Anmeldelse af CARRASCO ApS
Kommunikation
5
Aftale
5
Pris
5
Tilfredshed
5
Oprydning
5
Samlet vurdering
5.0

5.0
Dato:
Anmeldt af:
Byggeår
2018
Opgaver
Indvendig, Badeværelse
JA, jeg vil bruge CARRASCO ApS igen
Del med andre: 

Renovering af badeværelses gulv efter vandskade

Jeg fik konstateret en vandskade på mit badeværelsesgulv her i november i år. Det begyndte at dryppe vand ned til underboen.
Det viste sig at det var byggesjusk, og dem i tidernes morgen ikke have lagt vådrumsmembran i gulvet, selvom at de havde skrevet det på regningen.
Jeg fik anbefalet Carasco, og selvom de havde travlt , kunne de nå at presse mig ind, så det kunne blive færdigt før jul.
Hele vejen igennem har Martin været god til at fortælle mig om evt, uforudsete udgifter. Har været god til at holde sig til det oprindelige tilbud.
Lavet et rigtigt flot murerarbejde, og montering af toilet, og altid ryddet pænt op efter sig. Kommunikationen har været god , og jeg har altid vist hvornår de kom, og hvad der skulle ske. Til sidst men ikke minst. Badeværelset blev færdigt før ju!. Det blev nemlig færdigt fredag den 14 dec. Mvh. Astrid Olofsson

Kommentarer

Kære Astrid 

 

Tusinde tak for den flotte anmeldelse, og vi er bare glade for at vi i en stram og presset tid kunne hjælpe til så I har et badeværelse der fungere igen før jul og nytår.

Når kunder bliver ligeså glade som du gjorde er det det hele værd :-) 

Tak Astrid !! 

 

Med venlig hilsen

Murermester Martin Carrasco