Iso Paint

Høj faglighed og kvalitet skal anerkendes

Iso Paint er sponsorer til Årets Håndværker i hhv. tagmalerkategorien og bygningsmalerkategorien 

Det går stærkt i byggeriet. Der er gang i hjulene igen og i en højeffektiv branche som byggeriet løber man stærkt for at nå at levere på de daglige opgaver. Netop fordi det går så stærkt, er det vigtigt at stoppe op og sætte pris på de respektive fag og de enkelte virksomheder, der formår at holde fokus på kvalitetshåndværk midt i en travl tid.

Det mener malingproducenten specialmaling- og imprægneringsproducenten Iso Paint, som er sponsorer på Årets Håndværker. 

Løfter standarden i branchen

Iso Paint er en del af Tikkurila-koncernen, og som sponsorer er man ikke i tvivl om, hvorfor man støtter op om foretagendet:
Faglig dygtighed er helt afgørende i vores branche, og derfor skal vi hylde de aktører og håndværkere, der leverer kvalitetshåndværk, også når de er under tidspres. Årets Håndværker sætter kvalitet på dagsordenen og det er med til at løfte standarden for dansk byggeri i det hele taget, siger Kenneth Johansen, der er adm. direktør i Tikkurila Danmark.

Iso Paint er sponsor for tagmaler-kategorien og kvalitet skal hyldes:

Tagmaling og -imprægnering er en krævende opgave, som alle og enhver ikke kan udføre. Det er krævende både i forhold til faglighed og til sikkerhed. 

Tagmalerne gør et vigtigt stykke kvalitetsarbejde med høj faglighed, når de hjælper husejere med en af de helt tunge vedligeholdelsesopgaver. Det synes vi i dén grad er en anerkendelse værd, lyder det Jakob Matthiasen, der er Area Sales Manager hos Iso Paint.

Iso Paint præsenterer
ÅRETS HÅNDVÆRKER® kategorier