168 anmeldelser
Samlet vurdering på en skala fra 1,0 - 5,0:
4.79

Seneste 5 anmeldelser med billeder

Fint lille badeværelse med indbygget badekar.

27.05.2020
Jakob Kildorf
kbh. nv
5.0

God indledende dialog om muligheder og idéer til badeværelset. Effektiv nedrivning af gammelt badeværelse, superflot fliseopsætning og god løbende og efterfølgende dialog.

Kæmpe wellness badeværelse.

14.04.2020
Christina Sparre-Enger Lyngsig
København K
5.0

Vi har været yderst tilfredse med både rådgivning forinden opstart, løbende kommunikation og selve resultatet. Hvis der undervejs var den mindste tvivl fra håndværkernes side om, hvordan vi ønskede noget, ringede de, så vi kunne tale mulighederne igennem. Bygningen er gammel og med få rette vinker, så det har været en opgave, der krævede stor omhyggelighed at få et flot resultat med fliserne, men det er virkelig lykkedes.

Flot bad-rum

25.02.2020
Susanne Kaas
København V
5.0

Jeg stod med et meget nedslidt bad-rum og skulle renovere. Jeg havde fået afslag på ansøgning om vådrum fra kommunen, men måtte bibeholde installationer til kabine osv i eksisterende rum. Jeg kontaktede Erik Larsen & co, der meget hurtigt sendte Allan ud til mig. Efter grundig gennemgang kom han med forslag til forbedringer, bla flisegulv med el-varme (som jeg troede hængte sammen med vådrum), nye vægge og loft, optimering af rørføring og så foreslog han en grundpakke med toilet, vask, kabine, skabe osv... ned til kroge og toiletbørste. Denne pakke gav mig mulighed for et startsted, der kunne opgraderes; en kæmpe lettelse efter at have kigget på utrolig mange ting!! Vi fik meget hurtigt en aftale på plads, firmaet bestilte alt der skulle bruges og sendte et tilbud. Jeg skulle intet gøre, andet end at lægge hjem til :)
Alt arbejde blev udført på aftalte dage, det var den samme (superdygtige!!) mand, der var der alle dage, indtil montering, hvor en anden dygtig mand kom. Alt arbejde et smukt udført, der er flot ryddet op! Og den aftalte pris er overholdt på øre!
Jeg er UTROLIG godt tilfreds med resultatet, med rådgivningen, med prisen og kommunikationen.
Jeg vil anbefale firmaet til alle, der har brug for det!

Flot badeværelse med skå vægge. (se før og efter billeder)

24.02.2020
Bent Rytter Poulsen
glostrup
4.7

Rigtig god oplevelse, over holdte alle aftaler, var kun en opringning væk hvis der var spørgsmål.

Super flot badeværelse med skrå vægge.

13.02.2020
Gitte Hoff Sonne
søborg
5.0

Det har været en rigtig god oplevelse fra start til slut.
Fantastisk flot arbejde udført meget professionelt af Håndværkere der overholdt alle aftaler og kom til tiden.
Vi vil helt klart anbefale dem:)