Anmeldelse af ERIK LARSEN & CO. ApS
Kommunikation
5
Aftale
5
Pris
5
Tilfredshed
5
Oprydning
4
Samlet vurdering
4.9

4.9

Verificeret kunde

Dato:
Anmeldt af:
Byggeår
2017
Opgaver
Badeværelse, Nedrivning, El-arbejde - generelt, Malearbejde - generelt, VVS-arbejde - generelt, Murerarbejde - generelt, Tømrerarbejde - generelt, Rådgivning - generelt, Fugning - generelt
JA, jeg vil bruge ERIK LARSEN & CO. ApS igen
Del med andre: 

Nyt badeværelse

Vi fik foretaget en gennemgribende modernisering af vores badeværelse af Erik Larsen. Der var tale om et gammelt badeværelse, hvor det meste skulle skiftes, der samtidig lå i en ældre etageejendom, hvilket medførte et par naturlige udfordringer.

På trods af opgavens kompleksitet, har Erik Larsen leveret et yderst tilfredsstillende produkt, der fuldt ud lever op til vores forventninger. Fra starten af processen har der været en god kommunikation, og de har overholdt alle aftaler og deadlines. Planlægning og koordinering af arbejdet bærer præg af en stor erfaring, fleksibilitet og ikke mindst en god evne til at se muligheder frem for begrænsninger.

Fagligheden er der heller ikke en finger at sætte på, og man føler sig tryg ved at alle installationer, både synlige og skjulte, er udført korrekt og lovligt. Jeg kan i høj grad anbefale Erik Larsen.

Mvh
Lív og Jacob

Kommentarer

Hej Jacob og Lív.

Tak for den fine anmeldelse, vi glæder os meget over resultatet det fine badeværelse, det er utroligt som det har ændret flowet i jeres lejlighed med et "rigtigt" stort flot åbent badeværelse.

Vi håber i må få stor glæde af det mange år frem.

Vi håber at kunne hjælpe jer en anden gang.

Bedste hilsner 

Allan andersen