Anmeldelse af Hvidovre VVS
Kommunikation
5
Aftale
5
Pris
5
Tilfredshed
5
Oprydning
5
Samlet vurdering
5.0

5.0
Dato:
Anmeldt af:
Byggeår
2018
Opgaver
Indvendig
JA, jeg vil bruge HVIDOVRE VVS SERVICE ApS igen
Del med andre: 

Ændret vandrør i køkken i forbindelse med altanopsættelse

Jeg kontaktede Hvidovre VVS for 2 dage siden da jeg var kommet voldsomt i knibe. Jeg skulle flytte nogle vandrør i mit køkken da vi er ved at få sat altaner op. Jeg havde ikke fået besked på hvordan, så pludselig hvis ikke, jeg fik det ordnet i løbet af 2 dage, så ville opsætning af altanerne i hele ejendommen blive forsinket. Jeg kan godt regne ud at det er dyrt.

Hvis ikke det her blev gjort rigtigt ville jeg overhovedet ikke have vand i lejligheden, så jeg var jo ikke specielt glad.

Hvidover VVS sendte mig besked om aftenen, at de ville finde ud af det og jeg skulle bare sende nogle foto og lægge nøglen hos cykelhandleren, så blikkenslageren selv kunne komme ind.

Jeg sendte foto som jeg skrev på og forklarede hvad der skulle laves, og hvor gulvet skulle skæres. Det var lidt indviklet.

Jeg efterlod nøgle hos cykelhandleren og telefonnr. på køkkenbordet og tog afsted.

Nu er jeg lige kommet hjem fra arbejde og jeg var meget spændt på hvordan mit køkken så ud. Det er fuldstændig perfekt og rigtig pænt lavet! Og på mit køkkenbord ligger der en seddel fra blikkenslageren hvor der står: god weekend!

Altså hvor heldig kan man være?! Jeg har ringet og spurgt ham, om han vil lave installationerne når jeg skal have bygget køkkenet op igen og det vil han heldigvis gerne.

Jeg kan naturligvis anbefale Hvidovre VVS. De er både venlige og hurtige og dygtige og man kan stole på dem.

Ulla Hentze
Frederiksberg