Dansk Overfladerensning

Indehaver
Kim Larsen
5.0
Baseret på
1 anmeldelser

Dansk Overfladerensning

Ringstedvej 112, 4300 Holbæk
Telefon: 70 60 50 XX70 60 50 78
Driftsstatus: Selskabet er i normal drift.
Etableret i: 2015
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Reklamebeskyttet
CVR nummer: 25003136
Del med andre: 
Ring til mig på 70605078 eller skriv en besked
Medlem af Anmeld Håndværker
2017
2018
Vi kører på hele Sjælland

Dansk Overfladerensning går i dybden

Hos Dansk Overfladerensning er vi ikke bange for at tage grundigt fat, så du er altid garanteret en ordentlig rensning for pengene. Du kan bruge os til en lang række rensningsopgaver: algebehandling, fliserensning, fliseimprægnering, facaderensning, gulvrensning, rensning af træterrasser og andre træflader, graffitirensning og specialopgaver som fx rensning af stalde. Kort sagt: Vi renser de fleste overflader. Og vi hjælper både private, foreninger, virksomheder, storcentre og offentlige institutioner.

Hos Dansk Overfladerensning renser vi vel at mærke altid professionelt med det nyeste specialudstyr og særlige teknikker, der beskytter og skåner dine overflader mest muligt. Samtidig gør vi selvfølgelig vores yderste for at beskytte miljøet, fx renser vi med rent, varmt vand frem for at lukke en masse kemikalier ud på din grund. Det mener vi er en naturlig del af håndværket i dag – lige som respekten for aftaler og budget samt det altid at give en god service er det.

Du er altid velkommen hos Dansk Overfladerensning

Har du et tag, nogle fliser, et gulv i et storcenter eller en helt fjerde overflade, der trænger til en kærlig behandling, så tag fat i Dansk Overfladerensning i dag. Med udgangspunkt i Holbæk dækker vi det meste af Sjælland og kan hurtigt give dig et konkret, uforpligtende tilbud på din opgave.
Siden 1999 har vi løst det meste, så du får masser af erfaring med i prisen, samt et par gode råd med på vejen hvis der skulle være brug for det. Vi har en lang række dygtige samarbejdspartnere, som vi benytter på større opgaver, så vi kan klare det meste.

Vi udfører bl.a. :

✔︎ ALGEBEHANDLING - alger på enten tag, fliser, terrasser eller træværk

✔︎  FACADERENSNING - murværk, træværk, en betonvæg eller stålplader der trænger til en kærlig rensning

✔︎  TAGRENSNING - Udover et flottere tag forlænger du dit tags levetid og sparer på eventuelle reparationsudgifter. 

ç TAGMALING - Et nyt tag er nogle gange en nødvendig løsning, men ofte er et godt og billigt alternativ en omgang tagmaling, som genopretter den modstandsdygtige og robuste overflade.

✔︎  NYT TAG ELLER TAGRENOVERING - Har dit hus brug for nyt tag? trænger dit eksisterende tag til at få en renovering? Så kan Dansk Overfladerens være dig behjælpelig

✔︎  RENSNING AF TRÆVÆRK - Er din smukke træterrasse blevet indtaget af alger? Eller er plankeværket mere grønt end det er meningen? Så er det nok ved at være tid til rensning af dit træværk.

✔︎  RENSNING AF BUND PÅ BÅD - Når din båd har ligget i vandet tilpas længe vil alger - uanset hvad du gør - begynde at få fat i overflederne på din bund. Det kan være i sprækker eller på de store flader. Men én ting er sikkert - den skal bundrenses i ny og næ.

✔︎  GULVRENSNING - Har du et gulv, der trænger til en grundig rensning?

✔︎  EFFEKTIV GRAFFITIRENSNING - Graffiti er mange steder en plage, som kommer igen og igen. Hos Dansk Overfladerensning hjælper vi mange kunder på Sjælland med en effektiv graffitirensning.

✔︎  RENSNING AF STALDE - Har du en hestestald, en hal til rideopvisning, eller for eksempel en kostald, så har du sikkert også behov for en grundig rensning af den i ny og næ.

✔︎  FACADEMALING - Facademaling er ikke kun for skønheden skyld. Hos Dansk Overfladerens bruger vi specielle typer af facademaling som ikke kun ser godt ud. Der er faktisk også store økonomiske incitamenter for at vælge at overfladebehandle dit murværk med den rigtige facademaling. Husmurerne er typisk skyld i 40 procent af varmen vandrer ud igennem murerne, hvilket skyldes væske (vand) i murerne. Dette er ofte en dyr fornøjelse for mange husstande. En regning som skal betales år efter år.

Kontakt os for rådgivning eller tilbud til jeres næste projekt, på ovenståenden mail eller telefonnummer.

Med ven lig hilsen

Kim Larsen

Dansk Overfladerensning

Arbejdsmiljø

Tagmaler

Tagmaling

Tagrensning

Tagdækker

Tag

Højtryksrensning

Tagbeklædning

Gulvbehandling

Gulvbelægninger

Algebehandling

Facaderens

Fliserens

Forsikringsskader

grafitti behandling

Skadeservice

Aluminium

Aluminiumfacader

Altaner

Bygnings- vedligeholdelse

Ejendomsservice

Rengøring & Håndværker rengøring

Rengøring & vedligeholdelse

Terrazzo

Medlem af

Ingen oplysninger indtastet

Kurser/uddannelse

Ingen oplysninger indtastet

Samarbejdspartnere
1 anmeldelse af
Dansk Overfladerensning
Kommunikation
5
Aftale
5
Pris
5
Tilfredshed
5
Oprydning
5
Samlet vurdering
5.0

5.0

Verificeret kunde

Dato:
Anmeldt af:
Byggeår:
2018
Opgaver:
Udvendig
JA, jeg vil bruge Dansk Overfladerensning igen

Renset fliser

Effektiv