J.H. Totalentreprise ApS

Indehaver
Jakob Kacprzak Hey
4.9
Baseret på
1 anmeldelser

J.H. Totalentreprise ApS

Nyholms Alle 48, 2610 Rødovre
Telefon: 70 70 18 XX70 70 18 22
Driftsstatus: Selskabet er i normal drift.
Etableret i: 2015
Virksomhedsform: Anpartsselskab
CVR nummer: 37086142
Del med andre: 
Ring til mig på 70701822 eller skriv en besked
Medlem af Anmeld Håndværker
2017
2018
Entreprenør, maler, murer og tømrer i Rødovre, Frederiksberg og København!

Vi er en personlig og professionel entreprise, der gennem flere år har specialiseret os i godt håndværk med murer, tømrer- og malerarbejde i fokus

JH Totalentreprise sætter pris på kvalitet og professionalisme med præcision, samarbejde og tryghed som nogle af de vigtigste faktorer for en succesfuld oplevelse for alle parter. Alle vore samarbejdspartnere er uddannede og leverer altid et solidt håndværk, og desuden samarbejder vi med dygtige fagfolk inden for VVS og elarbejde.

Vi står altid til deres rådighed via telefon, mail eller personligt fremmøde, så de kan føle dem i trygge hænder gennem hele arbejdsprocessen. Når du står og har brug for en entreprenør, murer, maler eller tømrer i Rødovre eller København, står JH Totalentreprise klar til at hjælpe jer.

Vi udfører alt indenfor :

✔︎ VVS arbejde i København

✔︎ TØMRER i København

✔︎ MURER København

✔︎ ELEKTRIKER i København

✔︎ MALER i København

✔︎ Renovering af lejlighed i København

✔︎ Renovering af hus i København

✔︎ Renovering af bolig i København

✔︎ Renovering af badeværelse i København

✔︎ Renovering af kælder i København

✔︎ Ombygning – når boligdrømmen skal realiseres

✔︎ Renovering af køkken i København

 

Vi samler på tilfredse kunder

Vores arbejde bliver mødt af tilfredse mennesker, der ofte udtaler sig således :”Vores nye køkken står som en drøm. En fantastisk følelse af, at være i vores gamle køkken med alle vores velkendte ting, men stadig helt nyt og lækkert.”. Vi er utrolig glade for disse tilbagemeldinger, da i samler på tilfredse kunder, og vi dermed også fast besluttet på at tilføje dig på listen!

Står du overfor et kommende byggeprojekt, så er der altid hjælp at hente. kontakt os på ovenstående telefonnummer eller mail, for rådgivning eller et uforpligtede tilbud.

Med venlig hilsen

Jakob Kacprzak Hey

Vi er en personlig og professionel entreprise, der gennem flere år har specialiseret os i godt håndværk med murer, tømrer- og malerarbejde i fokus

Flisemurer

Beton

Badeværelser

Murerearbejde

Bygningsvedligeholdelse

Køkkener

Renovering

Skillevægge

Vinduer

Malerearbejde

Entreprenør

Totalentrepriser

Bygningsrenovering

Byggestyring

Medlem af
Kurser/uddannelse

Ingen oplysninger indtastet

Samarbejdspartnere
1 anmeldelse af
J.H. Totalentreprise ApS
Kommunikation
5
Aftale
5
Pris
5
Tilfredshed
5
Oprydning
4
Samlet vurdering
4.9

4.9
Dato:
Anmeldt af:
Byggeår:
2017
Opgaver:
Indvendig, Køkken, Badeværelse, Gulve/trapper, Væg/Loft, Opvarmning, Isolering, Fag og totalentreprise, Nedrivning, El-arbejde - generelt, Malearbejde - generelt, VVS-arbejde - generelt, Murerarbejde - generelt, Tømrerarbejde - generelt, Rådgivning - generelt, Fugning - generelt
JA, jeg vil bruge J.H. Totalentreprise ApS igen

Renoveret dødsbo indvendigt

Jeg hyrede JH Totalenteprise til at gennemrenovere vores nye hus. Det var et dødsbo, så alt skulle laves. Stue, badeværelse, gang, køkken og soveværelser. Jakob gav først et tilbud som var inklusiv alt det vi havde bedt om, men da vi indså at det ville være for dyrt og få lavet det hele hjalp Jakob os til få lavet et tilbud der var mere på vores prislejde. Efter vi sagde ja til tilbuddet, gik Jakobs hold i gang med nedrivningen allerede om mandagen, efter vi havde sagt ja, fredag. Hans folk arbejdede hver dag og vi var hele tiden i kontakt med Jakob hvis der var problemer eller andet. Alt blev løst. Det eneste minus var faktisk Jakobs samarbejdsfirmaer, i denne sag EL og VVS, som var lidt sløve, men de kom i gang da Jakob fik skubbet til dem.
Så alt i alt, kan jeg klart anbefale JH Totalenteprise, vi er meget glade for vores "nye" hus.