TØMRERFIRMAET MORTEN BUSK BYG ApS

Morten Busk Sørensen
Seneste anmeldelser

Ingen anmeldelser endnu.

TØMRERFIRMAET MORTEN BUSK BYG ApS

Jegstrupvej Vest 97, 8800 Viborg
Telefon: 51 34 45 XX51 34 45 55
Driftsstatus: Normal
Etableret i: 2013
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Reklamebeskyttet
CVR nummer: 35393854
Momsregistreret: JA
Antal ansatte: 5-9
Arbejdsmiljø: 23-08-2019. Status: Efterkommet
Del med andre: 
Ring til mig på 51344555 eller skriv en besked
CAPTCHA
Dette spørgsmål tester hvorvidt du er et menneske, og for at forhindre automatisk indsendelse af spam.
Medlem af Anmeld Håndværker
2016
2017
2018
2019
Ring til mig på 51344555 eller skriv en besked
CAPTCHA
Dette spørgsmål tester hvorvidt du er et menneske, og for at forhindre automatisk indsendelse af spam.
Tømrer med fokus på Nye Vinduer, Tag, Isolering, Nybyggeri og Ejendomsservice i Hobro og Viborg

Tømrer i Viborg og Hobro? MB Byg udfører billigt tømrerarbejde i Viborg, Hobro og omegn. MB Byg startede i 2009 og arbejdsopgaverne spænder vidt. Vi klarer alt fra tegltag og isolering til store opgaver som nybyggeri og tilbygning. Skal du have nye vinduer eller døre er dette også en del af vores kompetencer.

Værdigrundlaget i MB Byg…

…er at have en god dialog med kunden, samt at vise respekt for kundens ønsker og give faglig og relevant sparring. Vi forsøger at få beskrevet hvert enkelt projekt korrekt og sidst men ikke mindst, at udføre et godt og solidt stykke håndværk til kundens tilfredshed.

Tømrerarbejde

Tømrerarbejde med garanti for kvalitet. MB Byg udfører alle former for tømrerarbejde i Viborg og omegn. Vi udfører udskiftning af tegltag hvad enten det er til huset, sommerhuset eller noget helt tredje.

Knirker gulvet? Binder døren? Trækker det fra vinduet? MB Byg udfører tømrerarbejde af høj kvalitet. Vi sætter nye vinduer samt nye døre i huset, sommerhuset, garagen eller hundehuset. Er det tegltag der skal skiftes, klarer vi også dette.

Vi løser alle former for tømrerarbejde uanset størrelse og kompleksitet. Vi tager alt tømrerarbejde seriøst, uanset om der er tale om et mindre og enkelt stykke tømrerarbejde eller en stor tilbygning eller nybyggeri med solceller, nye vinduer, nyt tegltag eller noget helt andet.

Tegltag til nybyggeri, tilbygninger eller andre bygninger

Tegltag er et solidt klassisk og tidsløs naturprodukt. Tegltag har gennem de sidste mange år været danskernes foretrukne tagbelægning grundet det tidsløse design som tegltag har. Tegltag bliver kun smukkere med tiden og kan holde i flere hundrede år da det ikke indeholder nogen bindemidler eller tilsætningsstoffer. Dette betyder god økonomi i vedligeholdelsen.

MB Byg ligger alle former for tegltag til både nybyggeri, tilbygning eller andre former for bygninger. Vi har erfaring med alt fra den klassiske s-form til helt flade teglskifer. Desuden kan tegltag fås i et utal af farver med og uden glans.

Med nyt tegltag på din ejendom, øges din gensalgsværdi når huset engang skal sælges i fremtiden. Med et glaseret eller engoberet tegltag, holdes taget fri for mos og alger i hele tagets levetid og det beholder sin smukke farve og glans.

MB Byg er din garanti for ordentligt håndværk.

Nybyggeri

Nybyggeri i Viborg – MB Byg tilbyder tømrerarbejde indenfor nybyggeri. Skal du have opført nye lokaler i form af tilbygning eller anden form for nybyggeri, så kontakt MB Byg i dag.

