Villa-Hus Byg ApS

Villa-Hus Byg ApS

Nørre Snedevej 9, 8700 Horsens
Telefon: 76 27 33 XX76 27 33 33
Driftsstatus: Selskabet er i normal drift.
Etableret i: 2002
Virksomhedsform: Anpartsselskab
CVR nummer: 26465869
Del med andre: 
Ring til mig på 76273333 eller skriv en besked
ÅRETS HÅNDVÆRKER™
2017
Finalist
Husbygger
2017
2018
Finalist
Boligbygger
2018
Medlem af Anmeld Håndværker
2017
2018
MODERNE BOLIGBYGGERI MED MULIGHED FOR INDIVIDUEL TILPASNING

Hos 1HUS sætter vi en stor ære i at gøre jeres boligdrømme til virkelighed. Både at skabe jeres drømmehus - men også at sikre jer det hjem, som passer netop til jer.

Vi bygger således ikke bare et helårshus for en ny kunde i rækken. Vi bygger jeres personlige hjem, som I kan glæde jer over i rigtig mange år. Vores mangeårige erfaring gør, at vi ikke ryster på hånden, når I spørger til specielle indretninger og tilpasninger. For vi ved at med en fleksibel tilgang, er der meget, der er muligt. Derfor tilbyder vi individuelle løsninger, som netop passer til jer og jeres boligbudget.

Vi har nøje udvalgt vores leverandører og valg af materialer. Således sikrer vi, at I får mest mulig kvalitet for pengene. Vores materialevalg er som standard baseret på trægulve i stue og på værelser. Flotte klinkegulve lægges i henholdsvis køkken, gang, bryggers og badeværelser. I alle badeværelser er der som standard afløb fra Unidræn samt væghængte toiletter. HTH står for kvalitetsinventar og skabe i køkken, bryggers og badeværelser.

Vi prioriterer altid at levere vores huse til tiden, at I føler jer trygge og oplever et professionelt byggeforløb. Læs mere om hele processen på vores hjemmeside

1HUS er beliggende i Horsens, men vi bygger i hele Danmark. Se under: Her bygger vi på vores hjemmeside - hvor i Danmark og hvilke huse vi har opført

HUS TYPER

HUS MED SADELTAG

Huset med sadeltag er den mest udbredte tagkonstruktion i Danmark. Måske fordi et hus med sadeltag kan udføres i rigtig mange varianter og med vidt forskellige udtryk.

Det kan udføres med afvalmede eller murede gavle, som giver huset et flot og æstetisk udtryk. Eller man kan vælge, at huset i stedet skal være med udhæng eller med en muret gesims.

Uanset hvilket udtryk I hælder til, kan man hos 1HUS vælge lige præcis den løsning, som passer bedst til jeres drømmehus – uden ekstra omkostninger.

Vi har som standard 2 springs gesims eller udhæng og altid murede gavle. Indvendigt vælger I selv, om huset skal være med fladt loft eller skrå taghældning. Lofterne vil som standard være med gips.

HUS ENSIDIG TAGHÆLDNING

Vælger I et hus med ensidig taghældning, får I glæde af den ekstra loftshøjde, det medfører. Det giver mulighed for at få et helt andet lysindfald i opholdsstue og alrummet.

De høje facader giver også mulighed for at lave et anderledes vinduesudtryk med høje vinduespartier, ligesom eventuel montage af ovenlysvinduer gør, at I kan lukke lyset ind på flere niveauer. Hos 1HUS anvender vi altid Fakro ovenlysvinduer, da de med deres rene linjer skaber et helt unikt lysindfald i huset.

Taghældningen på vores hus med ensidig taghældning er på 3,0 – 5,0 grader.

TREMPELHUS OG 1½ PLANS HUS

Generelt er et 1½ plans hus yderst velegnet på mindre grunde. Man får en rigtig god udnyttelse af grunden ved at bygge opad, idet mest muligt af udenoms-arealerne bevares. Og mange får, ved at bygge i højden, mulighed for endnu mere udsigt ud over området.

