177 anmeldelser
Samlet vurdering på en skala fra 1,0 - 5,0:
4.80

Seneste 5 anmeldelser med billeder

Udvidet lille badeværlse med wellness funktioner

23.10.2020
Niels Jacob Storebjerg Gerlach
København K
5.0

Helt fra start, da jeg første gang tog kontakt, har jeg følt mig i gode hænder.
Det startede med, at Allan kom ud og så mit gamle badeværelse og herefter listede nogle muligheder op. En af de muligheder var, at flytte væggen ca. 20 cm ind mod mit køkken. Den løsning havde jeg på ingen måde selv set og det var den løsning jeg endte med at gå med.
Fordi min lejlighed er så lille flyttede jeg ud under projektet. Undervejs havde vi løbende kontakt i forhold til hvor langt projektet var og hvad der var opstået af udfordringer, bl.a. den glasløsning som vi endte med var ikke sådan det var tiltænkt til at starte med, men her fandt Allan en god løsning som passede med hvad jeg gerne ville.
Min oplevelse var hele vejen igennem, at der blev lyttet til hvad jeg gerne ville og samtidigt spillet ind med idéer samt deres erfaringer i forhold til hvad der fungere godt og ikke godt i praksis. Det kombination gør, at jeg i dag har et helt andet badeværelse som jeg er utrolig glad for!
Tidsplanen og det overslag som var givet på projektet holdte og der var pænt ryddet op efterfølgende.
Skulle jeg en dag stå i den situation hvor jeg skulle have nye badeværelse igen, så ville jeg igen vælge Erik Larsen & Co.

Opdateret flot badeværelse.

12.10.2020
Thomas Lindhøj Nielsen
frederiksberg
5.0

Vi er meget tilfredse med vores nye Badeværelse som er udført til den aftalte pris og til aftalt tid. Stor anbefaling herfra.

Flot moderne nyt badeværelse

06.09.2020
Nils Iver Holtar
Kbh. K
4.9

Jeg fikk Erik Larsen VVS anbefalt av min overboer, og jeg bestemte meg for å ta kontakt med dem for å totalrenovere mitt badeværelse. Det skulle vise seg å være en meget god anbefalning! Allerede etter første besøk var de meget proaktive og hjelpsomme med å skissere ut det nye badeværelse og tilbudet. Det ble et omfattende prosjekt med både vvs-, murer- og el-arbeid, men de tok seg av hele koordineringen. Arbeidet ble utført til estimert tid (faktisk litt hurtigere) og kvaliteten på arbeidet er meget godt. Under prosjektet var de også gode til å kommunisere - både hvis jeg hadde spørsmål, eller de skulle bruke noe informasjon. Jeg er også meget fornøyd med resultatet - det har blitt et virkelig flott badeværesle!

Flot nyt moderne badeværelse på små m2

25.08.2020
Jeppe Opstrup
kbh. n
5.0

Vi fik udvidet omfanget af det gamle badeværelse og bygget et nyt. Løsningen blev bedre end vi havde forestillet os, fordi Allan fra Erik Larsen VVS var dygtig til at stille os de rigtige spørgsmål både før opstart og undervejs i selve byggeprocessen. Et meget flot resultat fra et meget professionelt og ordentligt firma.

Lyst og dejligt badeværelse med flotte detaljer.

14.07.2020
Pia Kystol Sørensen
København K
5.0

Renoveret badeværelse

Efter flere års tilløb blev det besluttet at få renoveret badeværelset i foråret 2020. Der har været en god dialog fra start til slut. Vi har haft en super god oplevelse og har følt os trygge og i gode hænder. Aftaler er blevet overholdt.
Ved projektets opstart fik vi de sidste detaljer på plads og løsningen er blevet vældig fin og funktionel. Vi glæder os nu dagligt over vores luksusbadeværelse med varme i gulvet, lysniche i bruseområdet og "matteret" bruseafskærmning. Det flotte flisearbejde er også blevet bemærket af gæster.
Til sidst skal det bemærkes, at vi er blevet mødt af høflige og professionelle medarbejdere.