Ej Byg V/ Tømrermester Erik Juhl

Ej Byg V/ Tømrermester Erik Juhl

Tokkerupvej 13, 4640 Faxe
Telefon: Klik her og se nummer26297647
Driftsstatus: Selskabet er i normal drift.
Etableret i: 2012
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Reklamebeskyttet
CVR nummer: 34287007
Del med andre: 
Ring til mig på 26297647 eller skriv en besked
ÅRETS HÅNDVÆRKER™
2018
Finalist
Tømrer (0-4 ansatte)
2018
Medlem af Anmeld Håndværker
2016
2017
2018

Jeg, Erik Juhl, er tømrermester der driver og ejer EJ Byg. Jeg har arbejdet med tømrerfaget siden 2003, og har tilegnet mig en bred erfaring og viden inden for branchen.

Høj kvalitet til den aftalte tid

I 2012 startede jeg tømrervirksomheden EJ Byg, efter jeg i flere år havde arbejdet i en større entreprenør-og tømrer virksomhed. EJ Byg sætter en stor ære i godt, holdbart og professionelt arbejde. Vi leverer altid projekter af høj kvalitet og til den aftalte tid, så du som kunde hurtigt kan komme tilbage til din normale hverdag.

Tryghed, tillid og troværdighed

I EJ Byg vægter vi god kommunikation med vores kunder, da det opbygger både tillid, tryghed og troværdighed. Vi bruger tid på opstartsfasen med dig som kunde, så vi i fællesskab får afdækket alle behov og ideer. Den gode kommunikation sikrer, at vi kan realisere dine ideer til virkelighed.

Solidt netværk

Vi sætter stor pris på at kunne løse alsidige opgaver, og har derfor et godt samarbejde med specialister i andre faggrupper. Dette biddrager til, at vores arbejde og faglige viden altid er opdateret, med henblik på de nyeste byggemetoder og krav. Desuden kan vi løse større og mere komplekse opgaver, da vi har mange samarbejdspartnere med forskellige specialkompetencer inden for byggeriet.

Fra København til Korsør

Vi arbejder på hele Sjælland, og giver tilbud til både private og større entrepriser. Er du interesseret i at høre mere, eller i at få et uforpligtende tilbud på dit projekt, så kontakt os.

Vi står klar til at hjælpe dig med at gøre dine ideer til virkelighed.

TAGLØSNINGER

Vi har mange års erfaring med forskellige tagløsninger, og kan tilbyde en samlet løsning til dig, som skal have et nyt tag. Vi kan, som erfarne tømrer, bygge og/eller ombygge dit tag til det udtryk, og i de materialer, du ønsker.

Vi lægger alle typer af tag

Et tag er dit hus udtryk ud ad til. Med et nyt tag får huset et nyt, flot og stærkt udtryk, og din bolig bliver mere modstandsdygtig over for vind og vejr. Vi tilbyder tagløsninger i både tegl, skiffer, eternit eller beton, og vi kan hjælpe dig med at realisere dine ideer til nyt tag.

Nyt tag med høj kvalitet

Når du skal vælge et nyt tag så er det vigtigt at have en professionel samarbejdspartner, der kan rådgive og sparre omkring projektet. Vi i EJ Byg kan rådgive dig om de forskellige tagløsninger, og samtidig sørge for god kommunikationen gennem hele arbejdsprocessen. Vi leverer et godt og professionelt håndværk i høj kvalitet.

Vi tilbyder professionel rådgivning om dit nye tag

I EJ Byg er vi specialister i tagløsninger, og tilbyder rådgivning i energirigtige løsninger, der kan spare din bolig for varmeudslip, og give dig besparelser på varmeregningen

VINDUER OG DØRE

Binder døren, eller trænger vinduerne til en kærlig hånd? Vi kan hjælpe med at alle typer af opgaver inden for udskiftning af vinduer og døre i både ældre og nye bygninger. Nye vinduer og døre giver lys, god energi og velvære. Der er mange overvejelser inden man investerer i nye vinduer og døre, og vi garanterer dig en ordentlig proces, så vi sammen kan finde frem til det perfekte resultat.

Vinduer og døre af høj kvalitet

I EJ Byg er vi meget fokuseret på at levere de bedste løsninger til den højeste kvalitet inden for vinduer og døre. Vi har mange års erfaring med mange forskellige typer af vinduer og døre, og kan derfor være din professionelle fagmand til at løse opgaven.