Tidligere var huse med trempel meget populære, og i de senere år er byggemåden kommet stærkt tilbage. Et trempelhus giver nemlig mere plads og en endnu bedre udnyttelse af rummene på 1. sal, idet trempelkonstruktionen hæver facaden over etageadskillelsen.

ARKITEKTTEGNET TYPEHUS

Mange gange har man sit drømmehus oppe i hovedet. Når vi engang skal bygge hus, så vil jeg gerne… og måske kunne vi også osv.

Har I allerede fået de tanker ned på papir og måske selv fået udviklet og tegnet jeres drømmehus hos en arkitekt, så send evt. jeres tegninger til os. Vi tager meget gerne et uforpligtende møde om netop jeres drømmehus og indpasser jeres specielle ønsker og tanker, hvor det overhovedet er muligt.

VILLA-HUS Byg ApS står bag de to produktserier 1HUS og MAJ HUSE.

1HUS omfatter alle vores helårshuse, og special indrettet arkitekt villaer.

MAJ HUSE omfatter vores fritidshuse program, som er en naturlig del af virksomheden, når personerne bag VILLA-HUS Byg ApS har stået for opførelsen af over 2000 fritidshuse i Danmark.

I er altid velkommen til, at besøge vores kontor og showroom på Nørre Snedevej 9, 8700 Horsens.

Hos 1HUS sætter vi en stor ære i at gøre jeres boligdrømme til virkelighed. Både at skabe jeres drømmehus - men også at sikre jer det hjem, som passer netop til jer.

Husbygger

Typehuse

Byggeselskaber

Bygmestre

Medlem af

Ingen oplysninger indtastet

Kurser/uddannelse

Ingen oplysninger indtastet

12 anmeldelser af
Villa-Hus Byg ApS
Kommunikation
5
Aftale
5
Pris
5
Tilfredshed
5
Oprydning
5
Samlet vurdering
5.0

5.0
Dato:
Anmeldt af:
Byggeår:
2017
Opgaver:
Nyt hus
JA, jeg vil bruge Villa-Hus Byg ApS igen

Nyt Hus/overtagelse efter konkurs byggeri

Villa-Hus med Morten Maj overtog vores husprojekt efter NytHjem gik konkurs. Det var en helt ny oplevelse at have et byggefirma der overholder sine tidsfrister og aftaler generelt.

Uanset hvad vi er kommet med at ændringer og småfejl der skal rettes er der blevet taget seriøst imod det om tingene er blevet udbedret tilfredsstillende.

Vi kan kun give Morten Maj vores allerbedste anbefalinger og opfordre andre til at vælge dem hvis de vil have et godt og trygt byggeforløb.

Kommunikation
5
Aftale
4
Pris
5
Tilfredshed
5
Oprydning
3
Samlet vurdering
4.6

4.6
Dato:
Anmeldt af:
Byggeår:
2017
Opgaver:
Fag og totalentreprise
JA, jeg vil bruge Villa-Hus Byg ApS igen

Nyt hus

En uforbeholden anbefaling herfra, en meget professionel proces og et rigtigt tilfredsstillende outcome.
Morten og hans team har i vores projekt både været byggerådgiver og leverandør af vores nye hus og kan kun sige det har været en fornøjelse at samarbejde med 1Hus,de har løst de kompliceret problemstillinger som har været i forløbet og hele tiden været lydhør og imødekommende overfor inputs og samtidig leveret en kompent rådgivning, når der har været spørgsmål eller rettelser i forløbet, samt frem for alt leveret huset til aftalte pris.
Det har samtidig været en fornøjelse at møde de dygtige håndværkere, når vi har besøgt pladsen de arbejder meget effektivt og levere et flot stykke arbejde og bidrager med en positiv stemning til pladsen.
Vil uden tøven bygge med Morten og sjak igen. Tror dog vi venter nogle år, og i mellemtiden nyder vores flotte hus fra 1Hus

Famillien Nørgaard

Kommunikation
5
Aftale
5
Pris
5
Tilfredshed
5
Oprydning
5
Samlet vurdering
5.0

5.0

Verificeret kunde

Dato:
Anmeldt af:
Byggeår:
2017
Opgaver:
Fag og totalentreprise
JA, jeg vil bruge Villa-Hus Byg ApS igen

Sommerhus

Det bliver en rigtigt dejligt sommerhus. Processen har været rigtig god og tidsplanen overholdes. Udførelsen er rigtig god.

