CBI Danmark

Partner ved ÅRETS HÅNDVÆRKER og din Partner, når du har et isoleringsprojekt.

CBI Danmark A/S er Danmarks førende leverandør af Isocell papirisolering samt bæredygtige totalløsninger indenfor klimaskærm; herunder Airtight-produkter (dampbremser-dampspærrer-undertage), træfiberisolering samt isoleringsmaskiner.

CBI Danmark A/S består af en gruppe engagerede medarbejdere, som hver især har års erfaring med rådgivning, byggeri, renovering, ingeniørvidenskab og bæredygtig forretning. Den bruger vi til at skabe de bedste løsninger til ethvert isoleringsprojekt - stort som småt - inden for både nybyggeri og renoveringsprojekter.

 

Fælles vision til gavn for alle.

Vi har et landsdækkende netværk af +Partner isolatører, som anvender vores produkter og vores rådgivning og service. 

+Partner-konceptet er en eksklusiv mulighed for virksomheder som arbejder med og leverer til nybyggeri- og renoveringsprojekter, hvor energioptimering, livskvalitet og totaløkonomi er nøgleelementerne i opgaven. CBI Danmark +Partner er således en værdibaseret alliance for de virksomheder, som deler visionen om at levere bæredygtige isolerings-løsninger, der både kvalificerer sig på at være økonomisk, miljømæssigt og samfundsmæssigt bæredygtigt.

Vi støtter enhver tid op om vores partneres forretning, og vi vil gerne være med til at hylde og støtte op om håndværksfagene i sin helhed. Vi tror på, at Årets Håndværker er med til at skabe en positiv opmærksomhed rettet mod håndværksfagene og er med til at højne standarden i den danske byggebranche; samtidigt med, at håndværkerne velfortjent bliver hyldet for at levere et stykke kvalitetsarbejde hver dag. 

CBI Danmark præsenterer
ÅRETS HÅNDVÆRKER® kategorier