173 anmeldelser
Samlet vurdering på en skala fra 1,0 - 5,0:
4.79

Seneste 5 anmeldelser med billeder

Lyst og dejligt badeværelse med flotte detaljer.

14.07.2020
Pia Kystol Sørensen
København K
5.0

Renoveret badeværelse

Efter flere års tilløb blev det besluttet at få renoveret badeværelset i foråret 2020. Der har været en god dialog fra start til slut. Vi har haft en super god oplevelse og har følt os trygge og i gode hænder. Aftaler er blevet overholdt.
Ved projektets opstart fik vi de sidste detaljer på plads og løsningen er blevet vældig fin og funktionel. Vi glæder os nu dagligt over vores luksusbadeværelse med varme i gulvet, lysniche i bruseområdet og "matteret" bruseafskærmning. Det flotte flisearbejde er også blevet bemærket af gæster.
Til sidst skal det bemærkes, at vi er blevet mødt af høflige og professionelle medarbejdere.

Luxus badeværelse.

02.07.2020
Ane Bepler
Kbh. V
5.0

Helt igennem gennemført og kompetent arbejde, rådgivning og service. Vi har fået et badeværelse af højeste standard udført på allerbedste vis. Håndværk når det er rigtig godt. Resultatet taler for sig selv. Kan kun anbefales.

Nyt badeværelse

18.06.2020
Emil Ploug Nakahara
kbh.n
5.0

Erik Larsen og Co har fra første kontakt helt tilbage i 2019 været ekstremt gode til at imødekomme og være behjælpelige med den rigtige service.
Allan som jeg havde mest kontakt med hjalp med detaljerne omkring badeværelses projektet, således at både min kæreste og jeg fik præcis det vi ønskede.

I lejligheden var der til at starte med kun et toilet i et meget lille rum, og uden vask og bad. Herefter fik håndværkerne så brugt det store gangareal til at udvide og lave et flot rummeligt baderum, således at der nu både er brus, toilet, håndvask og opbevaring. Helt igennem genial løsning på plads problemet.

Det var særligt vigtigt for mig inden projektet, at der blev taget hånd om alt det bygge tekniske arbejde, så det blev en total entreprise aftale, dette opfyldte Erik Larsen og Co i særdeleshed også.
Selvom byggeprojektet var planlagt til at tage 4-5 uger, så blev badeværelset klar til brug allerede efter 3 uger, og i starten af den 4. uge var stort set alt monteret og klar hvilket må siges at være yderst effektivt arbejde.

For lige at nævne nogle detaljer som vi personligt var meget glade for, så har det været effektiviteten i arbejdet, samt at der er blevet taget høje for at vælge døre der f.eks. matcher resten af lejlighedens profil, og på den måde få det nyetablerede baderum til at passe godt ind med resten af lejligheden.

De små rettelser der nu var i forhold til byggeprojektet kom både håndværkere og Allan også ud og fik udbedret, så man som kunde følte sig set og behandlet med god og effektiv service.

Kan kun give mine varmeste anbefalinger herfra, og sige at jeg til hver en tid vil bruge og benytte Erik Larsen og Co igen.

nyt flot opdateret badeværelse.

08.06.2020
Jens rud.
kbh.
5.0

Vi er meget glade for vores nye badeværelse, og Erik Larsen VVS og Kloak udførte arbejdet til vores fulde tilfredsstillelse. Alle aftaler blev overholdt, håndværkerne kom til tiden og arbejdet blev færdiggjort før lovet. I hele forløbet – tilbud, under arbejdets udførelse og ved færdiggørelse og afleveringsforretning – har vi haft tæt kontakt til firmaet, og vores samarbejde har været glimrende

Fint lille badeværelse med indbygget badekar.

27.05.2020
Jakob Kildorf
kbh. nv
5.0

God indledende dialog om muligheder og idéer til badeværelset. Effektiv nedrivning af gammelt badeværelse, superflot fliseopsætning og god løbende og efterfølgende dialog.