Kommunikation
1
Aftale
1
Pris
4
Tilfredshed
1
Oprydning
3
Samlet vurdering
1.8

1.8
Dato:
Anmeldt af:
Byggeår:
2016
Opgaver:
Fag og totalentreprise, Nyt hus
NEJ, jeg vil ikke bruge Villa-Hus Byg ApS igen

Nybyggeri

Vores drøm med 1Hus

Vores byggeprojekt startede ud med flere samtaler med hhv. Huskompagniet, Eurodan og 1Hus.

Det stod hurtig fast, at kemien og muligheder for at opnå og få opfyldt alle ønsker omkring byggeriet var bedst med Morten og 1Hus. Vi havde en rigtig god sparring, og alt tegnede godt før byggeriets opstart.

Indledningen og byggestarten var god. Og vi var meget glade for at have fundet et firma som kunne opfylde vores boligdrømme uden at, vi skulle gå på kompromis med en masse ting, som vi følte vi skulle have gjort med de andre firmaer vi havde talt med.

Vi havde lidt ændringer undervejs, og det blev løst med stor fleksibilitet af Morten og hans folk.

Der begyndte efterhånden at snige sig små misforståelser ind mellem ledelsen af byggeriet og håndværkerne på pladsen, omkring hvilke tegninger der var gældende, for håndværkerne arbejdede efter et sæt, og vi stod med det nyeste sæt, og kunne vise og fortælle at det ikke var sådan det skulle være. Herunder et par eksempler over de ting der var:

Endegavl var muret op uden gesims,, som ellers fremgik af de tegninger vi havde.

Gavl over overdækket terrase var ikke muret op, som ellers fremgik af vores tegninger. Her var der lavet til kip.

Ovenlysvinduer var monteret, men ikke elektroniske, som det ellers var aftalt – her blev der dog fundet et kompromis.

Elektriker der havde stået for el i huset, havde ikke lavet det ordentlig, så vi stod med en Quooker der kun var tændt, når lyset i køkken var tændt og Vi havde i halvdelen af huset ikke strøm i vores stik kontakter, da kabler enten var ødelagt eller eltavle ikke korrekt tilsluttet.

En emhætte som var monteret, men hvor der ikke var lavet nogen udtrækshætte, så al luften fra køkken blev bare ført ud på vores loft, da slangen lå deroppe og ikke ført ud af huset.

Det var enkelte ting ud af flere, som vi mente var ret store punkter, og vi var meget glade for at nå at opdage.

Derudover blev tingene løst på en meget fleksibel måde, og selve service niveau og informations niveauet fra firmaet var super godt, når vi kontaktede dem med spørgsmål osv.

Vi fik muligheden for selv at stå for levering og montering af inventar og hårde hvidevarer. Noget, som andre byggefirmaer ikke var glade for at give lov til med efterfølgende finish af 1Hus malere.

Vi overtog i december 2016 huset. Vi afholdte gennemgang for fejl og mangler med Morten, og vores byggerådgiver. Det var en super gennemgang, og Morten var meget lydhøre over for alle de ting vi havde fundet, og noterede alt ned og vi glædede os bare til at få udbedret de sidste fejl og mangler, så vi for alvor kunne nyde vores hus og vores lille nyfødte datter som kom i marts 2017, hvor vi havde håbet, at vi ikke længere skulle have håndværkere rendende.

Den 2. Januar får vi en vandskade i huset, og hele vores stue, soveværelse, garderobe og badeværelse bliver oversvømmet af tilstrækkelig nok vand til, at garderobe og alle gulve, døre og paneler skulle udskiftes.

