Kobots

Mobile skærerobotter der sikrer helbredet, kvaliteten og effektiviteten

 

Kobots er intelligent smart værktøj til håndværkeren, der sikrer bedre arbejdsmiljø og højere kvalitet. Med brugervenligt værktøj gør vi det lettere for håndværkeren at opnå mere med mindre indsats og hjælper med at sikre et bedre arbejdsmiljø – med færre arbejdsrelaterede belastninger og skader.

Vi ønsker at forenkle centrale arbejdsprocesser i byggebranchen for at gøre håndværket hurtigere, lettere og sundere. Vi leverer værktøj, der giver adgang til nye muligheder og hjælper til at opnå mere samt gøre en forskel for branchen.

Med automationsteknologi har vi udviklet produktet Amigo – en mobil skæremaskine der automatiserer rutineopmåling og skæreopgaver på byggepladsen. Med Amigo kan skæreprocessen på byggepladsen gøres op til tre gange så hurtigt. Samtidigt fjerner vi støv og minimerer spild.

Som partner for ÅRETS HÅNDVÆRKER vil vi være med til at hjælpe og hylde det gode håndværk. Vi vil sikre håndværkernes helbred – vi vil gøre håndværkeren stærkere, sundere og hurtigere med automation af manuelle arbejdsprocesser.

Vi vil gøre livet bedre for håndværkeren – og for byggebranchen.

Kobots præsenterer
ÅRETS HÅNDVÆRKER® kategorier