VISUEL A/S

VISUEL A/S

Dronning Olgas Vej 41, 2000 Frederiksberg
Telefon: 56 64 36 XX56 64 36 00
Driftsstatus: Normal
Etableret i: 1985
Virksomhedsform: Aktieselskab
CVR nummer: 79155128
Momsregistreret: JA
Antal ansatte: 10-19 ansatte pr. 2/2019
Arbejdsmiljø: 11-04-2019. Status: Efterkommet
Del med andre: 
 
1 Start 2 Komplet
Ring til mig på 56643600 eller skriv en besked
CAPTCHA
Dette spørgsmål tester hvorvidt du er et menneske, og for at forhindre automatisk indsendelse af spam.
ÅRETS HÅNDVÆRKER™
2018
Finalist
Boligbygger
2018
2019
Finalist
Boligbygger
2019
Medlem af Anmeld Håndværker
2015
2016
2017
2018
2019
 
1 Start 2 Komplet
Ring til mig på 56643600 eller skriv en besked
CAPTCHA
Dette spørgsmål tester hvorvidt du er et menneske, og for at forhindre automatisk indsendelse af spam.

Visuel A/S er en familieejet virksomhed med speciale i nybyggeri typehuse, træhuse, 1 1/2- og 2-plans huse og funkishuse. Alle vores huse er arkitekttegnede og velafprøvede plantegninger, som sikrer, at vi kan bygge billige typehuse i en god kvalitet - primært på Sjælland. De fleste opgaver løser vi som totalentreprise, men vi samarbejder også gerne med andre håndværkere.  

Hos os får du en god behandling før, under og efter byggeriet
Hos os får I ikke bare en æstetisk og funktionel bolig, som I og vi kan være stolte af. Vejen hen mod det færdige resultat vil også være en proces, som både I og vi kan være trygge ved. Og det er måske den vigtigste grund til, at vi har været en fast del af den danske byggebranche i mere end tyve år: Vi opfører os ordentligt. I kan stole på det, vi siger og den kvalitet, vi leverer. 

Eksperter i typehuse på Sjælland
Visuel har kontor på Frederiksberg og i Næstved og arbejder på hele Sjælland, Møn, Falster og Lolland.

Tilfredse kunder
Vi lever af at levere godt håndværk. Vi har mange tilfredse kunder, der bruger os igen og anbefaler os til familie, venner, naboer og kolleger. Den personlige anbefaling er som bekendt den bedste, og den forpligter.  

Funktion, kvalitet og æstetik
Alle typer byggeri hos os planlægges og udføres med fokus på tre ting:

  • Funktion
  • Kvalitet 
  • Æstetik 

Vores mål er, at hvert eneste byggeri skal være en god oplevelse for vores kunde og noget, som både kunden og vi selv kan være stolte af.

Mere end 20 års erfaring
Igennem de seneste 20 år har vi gennemført flere hundrede større og mindre byggeprojekter. Med vores solide håndværksmæssige baggrund og mange års erfaring fra byggebranchen ved vi, hvor faldgruberne ligger, og hvordan vi skal gå til opgaverne for at få et resultat, der lever op til vores standard. 

Vores krav til os selv og vores løfte til dig lyder sådan her: 

Vi er fleksible, og vi leverer kvalitet til tiden og til den aftalte pris.

Visuel A/S er en familieejet virksomhed med speciale i nybyggeri typehuse, træhuse, 1 1/2- og 2-plans huse og funkishuse. Alle vores huse er arkitekttegnede og velafprøvede

Husbygger

Typehuse

Byggeselskaber

Bygmestre

Medlem af
Kurser/uddannelse

Ingen oplysninger indtastet

Samarbejdspartnere
31 anmeldelser af
VISUEL A/S
Kommunikation
4
Aftale
5
Pris
5
Tilfredshed
5
Oprydning
5
Samlet vurdering
4.8

4.8

Verificeret kunde

Dato:
Anmeldt af:
Byggeår:
2019
Opgaver:
Fag og totalentreprise, Nedrivning, Nyt hus, El-arbejde - generelt, Malearbejde - generelt, VVS-arbejde - generelt, Murerarbejde - generelt, Tømrerarbejde - generelt, Rådgivning - generelt, Fugning - generelt, Diamantboring og skæring
JA, jeg vil bruge VISUEL A/S igen

Vinkelhus

en rigtig god og positiv oplevelse at vi valgte visuel de eneste anke vi har er at der kiksede en oplysning om extra betaling på ca 30000 dkr for at dække for solfanger og energiberegning , det var en streg i regningen .

