Fjordbyg V/ Jørgen Nielsen

Stubbevej 2 D
4050
Skibby
CVR nr: 27247946
Kontaktperson: 
Jørgen Nielsen
Etablerings år: 
2003
Firmaform: 
Enkeltmandsvirksomhed
Faggrupper:
Tømrere,  Tagdækker,  Tagdækning, 

Kvalitet til konkurrencedygtige priser indenfor renovering af tag og nyt tag. Vi leverer til hele Sjælland. Nyt tag Hos Fjordbyg ved du, hvad du får, hvornår og til hvilken pris, nemlig den faste. Derfor råder vi dig til at kontakte Fjordbyg, når du ønsker renovering af tag eller skal have nyt tag. Vores speciale er nyt tag og renovering af tag - og ofte belægger vi tag med tegl. Vi lægger nyt tag eller yder renovering af tag på det meste af Sjælland Indtil nu har vi foretaget renovering af tag eller lagt nyt tag omkring Roskilde, Slangerup, Værløse, Snekkersten, Skibby, Liseleje, Vejby og Ølstykke. Se vore referencer indenfor tagrenovering og udskiftning af tag. Kvalitet og fast pris Hos Fjordbyg får du en kvalitetsløsning til en konkurrencedygtig pris, hvor funktionaliteten og æstestikken går hånd i hånd. Når vi giver et tilbud, er det uforbindende, men du kan være sikker på, at der ikke kommer nogen økonomiske overraskelser til din pengepung fra vores side. Fjordbyg giver tilbud på nyt tag og renovering af tag med fast pris! Læs mere om tagarbejde, nybyg og tagrenovering af bl.a. tegltag hos Fjordbyg.

4.73
1
5
21

Samlet bedømmelse

4.73
Baseret på : 21 anmeldelser

Anmeld håndværker

Kontakt mig for et møde

Få et tilbud

Skriv postnr som opgaven skal udføres i
Bruges kun til statistik og bliver ikke videresendt til virksomheden

Seneste anmeldelser

Byggeår: 
2014
5.00

Nyt tag

- Ølstykke

Fjordbyg v. Jørgen Nielsen og hans brave ansatte har været en fornøjelse at samarbejde med fra første dag. God kommunikation og rådgivning. Alle aftaler har været overholdt såvel skrifttlige som mundtlige. Prisen i tilbuddet fra et år før udførelsen holdt til fulde.

Byggeår: 
2014
5.00

Nye Vinduer

- Kr. Såby

Jørgen har hjulpet os virkelig meget i forbindelse med en forsikringssag og det er absolut Jørgens fortjeneste at vi i dag står med nye vinduer i hele vores hus. Vi er dybt taknemmelige og ønsker at alle håndværkere er som Jørgen og hans firma.

Byggeår: 
2012
5.00

Nyt tag

- Dragør

Meget kompetente og venlige håndværkere. Kan anbefales uden problem.

Byggeår: 
2012
5.00

Renovering af tag + udskiftning af vinduer

- Gentofte

Har netop besigtiget det af Fjordbyg udførte arbejde. Renovering af halvdelen af gammelt eternittag + udskiftning at to Velux vinduer.

Byggeår: 
2011
5.00

Tagudskiftning og etablering af kvist

- Tikøb

Alt i alt en fantastisk oplevelse at have Fjordbyg til at usdkifte eksisterende tegltag med nyt incl undertag, + forøge isolering i skråvægge, opføre kvist, udskiftning af 7 vinduer.

Byggeår: 
2011
5.00

Nyt tag

- Hvidovre

En helt igennem positiv oplevelse.

Byggeår: 
2011
5.00

nyt tag

- Hørsholm

det er virkrligt et flot arbejde, til den højeste karaterer

Byggeår: 
2011
5.00

nyt tegltag

- Roskilde

Fjordbyg blev valgt til en total tagrenovering (tegltag)grundet tydeligt høj ekspertise i valg af materialer og løsninger.

Byggeår: 
2010
5.00

Nyt tag mv

- Birkerød

Valgte Fjordbyg til tagrenoveringsprojekt omfattende udskiftning af tegl og samtidig efterisolering, montage af undertag samt diverse reparationsarbejder.

Fjordbyg blev valgt blandt flere pga dels samtidig god bygherrerådgivning (løsningsforslag) samt pga konkurrencedygtig pris.

Byggeår: 
2010
5.00

Nyt tag

- Allerød

Byggeopgave: Nyt tegltag og undertag samt montering af to nye Velux-vinduer. Til opgaven var knyttet en byggesagkyndig, han havde ingen anmærkninger ved afleveringen. Stor ros for et flot udarbejdet tilbud. Godt opdateret under hele byggeriet, ved evt. tvivlsspørgsmål tages man med på råd.

Byggeår: 
2009
5.00

Nyt tag

- Glostrup

Vi kan til hver en tid give Fjordbyg vores bedste anbefalinger. Jørgen Nielsen har altid udvist stor professionalisme og imødekommenhed overfor kunden. Hans håndværkere har under hele projektet været yderst høflige og venlige.

Byggeår: 
2009
1.40

Ingen titel

- Espergærde

Fjordbyg skulle lave en tilbygning,dette er gået fuldstændig galt,han kom med en dårlig tagdækker,vinduer er ikke tætte i den kvist der er lavet,døre er ikke sat korrekt i,han lavede et tegltag i stedet for tagpap,ok,men velux vinduer er ikke tætte det sner ind,forsøgt rep med fuge skum ikke lovl

Byggeår: 
2008
4.60

Tagudskiftning

- Espergærde
Byggeår: 
2008
5.00

Tejltag & Isolering & Renovering af stuer, lofter & Gulve

- Holbæk

Der kan siges mange rosende ord om Fjordbyg, Venlige og arbejdsomme håndværkere..

Kik på Casaeschen.dk

Byggeår: 
2008
5.00

nyt tag

- Espergærde

Det har været en stor fornøjelse at få arbejde
udført af Fjordbyg. 100% effektivitet. Arbejdsglæde.Perfekt oprydning hver dag.
Tidsplanen overholdt. Flot resultat.
Vi vil til enhver tid anbefale firmaet.

Byggeår: 
2007
4.60
Byggeår: 
2007
4.60

nyt tag

- Værløse
Byggeår: 
2007
5.00

Nyt tag

- Lyngby

Jeg har totalrenoveret et hus fra 1840'erne og haft utallige håndværkere i sving. Få har været rigtigt gode, nogle ok, og et par stykker helt skurkagtige. En skurkagtig tømrer havde isoleret forkert indefra, så jeg måtte ha' nyt tag på.

Byggeår: 
2007
4.80

Nyt tag

- Roskilde

Ang. pris:
Ifht. de andre tilbud var dette billigst. Om andre kunne give et billigere/bedre tilbud, ved jeg ikke, da jeg ikke kender prisniveauet, så derfor kan jeg ikke givet andet end 5, da der ikke en en 'ved ikke'.
Prisen var i overensstemmelse med det skriftlig aftalte.

Byggeår: 
2006
4.60

Tag, døre og vinduer

- Slangerup

Pris:
Der er ikke indhentet tilbud fra andre (kun overslag)

Oprydning:
Det var aftalt ca. 1 måned mellem renovering af tag og udskiftning af døre og vinduer. På grund af dårligt vejr blev de 2 projekter udført i forlængelse af hinanden. Dette besværliggjorde oprydningen.

Samlet bedømmelse

4.73
Baseret på : 21 anmeldelser

Anmeld håndværker

Nomineret

Medlem af...