44 anmeldelser
Samlet vurdering på en skala fra 1,0 - 5,0:
4.89

Seneste 10 anmeldelser

Renoveret udestue i Dyssegård

24.08.2020
Jørgen Kjærbye
Dyssegård
5.0

Har fået isat ny foldedør og fast sidevindue i udestue. Håndværkerne kom hver dag til tiden og holdt til vores forbavselse stort set ingen pauser. På trods af det ustadige vejr blev arbejdet gennemført indenfor den aftalte tidsramme.

Alt i alt en god oplevelse.

Nye tagrender

13.07.2020
Michael Cueto
St. Lyngby , Skævinge
4.5

Det har fungeret fint. Professionelle unge mennesker. Der er et men. Og det er at det ikke lykkedes at montere de to aftalte udtag til vandtønder. Den ene lykkedes kun ved hjælp af dele af den tidligere tagrende.

Bygget et skab under trappe til 1. sal

12.07.2020
Steen Etwal-Nielsen
Frederiksværk
4.8

En rigtig god oplevelse. TME har hele vejen holdt deadlines. Nemme at få fat i. Gode konstruktive løsninger. Meget dygtig og behagelig tømrersvend (Michael). Flot arbejde de har lavet og ryddet pænt op efter sig.

Renoveret tag og isolering

06.07.2020
Ulla Willaing Jeppesen
Virum
4.6

Arbejdet blev lavet som led i en samlet opgave for en række huse i rækkehuskvarter. Gode og venlige håndværkere, som kom til tiden og var omhyggelige med det hele incl. oprydning.

Badeværelse

12.06.2020
Jens og Else Mikkelsen
Hillerød
5.0

Total udskiftning af badeværelse på 1. sal i ældre hus, herunder rep. af vandskade. Kompetente og venlige håndværkere og på trods af Corona-nedlukning og lidt forsinkelse på nogle materialer blev arbejdet færdigt og vi er tilfredse med resultatet.

Sammenlægning af to lejligheder (to etager)

19.04.2020
Jonas Jørgensen
København
5.0

Martin/TME har stået for den samlede koordinering ved sammenlægning af vores lejlighed i to etager.

Dette var koordinering og fakturering af samtlige entrepriser der var involveret, hvilket gjorde projektet langt mere overskueligt for os.

Aflægningsplads på loft

20.02.2020
Mads Hindkær Dahl
Fredensborg
4.8

Vi ville gerne have mulighed for at bruge vores loft til opbevaring. Martin kom ud, hørte vores ønsker og kom med forslag til hvordan det bedst kunne gøres. Arbejdet var færdigt en lille uge efter Martins besøg.
Professionelle og meget hensynsfulde håndværkere.

Trappehul

11.02.2020
Caspar Petersen
Kbh Ø
5.0

Vi har fået lavet et trappehul, i mellem 2 lejligheder. Det krævede at en bærende bjælke skulle skæres over. TME -byg har været super professionelle og fuldt Ingeniørens anvisninger til punkt og prikke. Vi er MEGET tilfredse med hele forløbet og det færdige resultat.

Forsikringsskade på tag

10.02.2020
Jacob Dam Kristensen
Skævinge
5.0

Tog fat i Martin med en forsikringsskade på vores tag. Han tog hånd om alt, sendte 2 af sine dygtige tømre forbi, som leverede et flot resultat
Virkelig glad for beslutningen om af bruge TME.

Sammenlægning af lejligheder

14.01.2020
Jonas Jørgensen
København
5.0

God kommunikativ leder, som holder aftaler, samt holder styr på alle entrepriser (vi brugte totalentreprise?