Vi ligger vægt på høj kvalitet fra start til slut og sørger for at alle reglementer og regler i forbindelse med nybyggeri er overholdt fra start til slut. Vi tilbyder alle former for nybyggeri til både private, erhverv samt det offentlige. Skal ungerne have nyt legehus, skal bilen have ny garage eller skal du i gang med nybyggeri af et nyt hus, så løser MB Byg opgaven. Ingen opgaver er for små, ingen opgaver er for store.

Skal dit nybyggeri udelukkende bestå af træ, påtager vi os gerne hele opgaven, ellers klarer vi med glæde dit tømrerarbejde. MB Byg samarbejder med de bedste leverandører, hvilket sikrer dig et stort udvalg af materialer af bedste kvalitet.

Tilbygning Viborg og Hobro – Billig tømrer og snedkerarbejde

Ønsker du mere plads i hjemmet er en tilbygning muligvis den rette løsning for dig. Skal du have nyt køkken, større badeværelse eller skal slottet have ny fløj, har I måske brug for en tilbygning fra MB Byg.

En tilbygning kan tit være en bedre idé end nybyggeri. Ligesom med nyt tegltag eller nye vinduer eller nye solceller på taget, er en tilbygning med til at øge husets salgsværdi ved et evt. senere salg. Herudover er der en række andre fordele ved at opføre en tilbygning i stedet for nybyggeri. Du bliver i det samme nabolag, ungerne skal ikke flytte skole, du undgår alt flyttebesværet det er en del billigere.

MB Byg udfører tømrerarbejde i højeste kvalitet med de bedste materialer. Materialernes høje kvalitet giver et væld af muligheder for din tilbygning. Særlige konstruktioner grundet træets styrke og alsidighed gør din tilbygning til en nydelse i sig selv.

Nye vinduer – monteret af MB Byg

Nye vinduer til huset, garagen, stalden skuret – MB Byg monterer nye vinduer i alle former for bygninger.

Nye vinduer har en lang række fordele som betyder at det sjældent kan betale sig at lade være at skifte. Nye vinduer er energibesparende da de er bedre isolerede end de gamle vinduer. Nye vinduer er af tykkere lag glas og det trækker ikke ind ved vinduerne. Kan dine vinduer ikke holde varmen inde og kulden ude, så er det en god idé at få nye vinduer monteret af MB Byg.

Der findes flere forskellige typer af nye vinduer til både nybyggeri og tilbygning til huset. Nye vinduer i træ giver huset ægte charme og er billige i anskaffelse. De kræver til gengæld at du svinger malerpenslen en gang i mellem. Nye vinduer i træ/alu kræver ingen vedligehold men er en smule dyrere end trævinduer. Nye vinduer i mahogni giver et mere eksklusivt look, men kræver oliering. Sidst men ikke mindst kan du anskaffe dine nye vinduer i plast, som klart er den mest holdbare løsning. Disse vinduer er også helt vedligeholdelsesfrie.

Nye døre

Skal din stue eller dit køkken renoveres og skal der skiftes indvendige døre, så klarer MB Byg opgaven. Der findes utallige muligheder og MB Byg benytter døre fra de bedste producenter.

Kviste

Kviste er med til at give dit hjem mere sjæl, ligesom kviste på dit nye tegltag, giver mere plads, hvilket ofte er en fordel på 1. sal da de skrå vægge ”stjæler pladsen”. Med nye vinduer i dine kviste får du mere og bedre lys i boligen. Det er også lettere at lufte ud med kviste på 1. sal.

MB Byg leverer og monterer kiste til både private og større entreprenører og går ind i et hvert projekt – stort eller småt, nybyggeri eller tilbygning. Kviste kan laves i mange former og størrelser og giver dit hus karakter så det skiller sig ud fra mængden.

Ejendomsservice – boligforeninger

MB Byg tilbyder alt ind for ejendomsservice. Skal den knirkenden dør smøres, bordpladen skiftes eller skal en lejligheden gøres klar til de nye lejer, så klarer MB Byg opgaven.

Vi tilbyder også døgnservice, så har der været indbrud eller vandskade i weekenden eller om natten så rykker MB Byg gerne ud.

