BOB - Ny tag 728x90

Info til bygherre

Spørgsmål og svar - bygherre

Hvad bliver vurderet hos håndværkeren?
Hvor tit bliver der foretaget vurdering af håndværkeren?
Hvad er reglerne for smiley ordningen for en håndværker?
Hvad er reglerne for smiley ordningen for en bygherre?
Hvem må vurdere virksomheden
Ansvarsfraskrivelse

Hvad bliver vurderet hos håndværkeren?
Kontakt - Hvor let er håndværkeren at komme i kontakt med?
Aftaler - Holder håndværkeren de aftaler i fælles har lavet?
Pris - Er det den rigtige pris der er faktureres iht. tilbuddet?
Tilfredshed - Er bygherre tilfreds med løsningen?
Oprydning - Ryddede håndværkeren op efter sig?

Hvor tit bliver der foretage vurdering af håndværkeren?
Efter hver opgave som håndværkeren har været med til at udføre helt eller delvist, bliver håndværkeren vurderet af bygherre.

Hvad er reglerne for smiley ordningen for en håndværker?
Når en bygherre har fået udført en byggeopgave, vil bygherre efterfølgende få mulighed for at evaluere håndværkeren på fem kardinalpunkter.

1. Kontakt
2. Aftaler
3. Pris
4. Tilfredshed
5. Oprydning

Der skal gives en karakter i hver situation fra 1-5, hvor 5 er bedst. Efterfølgende danner dette grundlag for en smiley. Samtlige fem kardinalpunkter vægtes ud fra kriterier som mere end 1000 bygherre har prioriteret.

Hvad er reglerne for smiley ordningen for en bygherre?
Bygherre kan kun oprette anmeldelser på virksomheder, der har udført arbejde for bygherre. I tvivl situationer, kan bygherre blive forespurgt om dokumentation for faktisk udført arbejde.
Bygherre overdrager ejendomsretten til at anvende anmeldelsen af anmeld-haandvaerker.dk ApS. Anmeldelsen kan anvendes vederlagsfrit i anmeld-haandvaerker.dk ApS’ netværk, på sites som anmeld-haandvaerker.dk ApS har samarbejde, print, tv, radio m.m. eller i den for som anmeld-haandvaerker.dk ApS finder anvendeligt.

Når du opretter en anmeldelse skal du oplyse dine kontaktdata. Navne på ansatte og ejer må ikke nævnes og kan blive fjernet. Bygherre må ikke oprette anmeldelser på vegne andre og udgive sig for anden person. I tilfælde af misbrug vil data blive slettet og videregivet til politiet.

Hvem må vurdere virksomheden
Det er alene bygherre, som entrer direkte med virksomheden, der må foretage en anmeldelse/vurdering. Anmeldelser og vurderinger, der har karakter af, det er nærtstående relationer, forretningsmæssig interesse, underentreprenør eller i familie med indehavere til virksomheden vil blive fjernet og vist med rødt advarselsskilt.

Ansvarsfraskrivelse
anmeld-haandvaerker.dk ApS påtager sig intet ansvar for brugernes ytringer og adfærd. Det påhviler de enkelte brugere at overholde gældende dansk lovgivning - herunder men ikke begrænset til, injurie- og ophavsretslovgivning, samt straffelovens paragraf om ærekrænkelser og racisme. Overtrædelser kan medføre politianmeldelse samt sletning af anmeldelse. Anmeldelser kan uden varsel slette data som ikke overholder ovenstående betingelser.

anmeld-haandvaerker.dk ApS eller personer bag, kan på ingen måde gøres erstatningsansvarlig for de informationer som findes på siden, uanset om informationerne skulle være ukorrekte eller injurierende.

anmeld-haandvaerker.dk ApS kan derfor ikke pålægges ansvar for skader eller tab, der direkte eller indirekte er pådraget på grundlag af de informationer brugerne har indberettet. Indholdet kan på ingen måde sidestilles med rådgivning i forbindelse med en byggesag, men alene som en informations- og inspirationskilde til valg af håndværker.

anmeld-haandvaerker.dk ApS påtager sig intet ansvar for indholdet på andre internetsider, som det er muligt at viderelinke sig til.
BOB - Ny terrasse 728x90
DIN GARANTI FOR SIKKERHED - ANMELD DIN HÅNDVÆRKER HER
OM smileyer
Sådan smileyer du
Presse
Send til ven
Overvågning
Ansvarsfraskrivelse
Kontakt
INFO bygherre
Smiley regler for bygherre
Hvad anmeldes hos håndværkere
Hvem må anmelde håndværkere
Gode råd når du anmelder
FAQ - bygherre
INFO håndværkere
Smiley regler for håndværkere
Regler for reklamebrug af smiley
Hvem må anmelde håndværkere
Gode råd når du svarer en anmelder
FAQ – håndværker
BYG sikkert
Sådan vælger du rigtigt
Hvis det går galt
Undgå fejl og mangler
anmeld-haandvaerker.dk er en privat administreret smiley ordning for landets håndværksvirksomheder. Her kan bygherre give sin mening til kende i forbindelse med en byggeopgave, der er udført af en håndværksvirksomhed. Indkomne anmeldelser slettes ikke, med mindre der ikke er udført et stykke arbejde eller påbegyndt et stykke arbejde for bygherre. Alle kan afgive en smiley, så længe man blot i sobre vendinger, beskriver opgavens omfang. Håndværkere der bliver anmeldt, vil modtage besked om anmeldelsen, enten pr. mail, sms eller brev. Dette er for at sikre, at der ikke uretsmæssigt bliver anmeldt en håndværker virksomhed, der ikke har udført arbejdet. Alle faggrupper kan anmeldes som tømrer, murer, vvs, maler, gartner, el-installatør, entreprenører, jord- beton, tagdækkere, brolægger, m.m. samt bygge og renoveringsopgaver som køkken, tag, bad, hegn, terrasse, vinduer, døre, klima forbedringer, solvarme, isolering, tilbygninger, anlægsarbejder m.m.
anmeld-haandvaerker.dk ApS - Usserød Kongevej 80 - 2970 Hørsholm - e-mail: info@anmeld-haandvaerker.dk - telefon: +45 70 227 227
Carport Centret V/ Ole Christiansen - carportcentret.dk