194 anmeldelser
Samlet vurdering på en skala fra 1.0 - 5.0:
4.80
Leveret i samarbejde med Anmeld Håndværker

Seneste 5 anmeldelser med billeder

Lille udvidet badeværelse

17.12.2021
Sami Mølbak
københavn
4.6

Vi er meget tilfredse med resultatet. Og der var god kommunikation det meste af vejen. Det hændte undevejs i forløbet, at den håndværker der var førstemand på projektet selv traf beslutninger uden at konsultere os. Det gav anledning til unødvendig frustration. Men samlet set en rigtig god oplevelse.

Flot lille udvidet Badeværelse

13.12.2021
Line Pläge
kbh n
4.8

Vi fik et tilbud der inkluderede alting, og følte os trygge ift rådgivning der førte til en god løsning, samt forklaring af tid og budget for projektet. Vi fik lov til selv at vælge, og blev ikke presset til noget, men fik anbefalinger som bl.a. nu har givet os betydeligt mere plads til bruser, da vasken blev flyttet ift hvad vi havde forestillet os. Mureren var både flink og meget opsat på at levere at flot stykke arbejde - og endda hurtigere end hvad der var lovet.

Vi havde fået at vide at forvente 4-5 uger, og det hele var færdigt på 3 uger og to dage.

Mureren kom tilbage dagene efter og hjalp med at montere hylder vi selv havde indkøbt men som ikke var kommet hjem mens han stadig var igang.

Super god oplevelse.

Nyrenoveret flot flise badeværelse.

02.09.2021
Carl Bro
kbh.n
5.0

Vildt flot resultat og lige som jeg havde drømt om.
De var rigtigt gode til at kontakte mig da der var nogle uforudsete problemer med en elinstallation, og det blev fikset uden det ændrede på den samlede tidsplan.
Top professionelle!

Badeværelse med udvidelse mod køkken i lille areal.

27.08.2021
Mikael Christensen
kbh.
4.7

Det er jo ikke nemt lige nu at få fat i en håndværker og det tog også noget tid før det er muligt at få en aftale med virksomheden.
Til gengæld fik jeg god rådgivning, fleksibilitet i tilgangen til løsningen af opgaverne og en meget konstruktiv indstilling til at løse de udfordringer, som uundgåeligt opstår, når der skal laves nyt køkken og bad i en lejlighed, der er over 100 år gammel.
Det endelige resultat er et smukt og meget velfungerende badeværelse på et meget lille areal og et fornuftigt køkken, der fungerer fint efter udvidelsen.

Nyt lyst badeværelse.

07.07.2021
Tina Yvonne Gustafsson
frederiksberg
4.7

Vi har fået totalrenoveret et lille badeværelse på 2.5m2. Vi havde tre firmaer til at give tilbud, men kun EL var straks klar til at flytte alle rør for at få den bedste løsning. Prisen var fornuftig, så der var ikke så meget at betænke sig på. EL stillede med dygtige folk, og vi har været meget tilfredse med det arbejde de har udført. Også vores underbo, som måtte leve med at en masse rørarbejde skulle udføres over hans loft, var tilfreds med hvordan der blev gjort fint i orden da de var færdige. Der var helt styr på koordineringen med murer, VVS og elektrikker. Vi kan godt anbefale EL, kvaliteten er i orden, og der er altid hurtigt svar når man henvender sig med spørgsmål. Det er tydeligt at de har meget stor erfaring med at renovere små badeværesler.