PALLE BREDTOFT ApS

IKKE MEDLEM AF ANMELD HÅNDVÆRKER
1.0
Baseret på
2 anmeldelser

PALLE BREDTOFT ApS

Smedievej 115, 3400 Hillerød
Driftsstatus: Normal
Etableret i: 1984
Virksomhedsform: Anpartsselskab
CVR nummer: 73453011
Momsregistreret: JA
Arbejdsmiljø: 08-12-2014
 
1 Start 2 Komplet
Skriv en besked om hvad du ønsker lavet
CAPTCHA
Dette spørgsmål tester hvorvidt du er et menneske, og for at forhindre automatisk indsendelse af spam.
 
1 Start 2 Komplet
Skriv en besked om hvad du ønsker lavet
CAPTCHA
Dette spørgsmål tester hvorvidt du er et menneske, og for at forhindre automatisk indsendelse af spam.

Nedenstående er medlem af Anmeld Håndværker - det er din sikkerhed!

Murermester Runager ApS
Anmeldelser: 101
Karaktersnit: 4.80 (ud af 5.00)
Senest anmeldt: 23.09.2019
CN. Håndværk v/Carsten Nielsen
Anmeldelser: 60
Karaktersnit: 4.97 (ud af 5.00)
Senest anmeldt: 23.09.2019
RV MURERENTREPRISE ApS
Anmeldelser: 2
Karaktersnit: 5.00 (ud af 5.00)
Senest anmeldt: 21.04.2019
FLISESPECIALISTEN ApS
Anmeldelser: 7
Karaktersnit: 4.82 (ud af 5.00)
Senest anmeldt: 20.04.2015
VEL-BYG MURERFIRMA ApS
Anmeldelser: 73
Karaktersnit: 4.65 (ud af 5.00)
Senest anmeldt: 12.09.2019
2 anmeldelser af
PALLE BREDTOFT ApS
Kommunikation
1
Aftale
1
Pris
1
Tilfredshed
1
Oprydning
1
Samlet vurdering
1.0

1.0
Dato:
Anmeldt af:
Byggeår:
2019
Opgaver:
Udvendig
NEJ, jeg vil ikke bruge PALLE BREDTOFT ApS igen

Opmuring af brystning og søjle

Det værste sjusk jeg nogensinde har set. Jeg havde Palle Bredtoft og hans søn til at opmure brydtning under et par vinduer og opmure en søjle i midten af disse.
Det gik: HELT galt! det værste sjusk jeg nogensinde har set. Det var klamp af værste skuffe. Jeg havde en murermester og en byggesagkyndig til at se på opgaven efterfølgende. Begge dumpede TOTALT det arbejde der var udført.

Murstenene lå skævt, der var ikke skåret rigtigt af fundamentet så den nederste række sten lå skævt. Studsfugerne svingede mellem 9 og 30 mm i samme skifte. Højden på fugerne var stærkt varierende. Gasbetonen i det ene side af søjlen var bredere end i den anden så vinduerne slet ikke kunne komme ind. Søjlen var muret op UDEN BRUG AF SNOR så alle sten lå piv skæve og der var IKKE BRUGT murbindere så søjlen stod og svejede. Søjlen fik han lov at lave om, men selv 2. forsøg gik også galt og var skævt. Manglende isolering i søjlen, der var ingen fals til flamingo og gasbetonen bagved var ikke skåret af så murstenene var muret direkte op af den = kuldebro.

Og endnu flere fejl kunne nævnes. Især det i højre side som Palles søn havde muret op var særlig elendigt, meget skævt og ujævnt. Meget sjusket.

Jeg bad om at få alle fejl udbedret og at arbejdet blev lavet i en kvalitet man kunne forvente af en faguddannet murer - OG at arbejdet skulle kunne godkendes af en byggesagkyndig og i øvrigt leve op til alle krav og normer.
Palle B. ignorerede mine henvendelser gentagne gange og til sidst måtte jeg give ham 3 uger til at udbedre alle fejl og mangler ellers ville projektet blive af brudt. Jeg fik besked fra Palle B, at hvis han skulle udbedre noget ville han have betaling FORUD - hvilket jeg naturligvis afviste og projektet blev herefter afbrudt.

Herefter måtte jeg pillet det sjusk ned det var lavet, rense alle murstenene og få en anden murer til at lave det. Den nyr murer gjorde et flot og meget fornemt stykke arbejde som jeg er 100% tilfreds med og som er helt i orden og perfekt på alle områder.

Jeg kan derfor STÆRKT advare mod at hyre Palle Bredtoft til noget. Han er en klamphugger som ikke er interesseret i andet end at få en opgave overstået hurtigst muligt så han kan sende en regning. Der er INGEN faglig stolthed eller håndværksmæssig kvalitet i det han udfører og det lever ikke op til gældende regler og normer.

Palle B. er ikke medlem af nogen form for byg-garanti ordning eller faglig organisation - hvilket der jo nok er en grund til. Jeg kan ikke anbefale at bruge en håndværker der ikke er medlem af en byg-garanti ordning.