Morten var hurtig dagen efter skaden var sket, og afvise muligheden om, at det kunne være bygge materialer der var skyld i blokeringen, og at det kunne være vores toilet der havde løbet. Han mente i stedet, at det måtte være en slamsuger der havde spulet brønd i området, hvor vandet så var blevet trykket igennem vores systemer, men det kunne vi ikke få til at hænge sammen, da vandet der lå i rummene var helt rent vand, og ikke lignede noget som var blevet presset tilbage via kloak og op gennem afløb.

Vi havde en affugter stående i 2 måneder, hvorefter skadeservice kunne begynde at reparere skaderne via forsikringen.

De folk vi har haft ude og kigge har alle sammen ment, at det skyldtes at vores kloak var tilstoppet og at vores væghængte toilet havde løbet så kraftigt, at afløb ikke kunne komme af med vandet og i stedet løb ud i huset. Heldigvis blev skaden begrænset af, at huset er lavet i 2 plan, og det hele skete i det nedre plan.

Vi kunne efterfølgende trække kiler, sten, plastic og gammel betonrest op af afløb i badeværelset, samt blev der ved kamera undersøgelser af vores kloak fundet gammel flise rester fastkilet i kloak, som var magen til vores fliser i huset.

I tiden efter vandskaden havde vi efterfølgende løbende Mortens håndværkere ude for at udbedre fejl og mangler, men så stod de enten uden de rette materialer til at udbedre, eller også var det ikke dem der skulle udbedre lige præcis de fejl. Så der blev en masse unødvendig kommen og gåen.

Hvad der for os startede som den bedste oplevelse, begyndte at presse os på det syn. For som ugerne, og månederne skred frem, og vi blev ved med at prøve at holde kontakt med 1hus og få dem ud og færdiggøre deres fejl og mangler, så blev det vanskeligere og vanskeligere at få Morten og 1hus i tale. Og når vi så gjorde, så fik vi af vide, at han havde rykket sine håndværkere og at der ville blive taget kontakt til os. Men når det ikke skete så rykkede vi igen, og når vi endelig fik kontakt til dem der skulle komme og lave de sidste fejl fra indflytningsgennemgangen, så aflyste de, og igen kunne vi så vente og rykke på en ny dato.

Vi var nu nået så langt hen i 2017, at vi begyndte at samle de fejl og mangler sammen, som ikke var blevet lavet fra indflytningsgennemgang sammen med de ting der var fundet senere, som skulle tages i forbindelse med 1 års gennemgang.

Vi valgte at begynde at fokusere på at få et møde arrangeret op til 1 års gennemgang. 1 års gennemgang blev afholdt i Januar 2018. Her fik vi endelig Morten på besøg, og igen havde vi et super godt møde med ham, hvor han lovede at alle fejl og mangler nok skulle blive udbedret, og var meget fleksibel.

Det var oplagt for os at få lavet fejl og manglerne i Januar, da min kæreste og jeg begge gik hjemme på barsel, så der var frit for at håndværkerne kunne komme og lave det der skulle laves, så det heller ikke skulle påvirke vores arbejde, som det tidligere havde gjort, ved at vi skulle være hjemme når der kom håndværkere, eller når de aflyste eller blev væk.

Men efter mødet, hvor vi ikke hørte noget fra Morten eller hans folk som aftalt, og Januar stille forsvandt og vi igen skulle starte på arbejde, og vi efter flere rykkere igen stod i samme problematik, at vi ikke kunne komme i kontakt med Morten, så fik vi endelig en besked fra hans tømrer, som var en af dem der skulle lave noget i huset.

Da vi bliver kontaktet af tømrer halvanden måned efter mødet med Morten ved 1 års gennemgang, så er det med et så kort varsel, at vi ikke har mulighed for at sige ok. Vi bliver kontaktet en onsdag aften om at de kan komme dagen efter. Hertil svarer jeg at det ikke kan lade sig gøre med et så kort varsel, og aftaler efterfølgende et par alternative dage i ugen efter, hvor vi har mulighed for at de kan komme ind. Og at de skal melde tilbage hurtigst muligt hvilken dag de kommer. Da vi intet hører ugen efter rykker vi tømrer igen og giver nye dage til dem, hvor det er muligt. Selve planlægning af udbedring eller tilbagemelding har været noget nær ikke eksisterende efter overtagelsen af huset.

