785 anmeldelser
Samlet vurdering på en skala fra 1.0 - 5.0:
4.89
Leveret i samarbejde med Anmeld Håndværker

Seneste 10 anmeldelser

Komplet istandsættelse af lejlighed.

16.01.2023
Adv. Arup & Hvidt
København K.
4.9

I et projekt med mange fag, der ikke køres som totalentreprise, er det meget vigtigt at den enkelte håndværker følger op på status, eget arbejde, materialer, samlet tidsplan mm. ligesom deltagelse i byggemøder er helt nødvendige.

Modernisering af køkken, stuer og gang

16.01.2023
Sofie Thal Fisker
Rødovre
4.5

Vi har brugt Schier i flere omgange og har overordnet været godt tilfredse. I denne omgang stod Schiers folk for den store renovering af vores stuer, opsætning af nyt køkken, afslibning og lakering af gulve, mv.

Total modernisering af køkken/alrum inkl. lukning af 2 dørhuller.

14.01.2023
Christine Maxner
Vanløse
5.0

Schier skuffer aldrig! Vi har igen brugt Dennis og hans dygtige folk til et større projekt. Alt er i orden - de er både dygtige, engagerede og servicemindede. Udfører et solidt stykke arbejde, overholder alle aftaler, er fleksible og rydder altid pænt op. En fornøjelse!

Montering af nyt Velux-vindue, etablering af ny lysning, loft i badeværelse og malerarbejde samt udskiftning af skiferplader på tag.

13.01.2023
Vibeke M. Wulff
Holte
5.0

Vi har benyttet Schier Håndværkerservice tidligere og har valgt firmaet igen pga. gode erfaringer.

Total modernisering af kælder, inkl. badevær., isoleret klinkegulv med varme. Ny varmepumpe

13.01.2023
Jacob Lindegaard
Gentofte
5.0

Vil gerne give dette team vores bedste anbefalinger! Vi oplevede gennem hele projektet en god og konstruktiv kommunikation. Rettelser/ændringer undervejs blev håndteret meget professionelt og uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Indvendig vedligeholdelse

13.01.2023
Henrik Otto
Gentofte
5.0

Det er altid en stor fornøjelse at have Schier og Schiers partnere lave arbejde for os. En aftale er en aftale. Der rykkes ud med kort varsel, hvis det er påkrævet. Alt i alt er vi en meget glad kunde, der indtil videre har brugt Schier fem gange.

Badeværelse og Køkken

12.01.2023
Brian
Hellerup
5.0

Alt udført efter aftale, fuld tilfredshed

Udlægning af svalehaleplader og støbning af badeværelsesgulv

12.01.2023
Mads Emil Aagaard
København Ø
5.0

SCHIER HÅNDVÆRKER SERVICE har været en fornøjelse at kommunikere med fra start til slut, og arbejdet er udført upåklageligt. Vi vil helt sikkert gøre brug af SCHIER HÅNDVÆRKER SERVICE igen i fremtiden.

Etablering af toiletrum på første sal i rækkehus samt fjernelse af bærende væg.

11.01.2023
Andreas Spanner
Rødovre
5.0

Helt fra start til slut har vi haft en fantastisk kommunikation med Schier Håndværker service. Det aftalte er blevet lavet til tiden, og uden at oversælge har de været gode til at bistå med forslag til andre elementer, der med fordel kunne lægges ind i byggeprocessen, når vi var i gang.

Opmuring og pudsning af ny fundaments mur

11.01.2023
Stine Bruun
Glostrup
4.7

Ordentligt og grundigt arbejde. Tillidsvækkende første kontakt, hvor opgaven blev diskuteret. Fint resultat som passer med det aftalte.