4.73
1
5
21

Fjordbyg V/ Jørgen Nielsen

Stubbevej 2 D
4050
Skibby
CVR nr: 27247946
Kontaktperson: 
Jørgen Nielsen
Faggrupper:
Tømrere,  Tagmand,  Tagdækning, 

Kvalitet til konkurrencedygtige priser indenfor renovering af tag og nyt tag. Vi leverer til hele Sjælland. Nyt tag Hos Fjordbyg ved du, hvad du får, hvornår og til hvilken pris, nemlig den faste. Derfor råder vi dig til at kontakte Fjordbyg, når du ønsker renovering af tag eller skal have nyt tag. Vores speciale er nyt tag og renovering af tag - og ofte belægger vi tag med tegl. Vi lægger nyt tag eller yder renovering af tag på det meste af Sjælland Indtil nu har vi foretaget renovering af tag eller lagt nyt tag omkring Roskilde, Slangerup, Værløse, Snekkersten, Skibby, Liseleje, Vejby og Ølstykke. Se vore referencer indenfor tagrenovering og udskiftning af tag. Kvalitet og fast pris Hos Fjordbyg får du en kvalitetsløsning til en konkurrencedygtig pris, hvor funktionaliteten og æstestikken går hånd i hånd. Når vi giver et tilbud, er det uforbindende, men du kan være sikker på, at der ikke kommer nogen økonomiske overraskelser til din pengepung fra vores side. Fjordbyg giver tilbud på nyt tag og renovering af tag med fast pris! Læs mere om tagarbejde, nybyg og tagrenovering af bl.a. tegltag hos Fjordbyg.

Samlet bedømmelse

4.73
Baseret på : 21 anmeldelser

Anmeld håndværker

Kontakt mig for et møde

Få et tilbud

Skriv postnr som opgaven skal udføres i
Bruges kun til statistik og bliver ikke videresendt til virksomheden

Seneste anmeldelser

Byggeår: 
2014
5.00

Nyt tag

Mogens Christensen - Ølstykke

Fjordbyg v. Jørgen Nielsen og hans brave ansatte har været en fornøjelse at samarbejde med fra første dag. God kommunikation og rådgivning. Alle aftaler har været overholdt såvel skrifttlige som mundtlige. Prisen i tilbuddet fra et år før udførelsen holdt til fulde.

Byggeår: 
2014
5.00

Nye Vinduer

jesper thorsen - Kr. Såby

Jørgen har hjulpet os virkelig meget i forbindelse med en forsikringssag og det er absolut Jørgens fortjeneste at vi i dag står med nye vinduer i hele vores hus. Vi er dybt taknemmelige og ønsker at alle håndværkere er som Jørgen og hans firma.

Byggeår: 
2012
5.00

Nyt tag

Olel Larsen - Dragør

Meget kompetente og venlige håndværkere. Kan anbefales uden problem.

Byggeår: 
2012
5.00

Renovering af tag + udskiftning af vinduer

Peter Holst - Gentofte

Har netop besigtiget det af Fjordbyg udførte arbejde. Renovering af halvdelen af gammelt eternittag + udskiftning at to Velux vinduer.

Byggeår: 
2011
5.00

Tagudskiftning og etablering af kvist

Peter Thorsted - Tikøb

Alt i alt en fantastisk oplevelse at have Fjordbyg til at usdkifte eksisterende tegltag med nyt incl undertag, + forøge isolering i skråvægge, opføre kvist, udskiftning af 7 vinduer.

Byggeår: 
2011
5.00

Nyt tag

Aage Timm - Hvidovre

En helt igennem positiv oplevelse.

Byggeår: 
2011
5.00

nyt tag

Preben Ivan Flinthøj - Hørsholm

det er virkrligt et flot arbejde, til den højeste karaterer

Byggeår: 
2011
5.00

nyt tegltag

Johannes Michelsen - Roskilde

Fjordbyg blev valgt til en total tagrenovering (tegltag)grundet tydeligt høj ekspertise i valg af materialer og løsninger.

Sider

Samlet bedømmelse

4.73
Baseret på : 21 anmeldelser

Anmeld håndværker

Nomineret

Medlem af...