Bliv medlem i dag!

Hvad siger kunderne?

Det Maleren

”Det har stor betydning for vores virksomhed at vi via vores medlemsskab får anmeldelser. Det er en super fed feedback til medarbejderne og mig selv”, fortæller Mette Rostén fra Det’ Maleren og fortsætter: ”Jeg får mange forespørgsler direkte fra anmeld-haandvaerker.dk. Jeg vil helt sikkert anbefale anmeld-haandvaerker.dk til andre håndværkere”.

Brug vores logo "Smiley Håndværker - Din Garanti"

Vores medlemmer bruger garanti-stempl mange forskellige steder.

  • Biler
  • Trailer
  • Mandskabsvogn
  • Hjemmeside
  • Facebook 

Som medlem kan du gratis få klistermærker tilsendt af din konsulent.

 

Ring mig op

på telefon 70 227 227

eller lad os kontakte dig

 

Anmeldelser øger din konvertering!

 

Uanset om du ønsker øget konvertering af dine kampagner på Google, Facebook eller vil have flere af dine tilbud hjem når du er i konkurrence med andre håndværkere, så kan anmeld-haandvaerker.dk hjælpe dig med følgende:

  • Få dine tilbud hjem hurtigere
  • Opnå højere timepris
  • Kunden søger sjælden efter konkurrenter
  • Integrerbar med dit regnskabsprogram og Facebook.
  • Stærkt fagligt netværk.

 

Vi er håndværkerens bedste sælger! 

 

Se priser på medlemskab her

Sydkystens Kloak & Brolægning

Formand for Danske Kloakmestre, Tom Ewers, har en klar holdning til anmeld-haandvaerker.dk: ”Det er blevet lettere at få et OK på et tilbud, fordi vi kan vise vores anmeldelser frem" udtaler han og fortsætter, "hvis jeg skulle anmelde anmeld-haandvaerker.dk så ville jeg give dem et 5 tal”.

 

Ring mig op

på telefon 70 227 227

eller lad os kontakte dig

Addresse

Anmeld-haandvaerker.dk ApS
Usserød Kongevej 80
DK-2970 Hørsholm

AJ Skadedyrskontrol ApS

Indehaver John Mogensen lægger vægt på at anmeld-haandvaerker.dk er koblet op med deres økonomisystem, facebook- og hjemmeside. ”Det giver en stor troværdighed, og fjerner tvivlen hos kunden, når AJ Skadedyrskontrol er i konkurrence om at vinde en ordre” udtaler John Mogensen.

E.O Tømrer & Snedker ApS

E.O Tømrer & Snedker ApS udtaler: ”Vi bruger vores anmeldelser enormt meget på de sociale medier, vores firmabil osv. Det er blevet nemmere at få tilbuddene hjem, også selvom vi nogle gange er lidt dyrere, fordi nogle forbrugere gerne vil betale for sikkerhed, tryghed og kvalitet. Det har haft enorm betydning for min virksomhed”.

Michael Bruhn

Murerfirma Michael Bruhn ApS

Anmeld-haandvaerker.dk skaber tillid hos kunderne. Kunderne ringer til mig fordi de, ud fra mine anmeldelser, kan læse at man kan have tillid til os.

Vi har lagt vores profil på forsiden af vores egen hjemmeside og det fungerer super godt. Med Anmeld- haandvaerker.dk ender vores tilbud som ordrer.

Jeg vil altid anbefale anmeld-haandvaerker.dk til andre, og flere af mine kollegaer er allerede blevet medlem.