Energirigtige løsninger giver store besparelser

Vælger du at udskifte dine vinduer og døre kan det have en stor isoleringsmæssig fordel, som vil giver store besparelser på din varmeregning. Vi står klar med information, råd og vejledning til hvilken løsning der kan betale sig for dig og din bolig.

EJ Byg er din kvalitetsbevidste samarbejdspartner

Vi er specialister i vinduer og døre, og kan vejlede dig til energirigtige løsninger til din bolig eller dit byggeri. Vi har mange års erfaring med netop vinduer og døre, og kan hjælpe dig med at finde den bedste løsning til din ejendom. Er du interesseret i at høre mere eller i at få et uforpligtende tilbud, så kontakt EJ Byg.

TILBYGNING

Overvejer du at ombygge dit hus? Hvis en ombygning ikke er nok er det naturligt at vurdere mulighederne for en tilbygning? Vi kan tilbyde kompetent og professionel hjælp og sparring til dit byggeprojekt. Vi har mange års erfaring med bl.a. tilbygninger og ombygninger, og vil kunne rådgive dig til den optimale løsning og proces.

Udvid boligen med en tilbygning

Det kan give dig mange fordele og glæder at udvide din bolig med en tilbygning. For at skabe en god og professionel byggeproces, er det afgørende, at sikre en effektiv og erfaren styring af et sådant byggeprojekt. Længe inden det første spadestik tages, er det vigtig at afklare hvilke behov tilbygningen skal dække. Det er også vigtigt at tænke over det arkitektoniske udtryk en tilbygning vil medfører din bolig, da det at ændre på de ydre rammer har indflydelse på bygningens originale linjer og former. 

Kvalitetsbevidste og professionelle

Vi laver ikke halve løsninger og vi lover ikke noget vi ikke kan holde. En tilbygning kræver ekspertise fra forskellige fagområder, og det er vigtigt at selve projektet styres efter planen. Dette kan vi hjælpe dig med. EJ Byg kan rådgive og guide dig til en optimal tilbygning. Vi vægter opstartsfasen og kommunikationen højt, da det er vigtigt, at du som kunde føler dig tryg. Men kommunikationen er også vigtigt for processen, for at nå det ønskede resultat for en tilbygning. Vi vil arbejde målrettet for at imødekomme dine forventninger og ideer til byggeprojektet. Vi har et stort branchekendskab og et bredt netværk af samarbejdspartnere som gør det muligt for os at stille med det komplette hold af håndværkere til din tilbygning.

VI REALISERER DIN KØKKENDRØM

Uanset hvad du drømmer om, så vil vi gerne hjælpe dig med at realisere dine ideer til virkelighed. Vi kan rådgive, informere og inspirere dig til at få det optimale ud af dit nye køkken, der passer til dine behov.

Vi opsætter dit nye køkken

Trænger dit køkken til at blive fornyet? Vi tilbyder at nedrive dit gamle køkken og montere dit nye køkken. Vi har et samarbejde med en bred faggruppe af håndværkere og leverandører, som biddrager til, at vi kan tilbyde komplette løsninger til dit køkken.

Kvalitetshåndværk til den aftalte tid    

I EJ Byg leverer vi altid et solidt håndværk af høj kvalitet og til den aftalte tid. Vi har stor erfaring med at lave alt til køkkenet, herunder gulve, døre, vinduer m.m.

Forventningsafstemning før igangsættelse

Det er afgørende for projektet at du føler dig tryg i arbejdsprocessen og har tillid til de aftalte planer. I opstartsfasen finder vi i fællesskab den bedste løsning på dit køkkenprojekt. Når vi har fundet den helt rigtige løsning, kan vi både levere og montere dit nye køkken.

RENOVERING

Vi er specialister i renovering. Hvad end det drejer sig om at sætte gamle lejligheder i stand, eller et gammelt hus der trænger til en tømrers kærlige hånd.

Fra gammelt til nyt og stadig med charme og stil

EJ Byg kan tilbyde dig hjælpe med alt fra renovering af facader til istandsættelse af gamle vinduer og døre. Vi sikrer, at byggeriet, vinduet, døren eller hvad projektet indeholder, fremstår som nye efter en professionel behandling, og samtidig bevarer den charme og stil, som kendetegner godt håndværk.

