Anmeldelse af CARRASCO ApS
Kommunikation
5
Aftale
5
Pris
5
Tilfredshed
5
Oprydning
5
Samlet vurdering
5.0

5.0
Dato:
Anmeldt af:
Byggeår
2018
Opgaver
Indvendig, Køkken, Badeværelse
JA, jeg vil bruge CARRASCO ApS igen
Del med andre: 

Køkken og badeværelse

Jeg brugte Martin og hans folk i forbindelse med etablering af badeværelse og køkken. Martin har fra starten været meget imødekommende og hjælpsom, og er undervejs kommet med gode løsningsforslag. Han har igennem projektet holdt mig løbende opdateret, ligesom han også har orienteret mig om det forestående udførte arbejde, hvilket har gjort, at det hele tiden har været overskueligt for mig. Det har på intet tidspunkt været svært at få fat på Martin og både ham og hans ansatte har overholdt alle aftaler til punkt og prikke. Desuden er der løbende blevet fjernet affald og efterfølgende rengjort til ug.

Prisen er blevet overholdt, og de gange jeg har skulle lave nogle tilvalg, har Martin hurtigt oplyst mig hvad det ville koste, så der i sidste ende ikke kom nogle ’overraskelser’. Derudover er der foretaget nogle forbedringer uden beregning.

Jeg er ovenud tilfreds med resultatet, som er blevet super flot, og vil til hver en tid anbefale Martin og hans ansatte.

Kommentarer

Hej Martha 

 

Tusinde tak for den flotte anmeldelse. Vi er selv super glade for det flotte resultat, det er altid dejligt med en glad bygherre der også er villig til at prøve en anden løsning end først planlagt :-) 

Med venlig hilsen

Murermester Martin Carrasco