116 anmeldelser
Samlet vurdering på en skala fra 1,0 - 5,0:
4.69

Seneste 5 anmeldelser

Reparation af pudset væg og flisearbejde

23.06.2020
Peter Ipsen
Hørsholm
5.0

I forbindelse med salg af min kærestes lejlighed i København havde vi behov for hurtigt at få udbedret nogle mindre fejl og mangler i forbindelse med påsætning af fliser i en brusekabine og murerarbejde på en væg bag en nedtaget radiator.

Badeværelse

17.05.2020
Ditlev Brinth
Frederiksberg
5.0

Ole og hans murerdrenge, var hurtige til at melde tilbage, utroligt behagelige at kommunikeret med og leverede et effektivt og flot resultat. Ole var særligt imødekommende og var indstillet på at hjælpe og give gode råd i forbindelse med ting jeg selv kunne gøre.

Reparation af fliser i badeværelse

11.05.2020
Mette Skriver
Albertslund
5.0

Casaconcept har vi gjort brug af flere gange, og Ole og co. leverer et fuld ud tilfredsstillende arbejde hver gang. Kommer til aftalte tid og rydder pænt op efter sig. Kan kun anbefales. Mette

Badeværelse

22.04.2020
Robert
Frederiksberg
4.8

Ole stillede hurtigt op da jeg fandt ud af at mit badeværelse ikke var vådrumssikret. Projektet blev udført yderst professionelt og med stort fokus på at afhjælpe min pressede situation, han styrer også sine underleverandører med hård hånd (vvs, malere, elektrikere).

Oppudsning af murstensvæg indvendigt.

31.03.2020
Tony Toftau
Herlev
5.0

CASA CONCEPT’S murer Danny, smed hvad han havde i hænderne og lavede et fantastisk stykke arbejde ved, at murer væggen op i min lejlighed, da pudsen var løs og jeg havde pillet den ned.