Vi laver alle former for tømrer- og snedkerarbejde, og har kompetencen til, at lade den nyrenoverede bygning fremstå autentisk – bare flottere.

Smukke renoveringer og stor tilfredshed

Vi leverer altid kvalitetsløsninger til den aftalte tid. EJ Byg har stor erfaring med renovering af forskellige typer af byggerier, og tilbyder renovering til både private boliger, sommerhuse, landbruget, erhverv m.m. Materialerne er vigtige når der skal renoveres, og vi har en stort netværk af samarbejdspartnere og leverandører, der kan tilbyde kvalitetsprodukter og ekspertise.

ALT INDEN FOR TØMRER OG SNEDKERFAGET

Vi er to tømrer med mange års erfaring inden for tømrer- og snedkerfaget. Vi kan hjælpe dig med dine byggeprojekt ideer, og kan ud fra dette sammensætte og tilpasse de løsninger du ønsker.

Stor erfaring inden for tømrer- og snedkerfaget

Hvis du søger en dygtig tømrer til at renovere, bygge eller ombygge dit køkken, skur, hus eller garage, så kan EJ Byg være din professionelle samarbejdspartner til at udføre dit byggeprojekt. Vi har både erfaring og ekspertise til at udføre byggeprojekter inden for tømrer og snedkerfaget.

Vi udfører alsidige opgaver inden for tømrer- og snedkerfaget, og kan specialdesigne løsninger til din bolig.

Fokus på kvalitet

I EJ Byg går vi ind for kvalitet med rigtige og langtidssikrede løsninger, der både ser godt ud og holder længe. Vi leverer kvalitetshåndværk, professionelt og til den aftalte tid. Vi har en bred erfaring med mange forskellige typer af byggeprojekter, og kan styre byggeprojektet så aftalte deadlines og aftaler overholdes.

Fuld tilfredshed

Vi er altid opmærksomme på, at have en god dialog hele projektet igennem. Det er afgørende for, at du får det bedste resultat. Vi gør alt for, at imødekomme dine forventninger, og gør derfor alt for at overholde de aftaler og tidsplaner, der er aftalt på forhånd.

Tømrer

Garage

Vinterhaver

Affugtning

Byggeforretninger

Bygningsvedligeholdelse

Carporte

Døre

Facadeelementer

Finéring

Foldedøre

Forsatsvinduer

Garderobeskabe

Køkkener

Loftsbeklædning

Maskinsnedkerier

Møbelsnedkere

Renovering

Skillevægge

Snedkere

Spær

Trapper

Snedker

Udestuer

Vinduer

Tagdækker

Tag

Højtryksrensning

Tagbeklædning

Tagdækning

Gulvmand

Trægulve

Gulvbehandling

Gulvbelægninger

Specialist

Bygnings- vedligeholdelse

Brandsikre døre

Brandsikring

Pavilloner

Rådgiver

Byggeguide

Byggestyring

Køkkenindretning & bad

Byggeselskaber

Bygmestre

Isolering

Hulmursisolering

Loftisolering

Medlem af
Kurser/uddannelse

Ingen oplysninger indtastet

Samarbejdspartnere
36 anmeldelser af
Ej Byg V/ Tømrermester Erik Juhl
Kommunikation
5
Aftale
5
Pris
5
Tilfredshed
5
Oprydning
5
Samlet vurdering
5.0

5.0

Verificeret kunde

Dato:
Anmeldt af:
Byggeår:
2018
Opgaver:
Indvendig, Badeværelse, Gulve/trapper, Isolering, Fag og totalentreprise, Tømrerarbejde - generelt, Rådgivning - generelt
JA, jeg vil bruge Ej Byg V/ Tømrermester Erik Juhl igen

Etablering af nye gulve i Gang, værelse og soveværelse efter vandskade

Det har helt igennem været en fantastisk oplevelse, tømrermester Erik Juhl stod for det hele,
Alt el, VVS, maler og gulvmand. Og da der dukke nye "overraskende" op undervejs kontakt han selv forsikring. Det eneste jeg har skulle gøre var at fortælle hvad jeg ville ha laver, også kunne han kommer med nogle rigtig gode råd.
Og det alle beste var at alle de håndværkere som har været her, har været noget at de mest høflig, rar og behagelig håndværkere jeg længe har mødt og de ryttere op hver dag efter sig inde de kørte hjem.
Er så glad for det de har lavet
Kan kun varmt anbefale tømrermester Erik Juhl

