Momentum

Momentum Racing tilbyder skræddersyede motorsportevents og udlejning af racersimulator samt mobil RC racerbane til bl.a. dine teambuilding- events,  kunde arrangementer eller til en privat oplevelse.

Den ultimative raceroplevelse er selv at sidde bag rattet i en potent racerbil!

I Samarbejde med de Danske racerbaner, kan vi tilbyde et firmaarrangement, med en oplevelse som du ikke glemmer. Hvad enten det er high speed ture med en proff. racerkører eller den fedeste oplevelse som racerkører for en dag med sig selv bag rattet, så kan vi skræddersy dit event til en rigtig god pris.
Du får et firmaarrangement ud over det sædvanlige, og vi garantere en dag hvor motorsporten sætter gang i en underholdende, sjov og mindeværdig dag. Med et firmaarrangement hos Momentum Racing kan du tilbyde dine medarbejdere et anderledes arrangement, de ikke har prøvet før. Grænser vil blive skubbet og det vil helt sikkert sætte gang i konkurrencegenet hos de fleste.
Vi driver selv et professionelt racerteam og bruger kompetencerne derfra, til at skabe en unik oplevelse.

Vi har valgt at støtte op omkring ÅRETS HÅNDVÆRKER, fordi vi ønsker at bakke op om vores største kundegruppe og hylde det gode håndværk.

Momentum præsenterer
ÅRETS HÅNDVÆRKER® kategorier