236 anmeldelser
Samlet vurdering på en skala fra 1.0 - 5.0:
4.83
Leveret i samarbejde med Anmeld Håndværker

Seneste 5 anmeldelser med billeder

Super flot mindre badeværelse med flotte detaljer

10.05.2024
Charlotte Ramsby
København N
5.0

Jeg havde en fantastisk oplevelse med ERIK LARSEN & CO ved renovering af mit lille badeværelse.

Efter indhentning af tre forskellige tilbud fra VVS-entreprenører valgte jeg Erik Larsen & Co på grund af deres pris, løfte om en byggeperiode på kun 4 uger (mod andre firmaers 8 uger), samt virkelig kompetent rådgivning. Allan skilte sig særligt ud ved sit første besøg i min lejlighed, hvor han fra start foreslog flere løsninger/ideer til forbedring, herunder at flytte en dør bare 10 centimeter for at forbedre rummets helhedsindtryk – en detalje jeg ikke selv havde overvejet, men som i dag virkelig gør en forskel!

Inden opstart og under gennemgang af tilbuddet blev mine ønsker og præferencer respekteret, samtidig med at jeg modtog værdifulde råd og indspark til mine valg, herunder alt fra funktionalitet og vedligehold til detaljer som fugelinjer. Det er i høj grad noget jeg personligt sætter pris på - når man står over for sin første badeværelsesrenovering, er det guld værd med kompetent rådgivning, så man ikke udelukkende designer efter æstetik og smag, men at dette bliver sat overfor holdbarhed og funktionalitet.

Da det endelig blev dagen for projektstart, ankom 2 x håndværkere ét minut før aftalt tid, og arbejdet gik straks i gang. Undervejs i forløbet opstod der et par uforudsete udfordringer, såsom vand i gulvet (årsagen til den egentlige renovering var en formodning om dette) samt ikke at kunne flytte en væg som ellers ønsket. I stedet for bare at ”give op”, arbejdede teamet ihærdigt videre, og fremlagde alternative løsninger, som bragte os så tæt på den oprindelige vision som muligt – og indenfor planlagt tid.

Til trods for, at jeg ikke var til stede under det meste af processen, følte jeg mig ekstremt tryg og velinformeret. Jeg blev jævnligt kontaktet omkring beslutninger, der lå uden for den oprindelige aftale, hvilket sikrede, at jeg var involveret i alle valg – små som store.

Efter præcis fire uger blev jeg kontaktet med nyheden om, at mit nye badeværelse var færdigt og klar til brug. Herefter fulgte en endelig overlevering, hvor vi sammen gennemgik alle aspekter af vedligehold og rengøring detaljeret.

Jeg har ikke en finger at sætte på mit nye badeværelse, og endnu mindre at sætte på den proces, jeg har været igennem. Et badeværelse er jo ikke en lille udgift, og trygheden jeg oplevede, under hele forløbet, har virkelig været med til at fjerne en generel bekymring fra mine skuldre (”bliver det nu godt nok…”). Kan kun anbefale Erik Larsen & Co til andre!

Håndvask, armatur og rørkasse på toilet.

07.05.2024
Mads Suell Henriques Christensen
København N
5.0

Vi fik sat ny håndvask + armatur og rørkasse op på toilettet. Kommunikationen før arbejdet (fx valg af model) gik gnidningsfrit, og der kom gode forslag fra virksomhedens side. Da arbejdet skulle til at udføres, manglede der en del fra leverandøren, som var i restordre. Denne kom dog hjem før tid, og så blev arbejdet udført med det samme - fedt! Håndværkeren var imødekommende, serviceminded og effektiv og slutresultatet er helt som håbet.

Montere håndvask og armatur i bad.

06.05.2024
Kate May Lind
kbn. n
4.8

Jeg fik besøg af Ishmael, og det var en fornøjelse både fagligt og personligt.
Udsøgt kundetjeneste hvor nye ideer og indkøb blev honoreret med det samme.
En varm anbefaling herfra

Køkkenrør

02.05.2024
Henrik Kristensen
Kbh.N
5.0

Ændring af køkkenrørene

Sammenlagt gammel wc og kabine løsning til et stort dejligt badeværelse.

23.04.2024
Rikke Waldorff Jensen
kbh.Ø
5.0

En rigtig god oplevelse fra start til slut. Arbejdet gik i gang til tiden (endda før det oprindeligt planlagte), alle involverede håndværkere virkede både effektive og dygtige. Alle aftaler blev overholdt og badeværelset blev hurtigere færdigt end forventet.
Jeg har nu fået et rigtigt fint badeværelse I gode materialer, som jeg dagligt glæder mig over.
Der har under hele forløbet været en rigtig god kommunikation, og jeg har hele tiden vidst, hvor langt arbejdet var og hvad status var. Alt i alt en rigtig god oplevelse og jeg vil til en hver tid anbefale Erik Larsen & Co hvis der skal etableres nyt bad