ORDRESTYRING

Håndværkerens foretrukne online-værktøj 

Ordrestyring er stolte over endnu engang at være med til at bakke op om- og hylde det gode håndværk. Vi har mange dygtige håndværkere i Danmark, som hver dag leverer præstationer i verdensklasse ude hos deres kunder. Årets Håndværker er med til at sætte fokus på høj faglighed, kvalitet og service som smitter af på hele branchen og derved er med til at løfte standarden for dansk håndværk.
 
“For 9. år i træk deltager Ordrestyring som hovedsponsor ved Årets Håndværker 2021, og vi er utrolig stolte over at være et af de værktøjer, som et stadigt stigende antal håndværkere bruger i dagligdagen, for at kunne levere et rigtig godt stykke arbejde” fortæller Tommy Hahn Sørensen, adm. direktør i Ordrestyring.
 
“73 ud af de 367 finalister bruger Ordrestyring til effektivt at holde styr på forretningen. Det svarer til 20% af alle nominerede. I hovedkategorierne El-installatør og VVS, bruger 60% af finalisterne Ordrestyring. Det kunne vi ikke være mere stolte af. Vi ser derfor frem til at hylde alle nominerede og vindere endnu en gang” tilføjer Tommy Hahn Sørensen.

 

ORDRESTYRING præsenterer
ÅRETS HÅNDVÆRKER® kategorier