Info om håndværkere med anmeldelser fra andre CVR numre.

 

Hvad betyder det at et firma har anmeldelser der er afgivet til et tidligere CVR nr.

Et firma kan ende i en situation, hvor virksomheden ikke længere kan fortsætte i samme CVR-nummer. Det kan være firmaet har været nødt til at lukke, eller at virksomheden er blevet solgt og overdraget til en anden virksomhed, som fortsætter driften af aktiviteterne.

For dig som forbruger, er det vigtigt for Anmeld Håndværker at, vise dig det ærlige billede af, hvor en anmeldelse er indsamlet. Uanset om det er fra et nuværende eller et tidligere CVR-nummer aktiviteten stammer fra.

Der kan være flere senarier hvor en anmeldelse overdrages fra et CVR-nummer til et andet CVR-nummer. Nedenfor kan du se nogle af de oftest anvendte forhold. 

Hvorfor og hvornår kan en anmeldelse blive flyttet til et andet CVR-nummer.

En virksomhed kan blive omdannet fra et enkeltmandsfirma til et selskab og i den forbindelse er det muligt at medtage de anmeldelser der er udført i enkeltmandsfirmaets CVR-nummer. I sådanne tilfælde vil det være samme ledelse der fortsætter driften.

En virksomhed kan gå konkurs, blive tvangsopløst eller blive lukket af andre omstændigheder. I sådanne tilfælde er det muligt at indehaveren/ledelsen af den lukkede virksomhed, kan få overdraget anmeldelserne fra den lukkede virksomhed og anvende anmeldelserne i den nye virksomhed, ved at indgå en Garantierklæring overfor Anmeld Håndværker (bygogbolig.dk ApS). I garantierklæring indestår den nye virksomhed, at opretholde samme garantiforpligtelser som den lukkede virksomhed havde overfor anmelder af en anmeldelse. Typisk er det samme daglige ledelse der indgår, dog med ny ejer, da tidligere indehaver ofte ikke må eje en virksomhed i en periode.

I særlige tilfælde kan det ske, at en virksomhed overtager en anden virksomhed. For dette tilfælde, vil den overtagende virksomhed også skulle underskrive en Garantierklæring, hvor de ligeledes indestår for at opretholde garantiforpligtelsen overfor anmelder. 

Du kan se, hvilket CVR nummer, der har indhentet anmeldelsen 

I hvert enkelt tilfælde, vil du kunne se på anmeldelsen, hvilket CVR-nummer anmeldelsen oprindeligt stammer fra. Ligeledes kan du på håndværkerens profil se, om der er anmeldelser fra tidligere CVR-numre.

En virksomhed kan være finalist eller vinder ved ÅRETS HÅNDVÆRKER, det år hvor virksomheden har indsamlet anmeldelser fra nuværende og tidligere CVR nummer. Dog skal der være overvejende flest anmeldelser i det nye CVR nummer det pågældende år, for at opnå en finalistplads.

Har virksomheden været finalist eller vundet en fagkategori ved ÅRETS HÅNDVÆRKER, skal du være opmærksom på at det kan være fra tiden med en tidligere virksomhed. Dette ser du lettest på årstallet for stiftelsen af virksomheden og årstallene, der står ved statuen.