Alt hvad der startede som en drøm, og som så så lovende ud, og hvor vi anbefalede venner at benytte sig af 1Hus og Morten Egeriis Maj, er næsten blevet til det vi havde frygtet allermest, og som vi kun havde hørt som frygt historier fra andre der har bygget hus.

Det er som at løbe panden mod en mur for at få udbedret de fejl og mangler som der er. Der gik 14 måneder før vi modtog byggesagsmappen på huset. Og nu her 19 måneder efter overtagelse står vi stadig med fejl og mangler som ikke er udbedret, og det har ikke været muligt at få kontakt til Morten eller 1Hus siden slut april, som d.d. er næsten 2 måneder siden og 6 måneder siden dialog og 1 års gennemgang blev indledt.

Vi er blevet holdt hen med undskyldninger og forklaringer om, at der er blevet rykket, og at det var håndværkerne der havde glemt at kontakte os, at det var for koldt for murer at reparerer fejl på det udvendige murværk til trods for at der i de sidste 3 måneder har været de varmeste i DK længe.

Det er en meget kedelig følelse at sidde tilbage med, for alt hvad der startede så godt i indledning, under byggeriet og indflytningsgennemgang og de forhåbninger vi havde til at det her var det rigtige vi havde gjort af valg af firma, ville vi give højest score. Men efter overtagelse af huset og det sidste års forløb, har ændret vores syn og glæde ved huset så markant, at vi ikke længere står med samme følelse som ved starten, og derfor heller ikke kan give en særlig høj score.

Det mest ærgerlige er at, lige så højt topniveau 1Hus og Morten kan levere, ligeså lavt bundniveau har de tilsyneladende også, og at man aldrig føler man kommer nogen vegne eller kan se en ende på, hvornår fejl og mangler er udbedret det er frustrerede, for før den dag, er det svært rigtig at nyde det der skulle være drømmehuset, fordi man hele tiden skal og rykke og rykke for at få fat i de folk se en reaktion i forhold til at få ordnet det.

Vi vil dog gerne rose de håndværkere som byggede huset, deres indsats og vilje til at levere et hus af høj kvalitet til trods for at deres arbejdsbetingelser heller ikke altid var optimale i form af mangel på opdaterede tegninger osv.

Vi kan ikke anbefale 1Hus og ville ikke selv vælge 1Hus til at bygge for os igen. Ikke pga. det personlige, for det fungerede egentlig fint. Men simpelthen, fordi det ikke virkede til at der var ordentlig styring af projektet, og at de har alt for travlt med alle de nye kunder ligeså snart nøglen er afleveret og i forhold til samtidig at kunne leve op til de krav og aftaler de er forpligtet til ifht. Kontrakt.

Kommunikation
5
Aftale
5
Pris
5
Tilfredshed
5
Oprydning
5
Samlet vurdering
5.0

5.0
Dato:
Anmeldt af:
Byggeår:
2016
Opgaver:
Udvendig, Indvendig, Omkring, Fag og totalentreprise
JA, jeg vil bruge Villa-Hus Byg ApS igen

Nyt hus

Vi har nu boet i 4 mdr. i vores nye drømmehus og alt fungerer perfekt. For lidt over 1 år siden startede vi arbejdet med tegninger, ideer og budgetter med Majhuse Morten maj . Processen har kun været en god oplevelse og resultatet er vi meget tilfredse med. Vi giver vores bedste anbefalinger til et seriøst og professionelt firma, hvor budget og tid er overholdt til punkt og prikke.

Kommunikation
5
Aftale
5
Pris
5
Tilfredshed
5
Oprydning
5
Samlet vurdering
5.0

5.0
Dato:
Anmeldt af:
Byggeår:
2016
Opgaver:
Fag og totalentreprise, Nyt hus
JA, jeg vil bruge Villa-Hus Byg ApS igen

Nyt hus

Rigtig god byggeoplevelse. Meget tilfreds med arbejde, kvalitet og pris.