Køkken

Køkkenet betragtes som det vigtigste rum i hverdagen. Køkkenet er mere end blot et rum, hvor du laver mad – det er rummet, hvor vi tilbringer rigtig mange timer sammen med vores nærmeste.

Derfor bør køkkenet også afspejle de enkelte familiemedlemmers behov. MB Byg hjælper med alt fra opmåling, tilbudsgivning til dit nye køkken står færdig og klar til brug.

Butikker

MB Byg tilbyder alt inden for butiks renovering og ombygning. Vi hjælper fra projektet starter på tegnebordet til det færdige resultat.

Ingen opgave er for lille eller for stor, vi samarbejder med dygtige håndværker inden for murer, maler, vvs og elektriker.

Renovering

Ønsker du at jeres gamle tegltag eller kvist skal renoveres eller udskiftes, så ring trygt til MB Byg. Vi tager alle opgaver seriøse og ingen opgaver er for små.

Forsikringsskader

Forsikringsskader er et af MB Bygs specialområder. Skal du have udbedret en forsikringsskade, stort som småt, så klarer MB Byg den for dig.

  • Vandskader
  • Fugtskader
  • Rådskader
  • Stormskader
  • Indbrud

Er det en akut skade og der er brug for afdækning eller affugter rykker MB Byg ud. Både weekend og aften står vi altid parate til at hjælpe dig.

Energioptimering – Isolering

Vi har stor erfaring i udførelse af loftisolering med Knauf Supafil glasuldgranulat. Fordelen med granulat er at den fylder evt huller i ekisterende isolering, samt giver en hel isoleringsflade uden samlinger.

Vi starter med, at tagfoden (der hvor taget mødes med yder/indervæggen) forberedes til den øgede mængde loftisolering. Det gør vi ved at lægge nogle skråtskårede hårdbats eller OSB plader ud imellem spærene , så granulatet ikke falder ud over tagfoden.
Dernæst hæver vi gangbroen til det ønskede niveau – oftest 2-300 mm over det nuværende isoleringslag. Gangbroen udføres i 22×100 mm høvlet fyretræsforskalling i 60 cm bredde og i husets fulde længde.

Dernæst laves der en kant rundt ved loftlem der sikrer at granulatet bliver på loftet. Når disse foranstaltninger er lavet, går vi i gang med at blæse ud.
Når du får lagt ekstra isolering på dit loft, kan du typisk reducere din varmeregning med 15-20% samtidig med at du opnår et varmere hus. Varmen fordeler sig også bedre i huset – alene fordi varmen nu bliver der hvor varmen er tiltænkt.
LIGE NU – har vi faste lave m2 priser for loftisolering.

Udover loftsisolering udfører Tømrerfirmaet Morten Busk Byg også hulmursisolering samt isolering af etageadskillelser.

Tømrer i Viborg og Hobro? MB Byg udfører billigt tømrerarbejde i Viborg, Hobro og omegn. MB Byg startede i 2009 og arbejdsopgaverne spænder vidt. Vi klarer alt fra tegltag og isolering til store

Tagmaler

Tagmaling

Tagrensning

Tømrer

Garage

Vinterhaver

Affugtning

Byggeforretninger

Bygningsvedligeholdelse

Carporte

Døre

Facadeelementer

Finéring

Foldedøre

Forsatsvinduer

Garderobeskabe

Køkkener

Loftsbeklædning

Maskinsnedkerier

Møbelsnedkere

Renovering

Skillevægge

Snedkere

Spær

Trapper

Snedker

Udestuer

Tagdækker

Tag

Højtryksrensning

Tagbeklædning

Tagdækning

Rådgiver

Arkitekter

Byggeguide

Byggestyring

Bygningskonstruktører

Bygningssagkyndige

Bygningsundersøgelse

Energikonsulenter

Geoteknik

Havearkitekter

Ingeniører

Ingeniørfirmaer

Ingeniørfirmaer, projekterende og rådgivende

Køkkenindretning & bad

Byggeselskaber

Energimand

Isolering

Solvarme

Solceller

Hulmursisolering

Loftisolering

Medlem af
Kurser/uddannelse

Ingen oplysninger indtastet

Samarbejdspartnere