Kommunikation
5
Aftale
5
Pris
5
Tilfredshed
5
Oprydning
5
Samlet vurdering
5.0

5.0

Verificeret kunde

Dato:
Anmeldt af:
Byggeår:
2018
Opgaver:
Udvendig, Indvendig
JA, jeg vil bruge Ej Byg V/ Tømrermester Erik Juhl igen

Tilbygning til sommerhus

Kompetente og venlige håndværkere
Følger tingene op

Kommunikation
5
Aftale
5
Pris
5
Tilfredshed
5
Oprydning
5
Samlet vurdering
5.0

5.0

Verificeret kunde

Dato:
Anmeldt af:
Byggeår:
2018
Opgaver:
Indvendig
JA, jeg vil bruge Ej Byg V/ Tømrermester Erik Juhl igen

lofter og vægge

har kun godt at sige om EJ Byg. Meget professionelle og omhyggelige med deres arbejde. Rimelige priser
Kan kun anbefale firmaet til andre.
Vil helt sikkert bruge EJ Byg igen :-))

Kommunikation
5
Aftale
5
Pris
5
Tilfredshed
5
Oprydning
5
Samlet vurdering
5.0

5.0

Verificeret kunde

Dato:
Anmeldt af:
Byggeår:
2017
Opgaver:
Indvendig, Køkken, Gulve/trapper, Væg/Loft, Fag og totalentreprise, Tømrerarbejde - generelt
JA, jeg vil bruge Ej Byg V/ Tømrermester Erik Juhl igen

Renovering af stue og gang samt nyt køkken

Fra første møde, var vi ikke i tvivl om, at Erik var en mand, der ville sine kunder det bedste. Desuden skulle papirer og aftaler være i orden.
På trods af meget travlhed har Erik altid været til at få fat på, og han har flere gange i løbet af opgaven med kort varsel mødt personligt op, når vi har haft brug for det.
Erik har gjort alt, hvad han kan for at levere den bedste service. Resultatet er fantastisk - gennemtænkte og geniale løsninger, der passer til os og vores hus.
Vi er begejtrede for resultatet, men også for den ihærdige indsats Erik ligger for dagen, for at få tingene til at lykkedes.

Kommunikation
5
Aftale
3
Pris
5
Tilfredshed
4
Oprydning
5
Samlet vurdering
4.2

4.2

Verificeret kunde

Dato:
Anmeldt af:
Byggeår:
2017
Opgaver:
Indvendig
JA, jeg vil bruge Ej Byg V/ Tømrermester Erik Juhl igen

Indvendig ombygning af parcelhus

Lavet 2 stk. hemse, nye gulve inkl. gulvvarme i ca. 140 m2 værelser/stuer

Kommunikation
5
Aftale
5
Pris
5
Tilfredshed
5
Oprydning
5
Samlet vurdering
5.0

5.0

Verificeret kunde

Dato:
Anmeldt af:
Byggeår:
2017
Opgaver:
Udvendig, Tag, Døre/vinduer, Tagrender, Indvendig, Køkken, Badeværelse, Gulve/trapper, Væg/Loft, Isolering, Fag og totalentreprise, Nyt hus, Tømrerarbejde - generelt
JA, jeg vil bruge Ej Byg V/ Tømrermester Erik Juhl igen

Opførsel af nyt enfamilehus

Samarbejdet med EJ Byg var yderst tilfredsstillende!
Fra dag ét var der rigtig god kommunikation mellem både virksomhedens mester, dennes medarbejdere, min rådgiver og jeg.
Havde de spørgsmål eller syntes de noget virkede forkert, så ringede de - de lavede ikke bare noget, de kommunikerede altid med min rådgiver eller jeg først, hvilket jeg sætter stor pris på.
EJ Byg havde respekt for mine ønsker omkring mit hus, og kom løbende med foreslag til bedre løsninger af konstruktion og finish - igen, virkelig god kommunikation parterne imellem. Et eksempel på dette: Under projekteringsfasen foreslog EJ Byg, at vi brugte nogle nye typer lyddæmpende plader, som han mente ville passe godt ind i husets design. Resultatet er, at jeg sIap for de ikke særlig charmerende institutions plader og har idag ét af de mest cool lofter og samtidig et rum med fantastisk akustik.
Der er ingen tvivl om, at det ligger EJ Byg meget på sinde, at aflevere et ordentligt stykke arbejde, og jeg vil til hver en tid benytte mig af dem igen - jeg anbefaler andre at gøre det samme.