Men derudover har alt været fint - håndværkerne kompetente og venlige uanset hvilken gruppe da kom fra

tids mæssigt er planen overholdt endda men indflytning før tid

Så stort HURRA herfra

Kommunikation
5
Aftale
5
Pris
5
Tilfredshed
5
Oprydning
5
Samlet vurdering
5.0

5.0

Verificeret kunde

Dato:
Anmeldt af:
Byggeår:
2019
Opgaver:
Nyt hus
NEJ, jeg vil ikke bruge VISUEL A/S igen

Sorø

Overordnet set har hele processen med Visuel været rigtig god. De har leveret et flot hus, helt efter vores ønsker. Tidslinjen blev overholdt og der var massere af tid til slut, til at gennemgå hele huset, inden levering. Der var god kommunikation igennem hele projektet og de småting der opstod undervejs, fandt vi sammen en pragmatisk løsning på.

Kommunikation
5
Aftale
5
Pris
5
Tilfredshed
5
Oprydning
5
Samlet vurdering
5.0

5.0

Verificeret kunde

Dato:
Anmeldt af:
Byggeår:
2019
Opgaver:
Fag og totalentreprise, Nyt hus, El-arbejde - generelt, Malearbejde - generelt, VVS-arbejde - generelt, Murerarbejde - generelt, Tømrerarbejde - generelt, Rådgivning - generelt, Fugning - generelt
JA, jeg vil bruge VISUEL A/S igen

1 1/2 plan trempelhus

At bygge sammen med Visuel byg giver en tryg og særlig god oplevelse - idet behov, ønsker, og særligt godt håndværk, når sammen om et fantastisk resultat.

Kommunikation
1
Aftale
1
Pris
1
Tilfredshed
1
Oprydning
1
Samlet vurdering
1.0

1.0
Dato:
Anmeldt af:
Byggeår:
2019
Opgaver:
Fag og totalentreprise, Nyt hus, Andet
NEJ, jeg vil ikke bruge VISUEL A/S igen

Vi skulle have bygget hus

Vores oplevelse og vurdering af Visuel A/S

Det er en dyr fornøjelse at havne i kløerne på Visuel A/S.

Vi blev lovet en masse i forbindelse med vores husbyggeri, og det var ikke bare ord. Der stod sort på hvidt i deres materialevalgsliste, hvad vi kunne forvente.

Da vi så efter lange forsinkelser endelig skulle gå i gang med byggeriet, så begyndte problemerne for alvor, og der var kun én løsning, set med Visuels A/S øjne, og det var, at vi skulle betale endnu flere penge, også selvom de havde lovet os, at det var indeholdt i entreprisesummen. Herunder har jeg beskrevet lidt af den samtale, som jeg havde med direktøren.

Jeg sagde til direktøren:
”men uanset hvad, så står der jo også i materialevalgsbeskrivelsen, at der er 40.000, som er afsat til trappen i entreprisekontrakten”.

Direktøren svarede mig:
”Nej, det er jo, det jo for et halvandenplans hus, det her jo en general beskrivelse”

Jeg sagde til direktøren:
”Det står der jo ikke noget om i materialevalgsbeskrivelsen, vi går jo udfra....”