Kommunikation
4
Aftale
3
Pris
5
Tilfredshed
4
Oprydning
5
Samlet vurdering
4.1

4.1
Dato:
Anmeldt af:
Byggeår:
2016
Opgaver:
Fag og totalentreprise, Nyt hus
JA, jeg vil bruge Villa-Hus Byg ApS igen

Nyt hus

Vi fik special designet et hus, som passede til vores lidt udfordrende grund.
Undervejs måtte gøres nogle tilpasninger, men 1hus var som oftest
indstillet på at finde en løsning som søgte at imødekomme vores krav -
selvom det en nogle tilfælde indebar en dyrere løsning for dem. Vi er
rigtig godt tilpas med resultatet, hvor vi føler at vores ønsker og krav er
blevet opfyldt. 

Kommunikation
5
Aftale
5
Pris
5
Tilfredshed
5
Oprydning
4
Samlet vurdering
4.9

4.9
Dato:
Anmeldt af:
Byggeår:
2016
Opgaver:
Fag og totalentreprise, Nyt hus
JA, jeg vil bruge Villa-Hus Byg ApS igen

Nyt hus

Vi har valgt at bygge med 1hus/ majhuse, da vi fra start af blev hørt og
imødekommet med vores ønsker til vores drømmehus. Vi fik en god behandling
fra start - og har kunne lave ændringer under hele processen fra ide til
slut hvis vi kom på nye ideer. Stort pluds har været, at få koden til
nøgleboksen og følge husets udvikling på tæt hold. 

 

Vi har altid kunne få fat i i 1hus/ majhuse og de har besvaret samtlige
mails og opkald, selvom der til tider har været mange på 1 dag. 

 

Jeg vil til enhver tid anbefale at bygge med 1hus/ majhuse - de kan bare
noget som normale typehus firmaer ikke kan!! Dette siges af erfaring, da vi
tidligere har bygget med et typehus firma. 

 

Mvh Anja og paw 

Kommunikation
5
Aftale
5
Pris
5
Tilfredshed
5
Oprydning
5
Samlet vurdering
5.0

5.0

Verificeret kunde

Dato:
Anmeldt af:
Byggeår:
2016
Opgaver:
Fag og totalentreprise, Nyt hus
JA, jeg vil bruge Villa-Hus Byg ApS igen

Nyt hus

Det har været en fantastisk god oplevelse. Selvom det er første gang, at vi
bygger nyt, har det været en meget konstruktiv proces, hvor virksomheden har
været meget fleksibel i forhold til at foretage ønskede ændringer
undervejs i byggeperioden. Huset er blevet præcis, som vi gerne ville have
det, og der har været en god og positiv dialog undervejs. Vi har ikke på
noget tidspunkt mødt den "mur", som vi følte at vi mødte, når vi mødtes
med andre byggefirmaer og drøftede vores ønsker til et nyt
hus. Desværre var huset ikke helt færdig til den aftalte tid, men det
fandt vi en løsning på. Vi kan varmt anbefale firmaet til andre.  

Kommunikation
3
Aftale
3
Pris
3
Tilfredshed
4
Oprydning
5
Samlet vurdering
3.4

3.4
Dato:
Anmeldt af:
Byggeår:
2015
Opgaver:
Udvendig, Tag, Facade/murværk, Fundament, Tagrender, Indvendig, Badeværelse, Gulve/trapper, Væg/Loft, Opvarmning, Isolering, Ventilation, Omkring, Carport/Garage, Dræn/Kloak, Fag og totalentreprise, Nyt hus, El-arbejde - generelt, Malearbejde - generelt, VVS-arbejde - generelt, Murerarbejde - generelt, Tømrerarbejde - generelt, Rådgivning - generelt, Fugning - generelt
NEJ, jeg vil ikke bruge Villa-Hus Byg ApS igen