Kommunikation
5
Aftale
5
Pris
5
Tilfredshed
5
Oprydning
5
Samlet vurdering
5.0

5.0

Verificeret kunde

Dato:
Anmeldt af:
Byggeår:
2017
Opgaver:
Udvendig, Indvendig
JA, jeg vil bruge Ej Byg V/ Tømrermester Erik Juhl igen

Hus

Dygtig tømrer, der udfører sit arbejde præcist og til tiden. Kan varmt anbefales.

Kommunikation
5
Aftale
5
Pris
5
Tilfredshed
5
Oprydning
5
Samlet vurdering
5.0

5.0

Verificeret kunde

Dato:
Anmeldt af:
Byggeår:
2017
Opgaver:
Indvendig
JA, jeg vil bruge Ej Byg V/ Tømrermester Erik Juhl igen

bygget 25m2 rum i gips

En aftale er en aftale det betyder meget når vi alle har en travl hverdag

Kommunikation
5
Aftale
5
Pris
5
Tilfredshed
5
Oprydning
5
Samlet vurdering
5.0

5.0

Verificeret kunde

Dato:
Anmeldt af:
Byggeår:
2017
Opgaver:
Udvendig
JA, jeg vil bruge Ej Byg V/ Tømrermester Erik Juhl igen

Nyt Tag iht. tilbud.

Vi følte fra starten, at vi var i trygge hænder. Det var styr på det hele og det er blevet bedre end vi havde fortstillet så.. De er så dygtige og vil anbefale dem til hver en tid..

Kommunikation
5
Aftale
5
Pris
5
Tilfredshed
5
Oprydning
5
Samlet vurdering
5.0

5.0

Verificeret kunde

Dato:
Anmeldt af:
Byggeår:
2017
Opgaver:
Omkring
JA, jeg vil bruge Ej Byg V/ Tømrermester Erik Juhl igen

Opsætning af trækanter til bed

Det hele er blevet som forventet, og står super flot. Det blev sat op til tiden, og kvaliteten er i top!

Kommunikation
4
Aftale
4
Pris
4
Tilfredshed
4
Oprydning
5
Samlet vurdering
4.1

4.1

Verificeret kunde

Dato:
Anmeldt af:
Byggeår:
2017
Opgaver:
Udvendig
JA, jeg vil bruge Ej Byg V/ Tømrermester Erik Juhl igen

Skiftet tagrender og brædder ved tag

Vi har haft en rigtig positiv oplevelse med EJ Byg, som er nem at få fat i, imødekommende og fleksibel. Der er blevet udført et fint stykke arbejde, og den ene lille ting vi ikke var 100% tilfredse med, blev udbedret med det samme. Vi vil bestemt ikke tøve med at entrere med EJ Byg igen.

Kommunikation
5
Aftale
5
Pris
5
Tilfredshed
5
Oprydning
5
Samlet vurdering
5.0

5.0

Verificeret kunde

Dato:
Anmeldt af:
Byggeår:
2017
Opgaver:
Indvendig
JA, jeg vil bruge Ej Byg V/ Tømrermester Erik Juhl igen

opdeling af rum i gips

EJ Byg har leveret en super oplevelse her hos SJEB A/S

Kommunikation
5
Aftale
5
Pris
5
Tilfredshed
5
Oprydning
5
Samlet vurdering
5.0

5.0

Verificeret kunde

Dato:
Anmeldt af:
Byggeår:
2017
Opgaver:
Indvendig, Væg/Loft
JA, jeg vil bruge Ej Byg V/ Tømrermester Erik Juhl igen

Skillevæg.

EJ Byg, var forbi og give tilbud på opsætning af skillevæg i vores kontor. Erik fremsendte tilbud på alt arbejde fra opsætning til maling mm.
Alle håndværkere kom som aftalt og arbejdet som der er blevet udført stemte rigtig god overens med vores forventning hertil.

