HåndværkerFestival

Håndværkerfestival vil hylde håndværkerbranchen

 

Årets Håndværker er det perfekte partnerskab for Håndværkerfestival, da vi har et fælles mål om at hylde håndværkerbranchen og skabe arrangementer, hvor håndværkerne er i centrum. 

 

Det er første gang i år at Håndværkerfestival afholdes, og vi har høje forventninger. Det er håndværkerbranchens svar på en endagsfestival, der kombinerer messe og fest. 

Arrangementet bliver en dag og aften sprængfyldt med nogle af landets bedste udstillere, der alle står klar i deres stande til at netværke og præsentere deres nyeste ideer og erfaringer. Fagligheden er i fokus og der er rig mulighed for at skabe nye og stærke relationer, alt imens man nyder en fadøl.

 

Det vil være rig mulighed for at forsyne sig med lækker mad og drikkevarer fra en af vores Jessica Sky barer, hvor al udskænkning bliver leveret af professionelle og veloplagte eventpiger. 

 

Som prikken over i’et har vi selvfølgelig sørget for at underholdningen er af højeste kvalitet. I løbet af dagen og aftenen vil vi præsentere både festlige og faglige indslag, nogle af landets bedste stand-up komikere kommer og underholder og stemningen bliver løftet en tand når live musikken går på. Der vil uden tvivl blive skabt en stemning i topklasse. 

HåndværkerFestival præsenterer
ÅRETS HÅNDVÆRKER® kategorier