Direktøren svarede mig:
”Nej men det er sådan det er, det er sådan det er Mads, og du skal ikke begynde at tolke på det der. Fordi vi, vi er lige ved at nå dertil hvor jeg bliver træt, at det der, også dine mails og det der med, at du ked af det og skuffet osv osv. Prøv nu at hør her, det er jo ikke dine børn der er syge eller et eller andet andet”

Vores samtale fortsatte, og direktøren blev mere og mere ubehagelig. Undervejs i vores samtale erkender direktøren dog, at der rent faktisk ikke står noget om at de betingelser, vi har underskrevet, ikke er gældende for os. I øvrigt er det da også bemærkelsesværdigt, at vi skal underskrive betingelser, som ikke er gældende for vores husbyggeri....
Direktøren har meldt mig til Politiet for afpresning, hvilket er helt absurd. Visuel A/S egen advokat svarede mig endda tilbage, efter at jeg havde skrevet følgende:
Jeg skrev til deres advokat:
”Hvis der er slet ikke er interesse fra Visuel A/S til, at indgå forlig, så er det spild af penge, at I to advokater skal skrive en hel masse til hinanden.
I så fald vil jeg hellere bruge mine advokatomkostninger i en retssag.”

Deres advokat svarede til mig:
”Godaften Mads
Nu udelukker jeg aldrig noget på forhånd - så det gør jeg heller ikke i denne sag.”

Når deres egen advokat ikke vil udelukke noget på forhånd, så må jeg gå ud fra, at han ikke vurderer min henvendelse om at indgå forlig som værende ulovlig.
Det er da klart, at hvis man føler sig snydt, plattet og bedraget, og endda får at vide, at ”det er jo ikke dine børn der er syge”, ja så ønsker man da, at advare andre, så de ikke kommer i en lignende situation. Havde Visuel A/S blot undskyldt og betalt os, for de ekstra omkostninger, som de har medført os, så ville vi selvfølgelig ikke havde skrevet om deres opførsel, da undskyldningen og erstatningen jo så ville være en del af deres samlede opførsel.

Jeg vil efter denne oplevelse med Visuel A/S opfordre folk til at tænke sig om en ekstra gang, inden de vælger at indgå samarbejde med Visuel A/S. Prøv f.eks. at google direktøren, så finder I hurtigt ud af, at han tidligere er gået konkurs, og at rigtig mange kom i klemme på trods af lovning om det modsatte. I dag er det hans kone, der ejer Visuel A/S, og hvorfor mon det?....
Se denne artikel og vurder selv om I tør tage chancen: https://sn.dk/Naestved/DanFlex-kan-ikke-betale/artikel/108957

Jeg var blevet opmærksom på direktørens fortid, og derfor frygtede jeg, at han måske ville bedrage os. Derfor valgte jeg også at optage samtalen med ham, hvilket jeg selvfølgelig ikke må offentliggøre uden direktørens samtykke. Direktøren kan til enhver tid bede mig dokumentere ovenstående offentligt, så skal jeg meget gerne gøre det, men det er han nok ikke interesseret i, og så kan I jo gætte på hvorfor?.
Jeg vil dog bede retten om, at godkende optagelsen som dokumentation på mine påstande, når sagen engang kommer for retten.

Kommentarer til anmeldelsen

Svar: 28-06-2019, VISUEL A/S

Visuel A/S har den 21. marts 2019, efter råd fra vores advokat, set os nødsaget til at politianmelde Mads Hye Larsen for gentagne trusler og forsøg på afpresning mod vores virksomhed og personale.  

Grundet sagens alvorlige karakter, må vi ikke kommenterer yderligere.

Kommunikation
5
Aftale
5
Pris
5
Tilfredshed
5
Oprydning
5
Samlet vurdering
5.0

5.0

Verificeret kunde

Dato:
Anmeldt af:
Byggeår:
2019
Opgaver:
Nyt hus
JA, jeg vil bruge VISUEL A/S igen

164 kvm vinkelhus

Overordnet tilfreds, men vi har følgende kommentarer:
Kloakdæksler tilfældigt placeret.
Gulvvarme byttet rundt. (Er rettet).
Sidste fuge i badeværelse=sjusk.
En anelse bedre rådgivning omkring køkken el og emhætte.

