104 anmeldelser
Samlet vurdering på en skala fra 1,0 - 5,0:
4.72

Seneste 5 anmeldelser

Badeværelse

11.02.2019
Kent Segerlund
Hellerup
4.8

Ole er til at stole på, og han bevarer roen og overblikket, når man støder på udfordringer i entreprisen. Ydermere er han perfektionist, hvorfor slutresultatet er, som man kunne ønske sig det.

Trappe ved indgang

28.01.2019
Dan Pedersen
Køge
5.0

Vi er en specialskole i Køge som har til huse i et temmelig nedslidt institutions hus og dermed også en gammel slidt trappe med ét trin og en rampe som ikke skulle bruges mere og vi ville gerne have en trappe med 2 trin uden rampe. Vi fandt Casa Concept via google.

Totalrenovering af badeværelse, reparationer af eksisterende badeværelse og udvendig sokkel ved skydedør

13.02.2019
Anne-louise Lihn
Vedbæk
4.8

Vi fik hjælp af casa concept med at renoverer vores badeværelse hvilket indebar alt murerarbejde, fra at rive hele det eksisterende badeværelse ned, nivellere gulvet, bygge nye vægge op og flisearbejde. Vi er yderst tilfredse med vores nye badeværelse.

Omfattende renovering af køkken og bad

09.02.2019
Martin Helgestrand
Frederiksberg
5.0

Vi har benyttet os af CasaConcept til vores renovering af køkken og bad. Projektet var ikke givet fra starten og CasaConcept har igennem hele projektet rådet og vejledt os byggeteknisk samtidig med, at de udførte arbejdet.

Sætnings- og Fugtskade

23.12.2018
Peter Gerhard Leon Hocher
Hvidovre
4.8

Det aftalte arbejde blev udført med stor professionalization og tidsmæssig ifølge aftalen korrekt. Håndværkerens arbejde og rådgivning undervejs var enestående. Kort sagt var det en fornøjelse at se fremskrittet i reparationen af huset, nu ser det igen ordentlig ud og skaden kan ikke opstå igen.