242 anmeldelser
Samlet vurdering på en skala fra 1.0 - 5.0:
4.83
Leveret i samarbejde med Anmeld Håndværker

Seneste 5 anmeldelser med billeder

Skifte et badeværelse armatur.

11.07.2024
Pernille Tonnesen
Køebnhavn N
5.0

Troede ikke det var muligt at få ufskiftet mit gamle Vola arnatur, uden at skulle lave en hel ny flise væg. Men Allan bestilte et nyt og kunne skifte det uden. Har nu varmt vand igen :-)

Udvidet badeværelse i by-lejlighed.

28.06.2024
Ismar Masinovic
kbh. ø
5.0

Vi har for nylig fået udført et nyt badeværelse, og vi kunne ikke være mere tilfredse med hele forløbet. Fra starten, da aftalen blev indgået, har processen været smidig og problemfri.

Der har været en tæt dialog og nem tilgængelighed til entreprenøren gennem hele projektet. Vi har haft mulighed for at præge arbejdet undervejs, da håndværkerne gav os kyndig rådgivning om, hvordan vi kunne få mest ud af rummet og optimere pladsen. Denne løbende rådgivning og gode dialog har virkelig gjort en forskel.

Selve resultatet er vi meget glade for, især fordi vi har fået mere plads, end vi oprindeligt forventede. Det nye badeværelse er funktionelt, stilfuldt og har overgået vores forventninger på alle måder.

Vi kan varmt anbefale dette firma til alle, der overvejer at få renoveret deres badeværelse. Deres professionalisme, tilgængelighed og rådgivning har været uovertruffen.

Tusind tak for et fantastisk stykke arbejde!

Udskiftet vask og toilet

05.06.2024
Else Hansen
Kbh.N
5.0

TILFØJET/OPDATERET: 13-06-2024

Hermed redigering af tilfredshedsundersøgelse.
Det første anmeldelse af kommunikation var forkert, er nu rettet.
Undertegnede har været TOTALT tilfreds med Erik Larsen & Co. Aps
Med venlig hilsen Else Hansen.

--------------------------------------------------
OPRINDELIG ANMELDELSE:
Dato: 05-06-2024
Karakter: 4.30
Efter behagelig kontakt et par gange, aftales levering og instalation af håndvask og toilet. Håndværkeren mødte præcis til tiden,
spurgte om mine ønsker til placering. Håndværkeren arbejdede støt og roligt, alt blev udført ordemtligt og og omhyggeligt,
instalation PERFEKT , ligeså oprydning og rengøring . Kommunikation med håndværkeren behagelig.
Alt i alt en oplevelse, som jeg meget gerne vil anbefale til andre.

Super flot mindre badeværelse med flotte detaljer

10.05.2024
Charlotte Ramsby
København N
5.0

Jeg havde en fantastisk oplevelse med ERIK LARSEN & CO ved renovering af mit lille badeværelse.

Efter indhentning af tre forskellige tilbud fra VVS-entreprenører valgte jeg Erik Larsen & Co på grund af deres pris, løfte om en byggeperiode på kun 4 uger (mod andre firmaers 8 uger), samt virkelig kompetent rådgivning. Allan skilte sig særligt ud ved sit første besøg i min lejlighed, hvor han fra start foreslog flere løsninger/ideer til forbedring, herunder at flytte en dør bare 10 centimeter for at forbedre rummets helhedsindtryk – en detalje jeg ikke selv havde overvejet, men som i dag virkelig gør en forskel!

Inden opstart og under gennemgang af tilbuddet blev mine ønsker og præferencer respekteret, samtidig med at jeg modtog værdifulde råd og indspark til mine valg, herunder alt fra funktionalitet og vedligehold til detaljer som fugelinjer. Det er i høj grad noget jeg personligt sætter pris på - når man står over for sin første badeværelsesrenovering, er det guld værd med kompetent rådgivning, så man ikke udelukkende designer efter æstetik og smag, men at dette bliver sat overfor holdbarhed og funktionalitet.

Da det endelig blev dagen for projektstart, ankom 2 x håndværkere ét minut før aftalt tid, og arbejdet gik straks i gang. Undervejs i forløbet opstod der et par uforudsete udfordringer, såsom vand i gulvet (årsagen til den egentlige renovering var en formodning om dette) samt ikke at kunne flytte en væg som ellers ønsket. I stedet for bare at ”give op”, arbejdede teamet ihærdigt videre, og fremlagde alternative løsninger, som bragte os så tæt på den oprindelige vision som muligt – og indenfor planlagt tid.

Til trods for, at jeg ikke var til stede under det meste af processen, følte jeg mig ekstremt tryg og velinformeret. Jeg blev jævnligt kontaktet omkring beslutninger, der lå uden for den oprindelige aftale, hvilket sikrede, at jeg var involveret i alle valg – små som store.

Efter præcis fire uger blev jeg kontaktet med nyheden om, at mit nye badeværelse var færdigt og klar til brug. Herefter fulgte en endelig overlevering, hvor vi sammen gennemgik alle aspekter af vedligehold og rengøring detaljeret.

Jeg har ikke en finger at sætte på mit nye badeværelse, og endnu mindre at sætte på den proces, jeg har været igennem. Et badeværelse er jo ikke en lille udgift, og trygheden jeg oplevede, under hele forløbet, har virkelig været med til at fjerne en generel bekymring fra mine skuldre (”bliver det nu godt nok…”). Kan kun anbefale Erik Larsen & Co til andre!

Håndvask, armatur og rørkasse på toilet.

07.05.2024
Mads Suell Henriques Christensen
København N
5.0

Vi fik sat ny håndvask + armatur og rørkasse op på toilettet. Kommunikationen før arbejdet (fx valg af model) gik gnidningsfrit, og der kom gode forslag fra virksomhedens side. Da arbejdet skulle til at udføres, manglede der en del fra leverandøren, som var i restordre. Denne kom dog hjem før tid, og så blev arbejdet udført med det samme - fedt! Håndværkeren var imødekommende, serviceminded og effektiv og slutresultatet er helt som håbet.