Kommunikation
5
Aftale
5
Pris
5
Tilfredshed
5
Oprydning
4
Samlet vurdering
4.9

4.9

Verificeret kunde

Dato:
Anmeldt af:
Byggeår:
2019
Opgaver:
Nyt hus
JA, jeg vil bruge VISUEL A/S igen

Nyt hus

Dygtige håndværkere, der overholdt tidsplanen. Endda blev de færdige 14 dage før. Ved gennemgangen var der kun småfejl, og de blev hurtigt udbedret. God information og lydhørhed fra start til slut.

Kommunikation
5
Aftale
5
Pris
5
Tilfredshed
5
Oprydning
5
Samlet vurdering
5.0

5.0

Verificeret kunde

Dato:
Anmeldt af:
Byggeår:
2019
Opgaver:
Nyt hus
JA, jeg vil bruge VISUEL A/S igen

Nyt 1-plans vinkelhus på 148 m² + garage på 43 m²

Vi har oplevet et super godt forløb fra ide til færdig resultat.
Alle deadline og priser er overholdt som aftalt.
Stor flexibitet i forbindelse tegning/indretning og udfærdige tegninger af huset, samt gennem hele byggeperioden.
Visuel anvender gode og stabile håndværker, som udfører et godt håndværk.

Kommunikation
5
Aftale
5
Pris
4
Tilfredshed
4
Oprydning
5
Samlet vurdering
4.5

4.5

Verificeret kunde

Dato:
Anmeldt af:
Byggeår:
2018
Opgaver:
Nyt hus
JA, jeg vil bruge VISUEL A/S igen

1 ½ plans hus, Solrød Strand

Huset er opført i denne sommer 2018, det tog ca 5,5 mdr. fra vi "gik" i Jorden, lige fra starten af dette byggeri har vi altid kunne komme på byggepladsen og tale med de forskellig fagfolk på byggepladsen, de små fejl blev hurtigt justeret til, og all fik meget ud af at vi kunne følge Vores byggeri tæt.

Kommunikation
5
Aftale
5
Pris
5
Tilfredshed
5
Oprydning
5
Samlet vurdering
5.0

5.0

Verificeret kunde

Dato:
Anmeldt af:
Byggeår:
2018
Opgaver:
Nyt hus
JA, jeg vil bruge VISUEL A/S igen

1 1/2 plans murermestervilla i Kgs. Lyngby

Høj kvalitet indenfor alle områder, fejl rettes hurtigt og uden problemer.

Tidsplan overholdt, virkelig god fremdrift og ejerskab af opgaven

Generel ukompliceret og ligefrem dialog mellem bygherre og visuel personale

Kommunikation
5
Aftale
4
Pris
5
Tilfredshed
5
Oprydning
5
Samlet vurdering
4.8

4.8

Verificeret kunde

Dato:
Anmeldt af:
Byggeår:
2018
Opgaver:
Nyt hus
JA, jeg vil bruge VISUEL A/S igen

Nyt hus i Frederikssund

Vi valgte i sin tid at bygge med Visuel fordi de kunne opfylde vores behov for unikke løsninger, og fordi vi havde en god dialog med og oplevelse af direktør Thomas Ludvigsen. Vi er virkelig glade for at det var Visuel der byggede vores drømmehus. Thomas var nøjagtig som vi havde indtryk af - meget reel omkring alle aspekter vedrørende både løsninger og økonomi. Vi har gennem hele processen følt os trygge og haft en rigtig god oplevelse af samtlige medarbejdere fra Visuel, helt fra da huset var på tegnebrættet til at det blev opført. Når der har været spørgsmål og bekymringer, har vi altid kunne ringe og få svar. Vi anbefaler på det varmeste dette firma til andre. Vi ville vælge Visuel på ny, hvis vi en dag skal opføre endnu et nyt hus.

Kommunikation
5
Aftale
5
Pris
5
Tilfredshed
5
Oprydning
5
Samlet vurdering
5.0

5.0

Verificeret kunde

Dato:
Anmeldt af:
Byggeår:
2018
Opgaver:
Nyt hus
JA, jeg vil bruge VISUEL A/S igen

Revet hus ned og bygget nyt i Brønshøj

Jeg har været yderst tilfreds med hele forløbet. Fra start til slut har processen være overskuelig og fået afstemt forventninger fra start så der var ingen overraskelser.

