Flisepartneren Ardex

ARDEX hylder det gode håndværk

- Vi ønsker at give det gode håndværk et skulderklap. Vi synes, det er vigtigt at hylde de mange håndværksfirmaer, som hver dag yder en ekstra god service over for kunderne. Derfor er det særligt opløftende at se så stærkt et felt af nominerede – ikke kun indenfor murerfaget, men indenfor alle kategorier, siger Mikkel Falkenstrøm, teknisk konsulent i ARDEX. 

ARDEX stiftede i 2014 partnerskabsordningen FlisePartneren for at give murerne et fagligt fællesskab. Gennem Flisepartneren kan de tilmeldte murerfirmaer opkvalificere sig indenfor emner som radonsikring, vådrum og natursten og dermed styrke deres profil og konkurrenceevne. For FlisePartnerens medlemmer hersker der ikke tvivl om, at det er en god forretningsmæssig investering at være tilmeldt: Dels åbner FlisePartneren nemlig for effektiv faglig opkvalificering i emner, der hitter hos murernes kunder og kræver en høj grad af specialisering. Og dels efterspørger murernes kunder i stigende grad den rådgivning, som gør det vigtigt for murerne at være opdateret på branchens udvikling.  

Flisepartneren har mere end 500 fagligt dedikerede medlemmer, der markerer sig stærkt indenfor faget. Således er mere end halvdelen af de nominerede til ÅRETS HÅNDVÆRKER™indenfor murerkategorien medlem af Flisepartneren. 

- I ARDEX er vi stolte over, at så mange Flisepartnere er nomineret til prisen som Årets Murer. Det beviser, at det er vigtigt som håndværker at være up to date med den nyeste viden for at kunne levere den service, kunderne efterspørger, slutter Mikkel Falkenstrøm. 

Flisepartneren Ardex præsenterer
ÅRETS HÅNDVÆRKER® kategorier