Tømrerarbejde - generelt, Rådgivning - generelt
NEJ, jeg vil ikke bruge T.M. BYGGEENTREPRISE ApS igen

Tilbygning

Indgå aldrig en aftale TM Byggeentreprise!!

Da vi indgik aftale med TM Byggeentreprise var det på baggrund af, at vi vurderede der var tale om en fair pris samt vi fandt indehaverene troværdige og professionelle. Vi troede, at vi var i gode hænder, vi havde aldrig bygget før.

Vi fik lavet en tilbygning på 80 m2 som skulle ligne det eksisterende hus – dvs. en totalentreprise eksklusiv malerarbejde.

Det var været et dybt kritisabelt forløb.

Nedenstående er et uddrag og meget kort fortalt:

* Vi modtog aldrig en tidsplan. Ingen styring af byggeriet. Vi skulle selv indkalde til byggemøder og der var ingen information. Vi blev aldrig inddraget i løsningsmuligheder, medmindre vi opdagede, at de var i gang med at opføre noget vi absolut ikke ønskede eller som så forkert ud – kvaliteten var/er meget lav

* Gulvene i vores tilbygning blev støbt 3 cm lavere end den eksisterende bygning. TM Byggeentreprise kommentar: Der stod ikke i kontrakten, at gulvene skulle være i niveau – det skal I betale ekstra for….

* De skulle renoverer eksisterende rum op imod den nye tilbygning. I kontrakten var der allerede afsat kr. 100.000 til El, men vi blev opkrævet ekstra for elarbejde fordi de ikke har sat sig godt nok ind i projektet på forhånd. Her er der tale om synligt el – ikke noget skjult. Vi ville ikke betale ekstra og det resulterede i, at de indstillede byggeriet indtil vi betalte…!!!

* Hver gang der skete en skade som skyldes deres håndværkere gjorde de alt for at løbe fra det. De gav maleren skylden – TM Byggeentreprise har ødelagt en væg hos os som koster kr. 3.000 at udbedre. TM Byggeentreprise frasiger sig skylden selvom det er åbenlyst det er deres fejl idet deres arbejde jf. kontrakt var nedbrydning og klargøring til maler

* Afleveringsdato: Hvis de ikke bliver færdige til aftalt tid, så udføre TM Byggeentreprise gerne løsninger som der håndværksmæssigt er ukorrekte, blot for at kunne aflevere til tiden. De lyver om vejrforhold for at retfærdiggøre mangler….. Selvom vi modsagde, at der var tale om en aflevering, snyder de gerne og lader som om man udarbejder en mangelliste, hvorefter de selv gerne forudfylder, at vi har accepteret en aflevering.

* De lyver og fortæller ikke om de problematikker som der opstå i byggeriet før det går galt eller du selv opdager det. Dvs. vi har følt meget utrygge i hele processen igennem.

Det har været 6 måneder med chikane, hvor vi har måtte skrive ca. 150-200 mails med indehaverne som kun besvarede det som lige passede dem. LAV aldrig aftaler med dette firma.

Kommentarer til anmeldelsen

Svar: 19-06-2019, T.M. BYGGEENTREPRISE ApS

Vi beklager, at vi ikke har kunne leve op til jeres krav og forventninger til samarbejdet.

Der vil altid være 2 sider af en sag, og vi kan kun igen opfordre jer til at få en uvildig til at vurdere sagen, samt kvaliteten, hvis i mener vores arbejde ikke lever op til de danske normer.

Venlig hilsen

T. M. Byggeentreprise ApS