Kommunikation
5
Aftale
5
Pris
5
Tilfredshed
5
Oprydning
5
Samlet vurdering
5.0

5.0

Verificeret kunde

Dato:
Anmeldt af:
Byggeår:
2018
Opgaver:
Nyt hus
JA, jeg vil bruge VISUEL A/S igen

Nyt hus i Frederikssund

Vi har bygget et halvanden plans hus i totalentreprise med Visuel byg. Det har været en rigtig godt oplevelse, og vi synes, at resultatet er blevet rigtig godt. Fra de første møder med direktøren Thomas Ludvigsen og til huset stod færdig, har der været en venlig og imødekommende tilgang til os som kunder. Der har været lydhørhed overfor ønsker og rådgivningen har været rigtig god i forhold til, hvad der ville være de bedste løsninger. Alle i firmaet svarer hurtigt, når man kontakter dem.
Grunden til valget af Visuel Byg var, at dette firma kunne tilbyde mere individuelle løsninger end de andre typehusfirmaer. De er simpelthen dygtige håndværkere og også "kontorfolkene" i firmaet har stor håndværksmæssig viden og erfaring. Vi brugte en del tid på at få tegnet huset helt som vi ønskede det i samarbejde med Visuel Byg og på at vælge alle materialer før byggeopstart. Her oplevede vi god rådgivning i forbindelse med vores forskellige valg. Da først alt var på plads gik selve byggeriet i gang som aftalt og uden ventetid. Hele byggeprocessen forløb meget professionelt og byggeriet lå på intet tidspunkt stille. Vi behøvede stort set ikke at involvere os, da alt forløb efter planen. Håndværkerne var meget flinke til at forklare og vise rundt, når vi kom forbi og der var stringent orden på byggepladsen. Ingen naboer blev generet af byggeaffald el. lign. Vi havde et eksternt byggetilsyn på, men de fandt intet afvigende af betydning. Huset kunne overtages til tiden - dog i vores tilfælde med et par enkelte hængepartier, da vi grundet vejret først kunne få malet udvendigt efter indflytning og da HTH havde problemer med leverancen af en marmorbordplade i køkkenet. Vi har netop haft rutinegennemgang af byggeriet ved en konsulent fra byggeskadeforsikringen. Han kaldte resultatet for "Kvalitetshåndværk i den høje ende af skalaen".

Gode råd:
Beregn god tid til det forberedende arbejde
Overvej et andet firma end HTH til køkkendelen. De levede ikke helt op til vores forventningerne hverken i forhold til service eller kvalitet.

Kommunikation
4
Aftale
5
Pris
4
Tilfredshed
4
Oprydning
3
Samlet vurdering
4.2

4.2

Verificeret kunde

Dato:
Anmeldt af:
Byggeår:
2018
Opgaver:
Udvendig, Nyt hus
JA, jeg vil bruge VISUEL A/S igen

Nyt hus i Humlebæk

Alle burde bygge sit eget hus,det blir dit barn dit guld,fordi at har været EN aaaaa oplevelse,Jane fantastisk T.ludvigsen. MALER ALT FLOT.Ikan trygt vælge visuel.

Kommunikation
5
Aftale
5
Pris
5
Tilfredshed
5
Oprydning
5
Samlet vurdering
5.0

5.0

Verificeret kunde

Dato:
Anmeldt af:
Byggeår:
2018
Opgaver:
Fag og totalentreprise
JA, jeg vil bruge VISUEL A/S igen

Nyt hus i Roskilde

Der var et godt samarbejde fra starten, et par småfejl vi kommenterede på, blev rettet med det samme uden problemer. Vi har fået et meget smukt hus, hvor flere har bemærket den gode kvalitet i byggeriet. Vi vil meget gerne anbefale Visuel til andre, og vil også selv gerne anvende Visuel igen.
Vh Darrin og Jannie

