EG lønservice

EG Lønservice ved alt om løn

- mød et anderledes lønbureau

 

I EG Lønservice er vi specialister i løn til håndværkere og installatører, så vi kender lovgivningen og overenskomsterne og kan hjælpe med at udbetale den rigtige løn.

EG Lønservice er et lønbureau og et lønsystem - for både små og større firmaer.

 

Sikkerhedsnet og ti sekunders svartid

EG Lønservice adskiller sig fra andre lønsystemer ved at spænde et 'sikkerhedsnet' ud under kundernes lønudbetalinger. Alle lønsedler bliver dobbelttjekket for fejl, og EG Lønservice sikrer, at der bliver udbetalt korrekt løn i forhold til satser og regler, uanset om det er timelønnede, lærlinge eller funktionærer.

Med en gennemsnitlig svartid på ti sekunder på support, kan man altid få hurtig hjælp. EG Lønservice giver support på telefon, chat og mail.

 

Brug tiden på det gode håndværk

EG Lønservice klarer lønnen for over 1500 håndværkere og er det førende online lønsystem til håndværkere. Vi kender lovgivningen og overenskomsterne indgående under Dansk Byggeri, Danske Malermestre og TEKNIQ. Derfor kan vi give seriøs sparring på alle lønspørgsmål.

 

Vi er stolte over at levere et professionelt lønsystem og support til stadig flere håndværkere, som dermed kan optimere deres forretning og bruge tiden dér, hvor det giver mest værdi: hos kunderne og på det gode håndværk.

 

Årets Håndværker-tilbud fra EG Lønservice: 

Få gratis opstart på EG Lønservice og tre timers gratis undervisning i din virksomhed. Værdi kr. 8.500, -.

Kom i gang med det samme og oplev fordelene med et professionelt lønbureau.

Gælder kun ved bestilling i forbindelse med Årets Håndværker og gælder kun til og med 2. april 2020.

EG lønservice præsenterer
ÅRETS HÅNDVÆRKER® kategorier