Anmeldelse af Terrazzo afdelingen
Kommunikation
1
Aftale
1
Pris
4
Tilfredshed
1
Oprydning
3
Samlet vurdering
1.8

1.8
Dato:
Anmeldt af:
Byggeår
2018
Opgaver
Indvendig
NEJ, jeg vil ikke bruge Terrazzo afdelingen igen
Del med andre: 

badeværelse gulv

fik lavet mit badeværelse maj 2018 . efter nogle månder kom der Revner i terrazzogulvet . kontaket Thomas Terrazzo afdelingen.
og det blev lavet .
men anden gang kom Revner i terrazzogulvet . var i febura 2019 kontaket Thomas Terrazzo afdelingen lavet en aftale . men har intet hørt eller set til ham.
så Terrazzo afdelingen kan jeg bestemt ikke anbefale til andre

Kommentarer

Hej Allan og tak for din knap så fine anmeldelse... Til mit forsvar vil jeg godt pointere, at der i ny støbte terrazzogulve kan opstå små revner i overfladen, hvilket også står tydeligt i mine forbehold! Vedr. Den manglende kommunikation, så er der noget der hedder travlhed og vi har meget travlt for tiden, derfor har jeg ikke lige fået svaret dig tilbage og det har nu resulteret i en dårlig anmeldelse her inde og øv for det. Gulvet fejler intet udover lidt små revner, som ikke er gennemgående, så det er ikke en såkaldt "hastesag" at få dem udbedret, hvilket jeg i øvrigt stadigvæk gerne vil gøre - Jeg vil dertil også godt lige sige, at jeg inderligt ønsker, at der en dag kommer en tilsvarende side, hvor vi håndværkere kan anmelde vores kunder, for så havde jeg smidt en anmeldelse din vej ;-)  

Jeg er smule bitter over din anmeldelse, men fred være med det - ring eller skriv, hvis du vil ha de små revner udbedret - Mvh. Thomas J. Christiansen (Terrazzomester)