Anmeldelse af Tømrermester Heide
Kommunikation
5
Aftale
5
Pris
5
Tilfredshed
5
Oprydning
5
Samlet vurdering
5.0

5.0
Dato:
Anmeldt af:
Byggeår
2016
Opgaver
Udvendig, Tag, Døre/vinduer, Indvendig, Fag og totalentreprise, Tømrerarbejde - generelt, Rådgivning - generelt
JA, jeg vil bruge HEIDE ApS igen
Del med andre: 

Udskiftning af vinduer og døre, reparation af fejlkonstrueret tag, forskellige reparationer

Byens bedste håndværker.

Alt for ofte hører vi i vores vennekreds historier om håndværkere, der ikke kan overholde en aftale, og som sjusker med arbejdet. Den type håndværkere kendte vi også, lige indtil vi mødte Ulrik Heide og hans håndværkersvende. For det er svært at brokke sig over håndværkere, der viser fagligt og menneskeligt overskud samt arbejdsglæde. Og det møder man i firmaet Tømrermester Heide

Ulrik Heide og hans svende udmærker sig nemlig i særlig grad ved at kende forskellen mellem service og god service. En klar holdning til gennemført kvalitet og finish og til godt håndværk synes at være en naturlig del af virksomhedens selvforståelse. De overholder deres aftaler og mødetider, og deres faglige værktøjskasse er i top. Og så smitter de med deres smil og altid gode humør. Vi har oplevet, at ingen af vores spørgsmål er for dumme, og at håndværkerne hos Ulrik også gerne selv spørger en gang for meget end en gang for lidt. Der bliver løbende evalueret og altid fulgt op på arbejdet. Høflighed og ordentlighed er en selvfølge, ligesom de automatisk (!) tager skoene af, når de skal indenfor og altid rydder op efter sig, inden de holder fyraften.

Vi har oplevet, at Ulrik kom ud til os i sin juleferie for at tredobbelttjekke(!), om han nu h a v d e målt rigtigt op i forhold til de vinduer, der skulle bestilles hjem. Ulrik Heide og hans svende har en rolighed over sig, som gør os trygge, og de holder altid, hvad de lover, også selvom det skulle kræve en del samtaler, og der undervejs skal udtænkes specielle løsninger og laves nødvendige ændringer.

Endelig har Ulrik et godt netværk af andre håndværksmestre, som vi også nyder godt af.

Vi er i det hele taget meget glade for, at tømrermester Ulrik Heide og hans svende er en del af vores husliv. De viser, at der stadig findes stolte håndværkstraditioner, der går hånd i hånd med kundeservice og kvalitet.

Tænk at man ligefrem kan savne håndværkere, men det er altså tilfældet, når Ulrik og hans svende er færdige med deres opgave.