Kommunikation
5
Aftale
5
Pris
5
Tilfredshed
5
Oprydning
5
Samlet vurdering
5.0

5.0
Dato:
Anmeldt af:
Byggeår:
2018
Opgaver:
Fag og totalentreprise, Nyt hus
JA, jeg vil bruge VISUEL A/S igen

Et hus

God start, med en grundlæggende god pris.
Der var dog nogle udfordringer med lokalplanen og byggetilladelse.
De var nemme at komme i kontakt med og var meget fleksible i forhold til ønsker og ændringer. Jeg kunne dog godt have brugt et bedre overblik over de mange muligheder. De fleste ændringer var løsninger vi selv kom frem til, eller som tilfældigvis blev nævnt.
Skriftlig kommunikation kunne godt være bedre, der har været udfordringer med at CC alle i en mail samtale.
Grundlæggende fik vi et super fedt hus, til en god pris, som blev bygget inden for tidsrammen.
Der var nogle små rettelser efter levering, som blev løst til fulde.
Jeg vil gerne give min anbefaling til Visuel Byg, da de leverer et super produkt, har god og fleksibel service, samt en høj kvalitet til en skarp pris.
Jeg er sikker på at jeg har fået et drømmehus leveret af VisuelByg, som de andre byggevirksomheder ikke har kunne levere lige så godt.

Kommunikation
5
Aftale
5
Pris
5
Tilfredshed
5
Oprydning
5
Samlet vurdering
5.0

5.0

Verificeret kunde

Dato:
Anmeldt af:
Byggeår:
2018
Opgaver:
Nyt hus
JA, jeg vil bruge VISUEL A/S igen

Nyt hus i Kregme

En helt igennem god oplevelse! Alle lige fra sælgeren til byggelederen til fugemanden har været utroligt imødekommende - både som personer, men også overfor vores idéer som bygherrer. Der hvor andre byggefirmaer ikke ville lave andet end der var i deres katalog, var Visuel virkelig fleksible og det var en af de primære årsager til at vi valgte dem til at begynde med.
Et stort plus i vores bog var, at virksomheden er lille - og lige meget hvem man ringer til eller får fat i hos dem, så kender de dit hus, fordi de IKKE bygger 500 huse om året. Her er man ikke blot endnu et nummer! Hvilket især mærkes hos byggelederen - han er den eneste man behøver snakke med når byggeriet er i gang, og han gør det forrygende!

Hvis jeg skal bygge mig et nyt drømmehus igen om 10 år så får Visuel også lov at bygge det!

Kommentarer til anmeldelsen

Svar: 13-06-2019, VISUEL A/S

Efter 1-årsgennemgang har Rasmus Reinhold bedt os tilføje denne tekst:

Rigtig god oplevelse

Vi har bygget med Visuel og har netop haft 1-års gennemgang. En gennemgang der viste hvor høj kvalitet vores hus er endt med. Stort set ingen anmærkninger, udover den klassiske mindre revne mellem loft og væg, som man må kunne forvente.

Den gode oplevelse startede hos sælgeren Claus. Han virker oprigtigt interesseret i at give en så god rådgivning som muligt, og han er yderst kompetent.
Dernæst fortsætter det høje niveau, når vi på opstartsmødet møder byggeleder Thomas. Han er, som Claus, yderst kompetent og engageret.
For ikke at nævne den gode kommunikation med både arkitekt og materiale-rådgiver (Søren og Charlotte).

Visuel var fra start meget åbne og fleksible og ville gerne tage udgangspunkt i vores egne tegninger. En oplevelse vi bestemt ikke havde hos de større, mere eller mindre tilsvarende, virksomheder i branchen.

Når der under byggeriet var udfordringer var der igen ros til byggelederen for at tage hånd om problemerne og holde styr på kommunikationen mellem os som bygherre og de enkelte håndværkere.
Med indgående kendskab i byggeriet ved jeg, at det vil være stort set umuligt at bygge noget som helst uden enkelte udfordringer, og her viste Visuel sig altså fra sin bedste side. Fejl blev lynhurtigt rettet og mindre uenigheder fik vi også taget hånd om uden videre efterspil.

