84 anmeldelser
Samlet vurdering på en skala fra 1.0 - 5.0:
4.94
Leveret i samarbejde med Anmeld Håndværker

Seneste 5 anmeldelser med billeder

nyt hegn

21.06.2022
Jacob og Charlotte
Vallensbæk
5.0

Jørn var god til at oplyse om en forventet opstart og holdte os opdateret med hvornår der blevet leveret materialler og om opstartsdatoen ændrede sig. Han var god til at snakke tingene igennem og få bekræftet form på hegn, højden mv. så vi fik det ønskede resultat.

Han har generelt været meget behagelig at samarbejde med og leveret et flot håndværk. Kan stærkt anbefale Jørn til andre.

Udskiftning af eternit tag

21.06.2022
Jacob
Vallensbæk
4.9

Jørn var god til at oplyse om en forventet opstart og holdte os opdateret med hvornår der blevet leveret materialler og om opstartsdatoen ændrede sig. Han var god til at snakke tingene igennem og få bekræftet valg af tegsten mv. så vi fik det ønskede resultat.

Ny overdækning

22.01.2022
Kim zornig
Greve
5.0

20m2 overdækket terrasse som skulle have nyt tag efter en 30år. Da det gamle tag var selvbærende skulle der et pat ekstra spær op. Et valg jeg tog pga. prisen på selvbærende. Resultatet er rigtig godt, og trods nye spær tog det ikke særlig lang tid. Nu skal der bare males.

Carport med skur

21.01.2022
Morten
Greve
5.0

Jørn har leveret et fantastisk arbejde med vores carport/skur - lige fra starten hvor dialogen begyndte med muligheder til det færdige resultat. Super kundeservice - med tilsendt daglige billeder og kort beskrivelse så vi hele tiden kunne følge med. Flot flot håndværk - fås ikke bedre. Vi følte os tryg igennem hele forløbet.

Nyt tag og isolering gavle

17.01.2022
Louise og Henrik
Vallensbæk
5.0

Jeg kan kun anbefale Jørn, det har været et fornøjelse at bruge Jørn.
Godt arbejde hvor aftaler og tider er blevet holdt til punkt og prikke.

En af de bedst oplevelser jeg har haft med håndværkere og fantasisk at få billeder løbende af hvad der er blevet lavet.