Otto Suenson

Når man én gang har set en vinbonde, der går rundt og værner om sine vinstokke, så ved man, at dér er et menneske, som arbejder på at skabe noget specielt. Det var den fornemmelse søfareren, Otto Suenson, kom hjem med, da han besluttede at etablere vinfirmaet Otto Suenson i 1880.

Otto Suenson er i dag blandt landets førende leverandører til restauranter og caféer i hele landet. Blandt vores salgskonsulenter er der tidligere sommelierer, tjenere og kokke der, qua deres store viden på området, hjælper til med at sammensætte vinkort, vinmenuer mm. Vi leverer ligeledes til et stort antal virksomheder og samarbejder desuden med lokale vinhandlere rundt omkring i landet. Mange af vores produkter er således tilgængelige i de fleste større danske byer.

Kvalitet og dynamik er to af nøgleordene hos Otto Suenson. Vi har arbejdet sammen med mange af vores leverandører i over 20 år, men er samtidig på forkant med udviklingen i vinens verden og finder således hele tiden nye og spændende vine og producenter rundt omkring i verden.

Otto Suenson arbejder i dag sammen med mere end 100 forskellige producenter rundt omkring i verden. Vi har vine fra det meste af verden, blandt andet et af Danmarks største udvalg af vine fra Bourgogne med over 300 forskellige vine fra 25 producenter, i Italien arbejder vi sammen med de absolut bedste fra Toscana, Veneto og Piemonte og så har vi Danmarks nok største udvalg af vine fra Californien.

Otto Suenson præsenterer
ÅRETS HÅNDVÆRKER® kategorier