Ligeledes var der rent og pænt både undervejs, men også da de forlod "pladsen"

Kommunikation
5
Aftale
5
Pris
5
Tilfredshed
5
Oprydning
5
Samlet vurdering
5.0

5.0

Verificeret kunde

Dato:
Anmeldt af:
Byggeår:
2017
Opgaver:
Udvendig, Indvendig
JA, jeg vil bruge Ej Byg V/ Tømrermester Erik Juhl igen

Div. Tørmerarbejde på kontor

Vi har arbejdet sammen med EJ Byg på flere opgaver nu - og hvér eneste gang, oplever vi et dedikeret team af medarbejdere, høflige og kompetente som leverer et kanon godt resultat.
Man må give dem, at de giver den fuld gas når de er i gang - og de kan til hver en tid anbefales til alle andre.

Kommunikation
5
Aftale
5
Pris
5
Tilfredshed
5
Oprydning
4
Samlet vurdering
4.9

4.9

Verificeret kunde

Dato:
Anmeldt af:
Byggeår:
2017
Opgaver:
Udvendig, Tag, Tagrender, Tømrerarbejde - generelt
JA, jeg vil bruge Ej Byg V/ Tømrermester Erik Juhl igen

Nyt tag

Virksomheden har udvist stor flexibilitet, og har under hele forløbet kommet med konstruktive løsningsforslag, til de opstående problemer.

Kommunikation
5
Aftale
4
Pris
5
Tilfredshed
5
Oprydning
5
Samlet vurdering
4.8

4.8

Verificeret kunde

Dato:
Anmeldt af:
Byggeår:
2017
Opgaver:
Udvendig
JA, jeg vil bruge Ej Byg V/ Tømrermester Erik Juhl igen

21X145MM BANGKIRAI

Ny bund var en nødvendighed på min altan, EJ Byg sørgede for nedtagning af eksisterende altan, kørte denne til Herfølge kleinsmedie for sandblæsning, afhentede, leverede hos Rønnede Lak Centrum for senere at afhente denne for opsætning. Træarbejdet som egentlig var det primære for EJ Byg er lavet med flot finish og at Erik havde mulighed og tid til at gøre alt det der egentlig var min opgave mht. kørsel osv. er jo bare en ekstrem god service. En samlet god oplevelse !

Kommunikation
5
Aftale
5
Pris
5
Tilfredshed
5
Oprydning
5
Samlet vurdering
5.0

5.0

Verificeret kunde

Dato:
Anmeldt af:
Byggeår:
2017
Opgaver:
Indvendig
JA, jeg vil bruge Ej Byg V/ Tømrermester Erik Juhl igen

Montering af vindue og udskiftning af glas

God kommunikation omkring det ønske som jeg havde. Arbejdet udført til punkt og prikke.

Kommunikation
5
Aftale
5
Pris
5
Tilfredshed
5
Oprydning
5
Samlet vurdering
5.0

5.0
Dato:
Anmeldt af:
Byggeår:
2017
Opgaver:
Udvendig, Døre/vinduer
JA, jeg vil bruge Ej Byg V/ Tømrermester Erik Juhl igen

Ny termorude

Helt igennem rigtigt godt arbejde og en virkelig god service, kan kun anbefales.

Kommunikation
5
Aftale
5
Pris
5
Tilfredshed
5
Oprydning
5
Samlet vurdering
5.0

5.0

Verificeret kunde

Dato:
Anmeldt af:
Byggeår:
2017
Opgaver:
Indvendig, Køkken, Gulve/trapper, Væg/Loft, Hvidevarer
JA, jeg vil bruge Ej Byg V/ Tømrermester Erik Juhl igen

Udført arbejde iht. aftale

EJ Byg er meget professionel og udfører et yderst tilfredsstillende arbejde. Firmaet overholder aftalte tidsfrister. Medarbejdere og indehaver udviser en yderst høflig optræden, og de rydder pænt op efter sig. Vi skulle ikke gøre rent efter dem.
Det er ikke sidste gang, at vi benytter EJ Byg, og vi anbefaler gerne firmaet varmt videre til andre.

Kommunikation
5
Aftale
5
Pris
5
Tilfredshed
5
Oprydning
5
Samlet vurdering
5.0

5.0

Verificeret kunde

Dato:
Anmeldt af:
Byggeår:
2017
Opgaver:
Udvendig
JA, jeg vil bruge Ej Byg V/ Tømrermester Erik Juhl igen

Ny gavl

Super flot arbejde. Vi kan varmt anbefale at bruge Erik, hvis man skal have bygget gavl eller lign. Erik er meget informativ, så man føler sig tryg hele vejen igennem processen.