207 anmeldelser
Samlet vurdering på en skala fra 1.0 - 5.0:
4.81
Leveret i samarbejde med Anmeld Håndværker

Seneste 5 anmeldelser med billeder

Lækkert multi funktionelt badeværelse.

28.10.2022
Vibeke Stål
frederiksberg
5.0

Rigtig god og seriøs dialog lige fra tilbud til afslutning af opgaven. Vi har været glade for at det var de samme håndværkere der kom hos os. Allan havde konstant overblik og det var let og få kontakt og aftalt små detaljer undervejs.

Ny renoveret moderne badeværelse.

19.09.2022
Susanne Brandt
kbh NV
5.0

Virkelig godt håndværk og en fuldstændig smidig og problemfri proces. Kommunikationen med Allan har været god hele vejen igennem processen og der har været gode råd og vejledning ned til de mindste detaljer. Håndværkerne har gjort et supergodt stykke arbejde - ikke en finger at sætte på det. Jeg er ovenud tilfreds.

Udvidet badeværelse i by-lejlighed.

16.09.2022
Erik Hansen
kbh.n
5.0

Vi har hele vejen igennem følt os virkelig godt vejledt, fra første møde for afgivelse af tilbud til sidste gennemgangsmøde. Hvis der har været det mindste, har vi kunne kontakte Allan og eventuelle ændringer og rettelser, som der altid vil være, er blev løst med stor fleksibilitet og tilfredshed.

Vi er virkelig glade for resultatet, vi er fuldt tilfredse med resultat og proces. Det er blevet det badeværelse vi havde håbet og regeret med. Kan varmt anbefales!

Et flot og rart badeværelse.

13.09.2022
Ulla Winther
kbh.n
4.5

Arbejderne var meget høflige og imødekommende. Vi blev behandlet godt, respektabelt, og arbejdet gik hurtigt og blev flot. Jeg havde ikke en følelse af at det blev rushed. Min lejlighed blev efterladt i fin stand og jeg skulle ikke rydde meget op efter arbejdet. Der var også god ping pong imellem arbejdere og mig ift. hvad jeg forestillede mig og hvad der kunne lade sig gøre.
Firmaet virker kompetent og professionelt.

Under 2 m2 luxus badeværelse

05.07.2022
Lars Tversted
kbh.n
5.0

Nyt badeværelse helt forfra. Vi tog imod alle deres råd ifht indretning og materialer. Kunne høre at de talte ud fra erfaring hvad der var bedst til prisen.
Alt dett gamle blev revet ned og skiftet ud, inkl dør og karm, gulv, fliser, loft, udluftning, alt sanitet, gulvvarme, vand, el afløb osv. Tidsplanen blev overholdt, resultatet er oveni helt som aftalt og bare godt udført. Kan kun anbefale Erik Larsen & Co