213 anmeldelser
Samlet vurdering på en skala fra 1.0 - 5.0:
4.81
Leveret i samarbejde med Anmeld Håndværker

Seneste 5 anmeldelser med billeder

Udvidet praktisk badeværelse.

27.03.2023
Martin Nørgaard
København N
5.0

Vi ønskede at slå et gammelt 'københavnertoilet' og et lille baderum sammen til et. Vi havde set Erik Larsen & Co's arbejde hos en nabo, som også havde givet sine varmeste anbefalinger. Resultatet er præcis som vi håbede, og så bare lidt bedre. De ansatte ved Erik Larsen & Co arbejder samvittighedsfuldt, overholder alle aftaler og afleverer til tiden. Fremragende kommunikation undervejs, stor fleksibilitet og håndværk af høj kvalitet. Tak for det hele!
Miya og Martin, Nørrebro

Sammenlægning af toilet og bad.

01.03.2023
Louise Frederikke Clauson-Kaas
Kbh. N
5.0

Super godt arbejde, vejledning og meget effektive.

Lille lyst badeværelse med flotte detaljer.

06.02.2023
Nikoline Kjær Jensen
kbh.
5.0

Jeg har været utrolig godt tilfreds med Erik Larsen og Co, og vil anbefale dem til alle, der skal have renoveret badeværelse. Det er meget tydeligt, at de er eksperter i små københavnerbadeværelser. De var utrolig gode til at komme med løsningsforslag til hvordan jeg kunne få det bedst mulige projektet, og samtidig meget lydhør overfor mine forslag og ønsker. Vi har haft en god kontakt løbende, både før og under ombygningen, og de formåede endda at gøre projektet færdigt før tid.
Der er ikke en finger at sætte på håndværket, jeg er tvært i mod imponeret over de flotte detaljer. Jeg har fået lige det badeværelse jeg drømte om.

Udvidet badeværelse.

08.02.2023
Birgitte Schmidt
kbh.n
5.0

I forbindelse med at jeg skulle renoverer min lejlighed, fik jeg kontakt til Allan fra Erik Larsen VVS.
Allan har været en stor hjælp gennem hele processen - fra første møde, hvor han kom med mange gode ideer og videre i forløbet, hvor der blev udfordringer med underboen. Hele vejen følte jeg mig i gode hænder og Allan viste altid stor imødekommenhed og forståelse.
Allan har altid overholdt aftaler og været nem at få fat på.
Selve arbejdet er udført professionelt og flot - Allan har været god til at koordinerer alle faggrupper og tidsplanen har holdt som aftalt.
Mine allerbedste anbefalinger herfra.
Birgitte Schmidt

Etablering af badeværelse fra skrot til slot

08.01.2023
Cecilie
kbh.n
5.0

Fantastisk flot arbejde udført af ERIK LARSEN & CO. ApS! Hele oplevelsen har generelt været over al forventning. Jeg har fået etableret et badeværelse, som før blot var et toilet i en klassisk ældre Nørrebro-lejlighed. Kommunikationen med ERIK LARSEN & CO ApS har gennem hele forløbet været topeffektiv, inkluderende og meget transparent. Allan, som har stået for byggeprojektet, har altid været til at komme i kontakt med, og man mærker tydeligt, at menneskerne i firmaet har høj ekspertise og lang erfaring indenfor faget. Jeg følte mig meget tryg gennem hele processen og vidste, at jeg af Allan ville få de bedste (og ærligste) råd til valg af materialer/udførelse, hvor både kvalitet, udtryk og pris blev taget i betragtning. Byggeprojektet var afsat til 4-5 uger, og tidsplanen holdt fuldstændig som aftalt. Alle parter, herunder projektleder, håndværker, tømrer, elektriker, murer mv. har været højt engagerede og detaljeorienterede hele vejen igennem. Man kan mærke, menneskerne i denne virksomhed reelt brænder for det, de laver, hvorfor jeg står med et så flot resultat af et badeværelse i dag. Jeg er generelt imponeret over ERIK LARSEN & CO ApS' evne til at tænke ud af boksen, når et badeværelse på så få kvadratmeter skal bygges, deres engagement og udførelse af kvalitet indenfor tidsrammerne. Jeg har allerede planlagt at bruge ERIK LARSEN & CO ApS igen til renovering af mit køkken, da jeg føler mig fuldstændig tryg i deres hænder, og jeg vil til hver en tid anbefale dem. De er dygtige ildsjæle, som har styr på deres fag, og man kan regne med dem, fordi de kærer for deres kunder. Dette, synes jeg, er guld værd i sådan en proces. Tak til jer!