Alle håndværkerne på pladsen talte dansk - det vil jeg normalt ikke gå op i, men det viste sig bare, at når jeg selv kom forbi byggepladsen dagligt, så var det let at opretholde en god dialog, og de var alle sammen meget interesserede i at svare på mine spørgsmål.

Selv her 1 år efter Visuel har modtaget deres honorar oplever jeg et højt niveau af service. Man kan altid komme i kontakt med dem og det er bestemt ikke den oplevelse mine naboer har, der har bygget med konkurrenterne på markedet.

Alt i alt er jeg oprigtigt glad for forløbet og vil ikke tøve et sekund med at anbefale Visuel, med Thomas Ludvigsen (ejer), Thomas Nørgaard (byggeleder) og Claus Funch (Salg).
Hvis jeg, mod forventning skal bygge et hus mere bliver det holdet jeg ringer til.

Hvis du er interesseret i at høre mere om min oplevelse - på godt og ondt - så kontakt Visuel og få mine kontaktoplysninger. Jeg giver gerne en tår vand under mit nye tag.

De varmeste anbefalinger herfra!

//Rasmus Reinhold

Kommunikation
5
Aftale
5
Pris
5
Tilfredshed
5
Oprydning
5
Samlet vurdering
5.0

5.0

Verificeret kunde

Dato:
Anmeldt af:
Byggeår:
2017
Opgaver:
Udvendig, Tag, Facade/murværk, Fundament, Døre/vinduer, Kviste/altan, Tagrender, Indvendig, Køkken, Badeværelse, Gulve/trapper, Væg/Loft, Kælder, Opvarmning, Isolering, Ventilation, Hvidevarer, Omkring, Dræn/Kloak, Fag og totalentreprise, Nyt hus, El-arbejde - generelt, Malearbejde - generelt, VVS-arbejde - generelt, Murerarbejde - generelt, Tømrerarbejde - generelt, Rådgivning - generelt, Fugning - generelt
JA, jeg vil bruge VISUEL A/S igen

Nyt hus i Solrød

Super flot byggesagsbehandling, alt forløb som aftalt, huset afleveret til os en uge før aftalt tid. Og det var uden fejl og mangler. Tak til akitekt for at gøre vore egne tegninger til virkelighed. Og tak til byggeleder og håndværker for det super flotte håndværker arbejde, bare kvalitet

Kommunikation
5
Aftale
5
Pris
5
Tilfredshed
5
Oprydning
5
Samlet vurdering
5.0

5.0

Verificeret kunde

Dato:
Anmeldt af:
Byggeår:
2017
Opgaver:
Nyt hus
JA, jeg vil bruge VISUEL A/S igen

Nyt hus i Græsted

Super

Kommunikation
5
Aftale
4
Pris
4
Tilfredshed
4
Oprydning
4
Samlet vurdering
4.2

4.2

Verificeret kunde

Dato:
Anmeldt af:
Byggeår:
2017
Opgaver:
Nyt hus
JA, jeg vil bruge VISUEL A/S igen

Nyt hus i Roskilde

Godt udført arbejde i høj kvalitet.
Hurtig og nem kommunikation.
Kun småting i fejl og mangler, som blev udbedret.

Kommunikation
5
Aftale
5
Pris
5
Tilfredshed
5
Oprydning
5
Samlet vurdering
5.0

5.0

Verificeret kunde

Dato:
Anmeldt af:
Byggeår:
2017
Opgaver:
Nyt hus
JA, jeg vil bruge VISUEL A/S igen

Nyt hus i Greve

Dette var vores første erfaring med nybyggeri og det gik over alt forventning. Flere i omgangskredsen har fået bygget andre steder og af andre og har fortalt om diverse komplikationer. Mod forventningen var det ikke stressende og alt gik efter planen. Vi kan kun give Visuelbyg vores bedste anbefalinger.