JESMIG - Brønddæksler

Jesmig sætter fokus på det vigtige kloak-arbejde

 

Direktør og rådgivende ingeniør i Jesmig Brønddæksler, Jesper Walter-Rasmussen, er stolt over at skulle overrække prisen til Årets Kloakmester 2021 ved awardshowet Årets Håndværker i Cirkusbygningen.

 

”De danske kloakmestre gør et fantastisk stykke arbejde for at vedligeholde og udvikle kloakkerne, der er en meget vigtig del af vores energi-infrastruktur. Samtidig spiller sunde kloakker en afgørende rolle i klimasikringen af de danske byer. Det gælder i dag og langt ind i fremtiden.”

 

”Det kloak-arbejde, der udføres i dag, skal jo gerne være anvendeligt for de kommende generationer. Det er et område, som ligger mig meget på sinde, og derfor gør det mig rigtig glad, at jeg kan være med til at sætte fokus på godt kloakmester-håndværk,” siger Jesper Walter-Rasmussen.

 

Jesmig Brønddæksler fremstiller kloakdæksler, der kan anvendes i belægning, så selve brønddækslet fremstår mindre synligt, hvilket er med til at fremme æstetikken i enhver form for belægning, uanset om det er i det offentlige rum eller private indkørsler.

 

”Man har brugt noget lignende sydpå i en del år, men i Danmark har kloakdæksler og linjedræn med belægning ikke tidligere været særligt udbredt. Vores patenterede brønddæksler kan belægges med græs, asfalt, fliser eller andre former for belægning, der giver en diskret, elegant kloakløsning,” siger Jesper Walter-Rasmussen.

 

Jesmig leverer brønddæksler og kloakrådgivning til hele landet.

JESMIG - Brønddæksler præsenterer
ÅRETS HÅNDVÆRKER® kategorier