Nyt hus

De indledende drøftelser og opstarten virkede rigtig god med tæt kontakt
til arkitekt, hvor flere løsningsmodeller blev vurderet inden den endelige
aftale. Men i løbet af byggeriet opstod en række mindre problemer, som vi
løbende var i dialog omkring. Det kunne være håndværkere, der ikke havde
leveret tilfredsstillende kvalitet eller montering af genvex og armaturer,
som vi ikke havde bestilt. Under projektet havde bygmester stillet os nogle
løsninger i udsigt, som så efterfølgende alligevel ikke blev leveret. Vi
havde også under byggeriet nogle ønsker, som efter nærmere aftale og mod
ekstraregning blev udført, men nogle aftaler gav anledning til lidt spidse
bemærkninger. Selv om byggeforløbet lod til at følge tidsplanen, så skred
den alligevel til sidst, da koordinationen mellem de forskellige
håndværkere virkede lidt presset - nok primært grundet i flere byggerier
på Sjælland.  Efter indflytningen var den en del forsinkelser i
udførelsen af sidste mangler, der var aftalt efter overdragelsen. Enkelte af
disse mangler er endnu ikke udført her 16 mdr. efter overtagelsen, hvor vi
netop har afholdt 1 års gennemgang.  Efter indflytningen havde vi en række
problemer med høj fugtighed i huset. Tvisten mellem bygmester og
underentreprenør endte efter noge tovtrækkeri mellem parterne, at en
ekstern ekspert deltog i en ekstra undersøgelse af genvexanlægget.
Efterfølgende gennemførtes en række målinger af temperatur og
fugtudvikling. Trods lovning om hurtig afrapportering i sensommeren 2016, så
har vi først nu i forbindelse med 1 års gennemgang modtaget resultaterne. 
I den forbindelse har bygmester indvilget i at montere et nyt genvexanlæg
med fugtstyring - Danfoss W2 - uden beregning. De sidste mangler og udbedring
efter 1 års gennemgang er samtidig lovet udbedret i løbet af kort tid. 
Byggemappen er først udleveret ved 1 års gennemgang - 16 mdr. efter
overtagelsen. Inden da har vi været noget bekymrede for
byggeskadeforsikringen, som var tegnet i Husejernes Forsiking.  En løbende
diaog herom afslørede at ejendommen ikke var korrekt færdigmeldt.
Færdigmeldigen hos kommmunen blev først endeligt gennemført i slutningen
af 2016 og vi har efter udlevering af byggemappen kontateret, at der stadig
er mangler i registreringen hos kommunen.  

Kommunikation
5
Aftale
5
Pris
5
Tilfredshed
5
Oprydning
5
Samlet vurdering
5.0

5.0
Dato:
Anmeldt af:
Byggeår:
2014
Opgaver:
Udvendig, Indvendig, Omkring, Fag og totalentreprise
JA, jeg vil bruge Villa-Hus Byg ApS igen

Villa highline 180

Vi var blandt de første der byggede hus sammen med Villa og oplevede en
meget imødekommende service og nyder fortsat hver eneste dag i vores
Villa-hus. Både inden husets opførelse oplevede vi stor fleksibilitet i
forhold til design af hus og undervejs i forløbet oplevede vi fagligt
kompetente mennesker, der altid så en løsning hvis et problem opstod.

Kommunikation
5
Aftale
5
Pris
5
Tilfredshed
5
Oprydning
5
Samlet vurdering
5.0

5.0
Dato:
Anmeldt af:
Byggeår:
2014
Opgaver:
Fag og totalentreprise, Nyt hus
JA, jeg vil bruge Villa-Hus Byg ApS igen

Nyt hus

Det var en gennemført positiv oplevelse at få bygget hus med 1Hus - Maj
Huse.

Vi fik huset, før aftale dato, og der var styr på byggeprocessen hele vejen
igennem.

 

De var altid til at komme i kontakt med og der var god dialog, såfremt vi
ønskede "sidste minuts ændriger"...

 

Kan klart anbefale dem...