VW erhvervsbiler

Volkswagen Erhvervsbiler tættere på de bedste håndværkere

Volkswagen Erhvervsbiler træder ind på den røde løber som såkaldt Eksklusiv Partner ved kåringen af Årets Håndværker.

Ifølge marketingchef for Volkswagen Erhvervsbiler, Nicolai Løje Farganis sker det for at manifestere, at Volkswagen Transporter og Volkswagen Crafter er Danmarks bedste håndværkeres foretrukne kassevogn.

- Deltagerne i Årets Håndværker skal levere det gode produkt samt fantastisk service for at komme i betragtning til de eftertragtede priser. Det skal vi også. Derfor ser vi det perfekte match mellem Volkswagen Erhvervsbiler og Årets Håndværker, siger Nicolai Løje Farganis.

Adm. direktør og stifter af smiley-portalen Anmeld Håndværker, Peter Birkelund, er rigtig glad for at få Volkswagen Erhvervsbiler som Eksklusiv Partner. 
- Det er vigtigt for os, at de virksomheder, der støtter op om Årets Håndværker er nogen som håndværkeren kan genkende sig selv i. Som ansvarlig for marketing er det fantastisk, at vi har de seneste to års vinder af ”Van of the Year” i Europa – Volkswagen Crafter og Volkswagen Transporter - kørende og reklamere for Årets Håndværker, fastslår Peter Birkelund.

_____________________________________________________________________

 

Anmeld Håndværkers sponsorer udvælges i vides mulig udstrækning efter FN's verdensmål. Volkswagen Erhvervsbiler, matcher Anmeld Håndværkers ønske om ansvarligt forbrug og produktion efter FN's verdensmål #12

VW erhvervsbiler præsenterer
ÅRETS HÅNDVÆRKER® kategorier